GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει χρέη 1 εκατ. ευρώ από συγχωριανό της!

Harris Kodopoulos   Χαρίζουν χρέη εκατομμυρίων για λίγες ψήφους Μια περίεργη υπόθεση με εμπλοκή βουλευτού του Σύριζα είδε τις τελευταίε...

Harris Kodopoulos 
Χαρίζουν χρέη εκατομμυρίων για λίγες ψήφους
Μια περίεργη υπόθεση με εμπλοκή βουλευτού του Σύριζα είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο voiceofmacedonia.blogspot.gr εργαζόμενοι στον ΑΕΣ Κιάτου Κορινθίας καταγγέλουν ότι η βουλευτής Σύριζα κ. Θελερίτη κάτοικος Στιμάγκας Κορινθίας, κατέθεσε τροπολογία η οποία έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό, προκειμένου να παραγραφεί το 1.000.000 ευρώ που ο Α.Σ. Στιμάγκας χρωστάει στην ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ και για το οποίο έχει καταδικαστεί!
Με αυτό τον τρόπο θα πετάξει στον δρόμο 41 οικογένειες του ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ μιας υγιούς οργάνωσης χωρίς χρέη, με μοναδικό σκοπό να γλυτώσει ο Α.Σ. Στιμάγκας (χωριό της) το 1.000.000 ευρώ που χρωστάει στην ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ, να γλιτώσει γνωστό της και να αρπάξει ψήφους.
--------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων στον ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ Κορινθίας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Θελερίτη κάτοικος Στιμάγκας Κορινθίας, κατέθεσε τροπολογία η οποία έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό, προκειμένου να παραγραφεί το 1.000.000€ που ο Α.Σ. Στιμάγκας χρωστάει στην ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ και για το οποίο έχει καταδικαστεί.
Με αυτό τον τρόπο θα πετάξει στον δρόμο 41 οικογένειες του ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ μιας υγιούς οργάνωσης χωρίς χρέη, με μοναδικό σκοπό να γλυτώσει ο Α.Σ. Στιμάγκας (χωριό της) το 1.000.000€ που χρωστάει στην ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ, να γλιτώσει γνωστό της και να αρπάξει ψήφους.
Μετά τις τροπολογίες με τις διαγραφές χρεών 38 εκατ. Ευρώ από λαθρεμπόρια τσιγάρων τώρα και εκδουλεύσεις και διαγραφές εκατομμυρίων σε ημέτερους για ψηφοθηρία.
Εύγε κυρία Θελερίτη με τις αριστερές ευαισθησίες.







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση