GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ! Βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει (στη DW) «Μακεδόνας»...

Από την αποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle ξεκίνησαν τα παρατράγουδα για το θέμα της ονομασίας τη...

Από την αποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle ξεκίνησαν τα παρατράγουδα για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Λίγες μόνον ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας από τους κ.κ. Τσίπρα και Ζάεφ και πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι, η υπηρεσία φιλοξένησε δηλώσεις του βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα σύμφωνα με τις οποίες ο Σέλτσας είναι ο... μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο που δηλώνει... «Μακεδόνας»!.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις Σέλτσα στη DW έγιναν στην αποκαλούμενη «Μακεδονική» γλώσσα και μετάξυ άλλων δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία επίλυσης του ονοματολογικού.
Μόλις δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις του κ. Σέλτσα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανασκέυασε, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του μπορεί να έγιναν στη «Μακεδονική» την οποία γνωρίζει αλλά ο ίδιος είναι Έλληνας και δεν αισθάνεται «Μακεδόνας».
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του SKAI
--------------
DW на македонски
Константинос Селцас, единствен пратеник во грчкиот парламент кој се се изјаснува како етнички Македонец, во интервју за ДВ вели дека е многу радосен за договорот за решавање на спорот за името и има порака за противниците на решението.
Ο Κωνσταντίνος Selcas, ο μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο που έχει αμφισβητηθεί ως εθνική πγδμ, σε συνέντευξη με τον dw αναφέρει ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία για επίλυση της διαφωνίας ονόματος και έχει ένα μήνυμα για τους αντιπάλους της λύσης.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση