GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μετανάστευση ήταν ένα όπλο των αποικιοκρατών... σήμερα του καπιταλισμού

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να...
μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

«Ανοιχτά σύνορα, όπως οι δικοί μας κώλοι»... βροντοφώναξε στη γειτονική Ιταλία η "αριστερά" για να καταγγείλει την "ρατσιστική, ξενόφοβη" πολιτική εναντίον της εισροής λαθρομεταναστών και μάλιστα από ΜΚΟ.
"Le Théâtre de l'Absurde" από μια κοσμοπολίτικη ελίτ του υπερεθνικού κεφαλαίου που θέλει να ονομάζεται "μεταρρυθμιστική, ανανεωτική αριστερά" και που δικαιολογεί αυτό που φαντάζει γελοίο και χυδαίο ως "μία αστεία πρόκληση εναντίον του ηθικισμού, του σκοταδισμού και του ρατσισμού".
Πρόκειται για τελετές ταφής της ήδη νεκρής "αριστεράς" κι ενώ το πτώμα είναι σε αποσύνθεση ζέχνει τη μυρωδιά του θανάτου.
Οι μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας και της Γερμανίας, όπως διαπιστώνουν και καταγγέλλουν στην Ιταλία, βρίσκονται πίσω από τις "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ διακίνησης λαθρομεταναστών μαζί με τον "φιλάνθρωπο" πολυεκατομμυριούχο Σόρος.
Μόνον η Ισπανία κι η Ελλάδα στην πρόσφατη μίνι σύνοδο για το μεταναστευτικό δεν στήριξαν την Ιταλία κι έχουν αποδεχτεί να μετατραπούν σε αποθήκες ψυχών, ώστε να επιλέγουν οι "ανεπτυγμένες" χώρες φθηνό φρέσκο κρέας για τις "οικονομίες" τους, με ταυτόχρονη περικοπή εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.
Το "ενδιαφέρον" της Ισπανίας για τους λαθρομετανάστες συνίσταται σε δύο "σημεία": εκτιμούν πως θα έχουν δυνατότητα να απελαύνουν το "κρέας" που δεν έχει αξία για τους ανεπτυγμένους και η αποκάλυψη πως η σύζυγος του "αριστερού" νέου πρωθυπουργού Pedro Sanchez ειδικεύεται στις "χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ".
Η Ισπανίδα "Μισέλ Ομπάμα"  (La 'Michelle Obama' española), όπως χαρακτηρίζουν τη σύζυγο του "σοσιαλιστή" νέου πρωθυπουργού στην Ισπανία, είναι πολύ βαθιά δικτυωμένη στη μεγάλη μπίζνα των ΜΚΟ και της λαθρομετανάστευσης.
Η Begona Gomez εργάζεται (τρόπος του λέγειν η "εργασία") είναι επισήμως μάνατζερ για την ανεύρεση χρηματοδοτήσεων στις ΜΚΟ που έχουν "αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό" χαρακτήρα και "προσφέρουν έργο περισυλλογής, περίθαλψης, ένταξης" των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.
"Begoña es experta en Marketing y en captación de fondos para ONG's"... γράφει το βιογραφικό της. Σε απλά ελληνικά "Η Begona είναι εξειδικευμένη στο Μάρκετινγκ για την προσέλκυση χρηματοδοτήσεων για τις ΜΚΟ".
Έχει τεράστιο ενδιαφέρον η επίσημη "εργασιακή" σχέση της Ισπανίδας "Μισέλ Ομπάμα" ως "Συμβούλου συγκέντρωσης κεφαλαίων" με τις "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ κολοσούς της "αλληλεγγύης":
- Oxfam Intermón
- Aministía Internacional
- Anesvad 
Όπως τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επίσης επαγγελματική της σταδιοδρομία στη γερμανική Deutsche Bank (τι σύμπτωση!), την
Old El Paso (της General Mills), την Ono.
Σήμερα είναι διευθύντρια της Task Force για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης: Universidad Complutense de Madrid.
Εδώ να προσθέσουμε πως η Γαλλία του Μακρόν, που έχει σφραγισμένα τα σύνορά της, σηκώνει το δάκτυλο υπέρ των ανοικτών συνόρων -των άλλων χωρών- κι ειδικότερα της Ιταλίας που έχει σήμερα μια "ακροδεξιά, εθνικοκυριαρχική, ξενόφοβη, λαϊκίστικη" κυβέρνηση. Ναι... η Γαλλία που ακόμη και σήμερα 14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας...
Γιατί η Γαλλία έχει στο στόχαστρο την Ιταλία;
Η Γαλλία έχει εξαγοράσει περίπου το 50% των υγειών ιταλικών κρατικών επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, αλλά και μεγάλες βιομηχανίες από την κυβέρνηση της "αριστεράς" που ξεπουλούσε κι ιδιωτικοποιούσε τα πάντα χωρίς όρια και ξεπερνώντας κάθε νεοφιλελεύθερη και δεξιά πολιτική. Όμως οι Γάλλοι έχουν στόχο την Eni S.p.A., την κορυφαία ιταλική πολυεθνική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου που είναι ένας τεράστιος κολοσός. Με άλλα λόγια η Γαλλία κι η Γερμανία θέλουν να εξοντώσουν την Ιταλία κι η νέα ιταλική κυβέρνηση είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που υπάρχει στην Ευρώπη του 4ου Ράιχ.
Σήμερα το φονικό όπλο του υπερεθνικού κεφαλαίου έχει ονοματεπώνυμο: "μεταρρυθμιστική αριστερά" («Ριζοσπαστική αριστερά»... “Radical chic” στην υπηρεσία του ιμπεριαλισμού...).
Αυτή η "αριστερά" με πρόσχημα τα ατομικά δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, τις "πολύχρωμες επαναστάσεις", την "αραβική άνοιξη", τις "Συνταγματικές αναθεωρήσεις", τη νομιμοποίηση των "ελαφρών ναρκωτικών" κ.α.π., οσονούπω και το "Δικαίωμα στην Ευθανασία" -ας τη σημειώσουμε αυτή τη συνωμοσιολογική πρόβλεψη- υλοποιεί τις επιλογές του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Σήμερα η αιχμή του δόρατος είναι η μετανάστευση, όπου και πέφτει όλο το βάρος στις πλάτες της "αριστεράς" του κεφαλαίου.
Όποιος τολμάει να εκφράσει μία κριτική σκέψη απέναντι σ' αυτή την επίθεση του υπερεθνικού κεφαλαίου εξασφαλίζει τον χαρακτηρισμό του ακροδεξιού, ξενόφοβου, εθνικιστή, ρατσιστή και τόσα άλλα...
Μία ακόμη απάντηση στην "αριστερά" του υπερεθνικού κεφαλαίου έχουμε από την αριστερά της εποχής που δεν είχε εξαγοραστεί από το κεφάλαιο.
Άραγε ήταν ακροδεξιός ο Georges Marchais;


«Πρέπει να σταματήσει η νόμιμη, ή παράνομη μετανάστευση...
Είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται η είσοδος μεταναστών εργαζομένων στη Γαλλία, ενώ η χώρα μας έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια Γάλλων ανέργων και μετανάστες...»
Georges Marchais, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, δημόσια ομιλία του στην Porte de Pantin (Παρίσι), 27 Μάρτη 1980.
Βλέπε και George Marchais, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας από το 1972 μέχρι το 1994, Ανοιχτή Επιστολή στην L’Humanité (όργανο του Κ.Κ.Γ.), 6 Γενάρη 1981: ΕΔΩ

Όταν η αριστερά δεν ήταν ο λακές των ιμπεριαλιστών!

«Το φαινόμενο της μετανάστευσης, στη διάρκεια των αιώνων, πάντα χρησίμευσε στους ισχυρούς για να αποδυναμώσουν τους καταπιεσμένους, με ενθάρρυνση της πειθούς ή με πράξεις βίας.
Δεν είναι Διεθνιστική Αλληλεγγύη η προσέλκυση των λαών μας αλλού, αλλά στη δημιουργία συνθηκών πάλης για να καταστεί αυτή η γη βιώσιμη, αυτόνομη, εθνικά κυρίαρχη.
Οι δυτικοί μας λένε:  "Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε!" ενώ αυτοί λεηλατούν πόρους κι αξιοπρέπεια και να υποδουλώνουν τους αλλοδαπούς στις χώρες τους.
Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.
Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.
Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού.»
Samora Machel... η μετανάστευση είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση