GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύζυγος του Άσαντ ξεκίνησε θεραπεία για αντιμετώπιση κακοήθους όγκου...

Σχόλιο Νίκος Κλειτσίκας Η Asma Al Assad, σύζυγος του προέδρου της Συρίας, ξεκίνησε θεραπεία για την...

Σχόλιο Νίκος Κλειτσίκας

Η Asma Al Assad, σύζυγος του προέδρου της Συρίας, ξεκίνησε θεραπεία για την...
αντιμετώπιση κακοήθους όγκου στο στήθος.
Το ζευγάρι που απεικονίζεται στην εικόνα έχει αντιμετωπίσει για ολόκληρα επτά χρόνια, μέρα με τη μέρα έναν συνεχή αγώνα για να υπερασπιστεί όλες τις οικογένειες της Συρίας, που απειλήθηκαν από μια πρωτοφανή για τη σύγχρονη ιστορία ιμπεριαλιστική επίθεση.
Καθένας από τους δύο υπήρξε βράχος υποστήριξης του άλλου. Ένα ζευγάρι που δεν εγκατέλειψε ΠΟΤΕ το λαό της Συρίας, παρά τα όσα γράφτηκαν από την έναρξη της "αραβικής άνοιξης made in USA" που θα δραπετεύσουν. Ακόμη κι εκείνες τις ημέρες του πρώτου χρόνου της επίθεσης εναντίον της Συρίας (2011), όταν καθημερινά τα δυτικά ΜΜΕ τον εμφάνιζαν μία στη Ρωσία, μία στο Ιράν, μία στην Κίνα ως δραπέτη δικτάτορα, ο πρόεδρος Άσαντ τους διέψευδε καθημερινά: "Γεννήθηκα Σύρος στη Συρία, θα πεθάνω σαν Σύρος στην πατρίδα μου. Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ το λαό της Συρίας"!
Επέμεναν τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη και προσφάτως το είχαμε επισημάνει: Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ διέφυγε σε ρωσικό καταφύγιο...
Η Asma ανακάλυψε προσφάτως πως έχει έναν κακοήθη όγκο στο στήθος. Δεν έκρυψαν τίποτα από το λαό και ξεκίνησαν οι θεραπείες.
Στο πλευρό της, όπως πάντα, το Λιοντάρι της Συρίας.
Οι ευχές των ελεύθερων του κόσμου την συντροφεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση