GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΕΥΓΑΡΙ! Η ΜΗΤΕΡΑ της Νοτοπούλου και ο πατέρας του Παππά...

Voula Theodoraki Κορίτσια, αν η μαμά σας σας πει «η Νοτοπουλου στα 30 είναι υπουργός εσυ τι εκανες...» μπορείτε να απαντήσετε «ναι αλλά ...

Voula Theodoraki
Κορίτσια, αν η μαμά σας σας πει «η Νοτοπουλου στα 30 είναι υπουργός εσυ τι εκανες...» μπορείτε να απαντήσετε «ναι αλλά η μαμά της Νοτοπουλου....»
Μήτση Χατζηγιαννάκη λέγεται η κυρία και είναι η σύντροφος του Στέλιου Παππά που είναι πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά. Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ένα τεράστιο κρεβάτι!
Elia Zervou 
Επειδή ο Νίκος Παππάς είναι και τσαμπουκάς, θα κάνω ένα ρεζουμέ γι αυτόν χαμηλόφωνα.
Ο πλέον διαπλεκόμενος υπουργός αυτής της κυβέρνησης, φανερά ευθύνεται για τα εξής:
- Διόρισε τον μπαμπά του Πρόεδρο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.
- Έβγαλε από τη φυλακή τον Τσοχατζόπουλο (η πεθερά του Ν. Παππά δούλευε 30 χρόνια στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου - ο κουνιάδος του έχει πάρει δωράκι πρακτορείο ΠΡΟΠΟ από τον Άκη, για το οποίο ακούγονται διάφορα).
- Διόρισε νέο Υπουργό Δικαιοσύνης τον δικηγόρο του Μιχάλη Καλογήρου
- Έκανε την κόρη της αγαπητικιάς του μπαμπά του, πρώτα διευθύντρια του γραφείου ΠΘ στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα Υπουργό Μακεδονίας Θράκης.
Έχει κάνει και άλλα πολλά (π.χ - κάλυψε το ανύπαρκτο Πόθεν έσχες του Καλογρίτσα). και χιλιάδες άλλα που θα μαθευτούν όταν και άμα πέσει η χούντα.
Όμως ο Παππάς από την πρώτη μέρα δηλώνει πως ήρθε στην κυβέρνηση για να πατάξει τη διαπλοκή. Αυτός είναι ο Συριζα: ένας Νίκος Παππάς με τη συμμορία του και αρχηγό τον Τσίπρα.

Νίκος Σωτηρόπουλος‏ 

Όλοι η αξιοκρατία κ η οικονομική εξέλιξη στην Ελλάδα του σύριζα σε μια φωτογραφία.
Μαμά Νοτοπούλου: Σύντροφος του Στέλιου Παππά, μπαμπά του Υπουργού.
 Κατερίνα Νοτοπούλου Καθαρίστρια μισθός 600€ Διευθύντρια Γραφείο ΠΘ 2.500€ Υπουργός 8.500€ Μόλις σε 3,5χρόνια

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση