GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γάμος του Ωνάση με την Τζάκυ Κένεντι πριν από 50 χρόνια!

Νικος Βραχιολιδης   Σαν σήμερα (20 Οκτωβρίου) πριν από 50 χρόνια, έγινε ο γάμος του Ωνάση με την Τζάκυ Κένεντι! Ο γάμος έγινε στο νησάκ...

Νικος Βραχιολιδης 
Σαν σήμερα (20 Οκτωβρίου) πριν από 50 χρόνια, έγινε ο γάμος του Ωνάση με την Τζάκυ Κένεντι! Ο γάμος έγινε στο νησάκι Σκορπιός, απέναντι από το παραθαλάσσιο χωριό Νυδρί , της Λευκάδος. Στο χωριό αυτό είχαν συγκεντρωθεί 400 δημοσιογράφοι, τουλάχιστον, από όλο τον κόσμο! Ήταν το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός, παγκοσμίως, για εκείνο το έτος! Γι αυτό και τόσοι πολλοί δημοσιογράφοι!
Ο Ωνάσης όμως έδωσε διαταγή "Κανένας δημοσιογράφος δεν θα πατήσει πάνω στο νησί"!
Ο δαιμόνιος όμως Απόστολος Βραχιολίδης έπρεπε να καλύψει το γεγονός!
Ένα πράγμα έπρεπε να κάνει, απόβαση στο νησί, το ίδιο που είχε κάνει πριν τέσσερα χρόνια το 1964 στην Σπετσοπούλα το άλλο ιδιόκτητο νησί του άλλου εφοπλιστή!
Έτσι και έκανε. Πήγε στο χωριό που ήταν πριν το Νυδρί βρήκε έναν ψαρά και τους πήγε από την πίσω μεριά του Σκορπιού, με την βάρκα του . Μαζί με τον πατέρα μου ήταν και ο φωτογράφος του, ο Γιάννης Βούτος (ζει στην Αμερική από τότε). Τους εντόπισε το ελικόπτερο της ασφάλειας και ειδοποίησε τους υπεύθυνους της ασφάλειας του νησιού.
Ο πατέρας μου συνεννοήθηκε με το φωτογράφο του, να απασχολήσει τους αστυνομικούς και να βρει μέρος εκείνος να κρυφτεί και να τραβά φωτογραφίες πίσω από τα δέντρα! Έτσι και έγινε. Συνέλαβαν τον πατέρα μου και τον οδήγησαν στον Ωνάση!
Αφού σας κορόιδεψε ο Βραχιολίδης, θα είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος καλεσμένος μου και θα κάτσει στο τραπέζι μου!!!
Ο μοναδικός δημοσιογράφος στο γάμο του Ωνάση, που έγινε στις 20 Οκτωβρίου του 1968, ήταν ο πατέρας μου και όταν το έμαθαν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι απέναντι στο Νυδρί, άρχισαν να βουτάνε με τα ρούχα τους για να πάνε κολυμπώντας απέναντι! Ματαίως!
Και μεγάλη η απόσταση και η διαταγή απαράβατη!
Την επομένη όλες οι εφημερίδες είχαν την αποκλειστικότητα του πατέρα μου!
(Στις φωτογραφίες, αυτός με το βέλος είναι ο πατέρας μου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση