GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΤ... Γιατί να πληρώνουμε κατευθυνόμενα ψέματα και προπαγάνδα;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα,
η διάδοση της...
αλήθειας είναι πράξη επαναστατική

Η κρατική ραδιοτηλεόραση (ΕΡΤ) που πληρώνει αδρά με αίμα ο ελληνικός λαός, αποφάσισε επιτέλους να δώσει στην ελληνική κοινή γνώμη εκείνη την ενημέρωση που με την αντίσταση του ιταλικού λαού αποτελεί το πρώτο ζήτημα σ' αυτή τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", όπως αρέσκεται να αυτοονομάζεται η Ε.Ε. από το διευθυντήριο, την τρόικα.
Έτσι διαβάζουμε στο πρόγραμμα: "Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1, σε απευθείας μετάδοση από τη Ρώμη ο Πάνος Χαρίτος κάνει «Focus» στην ιταλική κρίση...".
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Μια τέτοια σημαντική εκπομπή κι ενδιαφέρον θα είχε να γνωρίζουμε και το οικονομικό της κόστος -ελπίζουμε κάποιος βουλευτής να ζητήσει οικονομικό απολογισμό της παραγωγής-, έχει όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων ΛΑΘΟΣ.
Πρόκειται για μια προχειρότητα που εκθέτει την κρατική ραδιοτηλεόραση, ή έγινε απλώς για να ισχυροποιήσει την παρανοϊκή προπαγάνδα και τις ψευδείς ειδήσεις (fake news) που κατακλύζουν όλα τα ελληνικά ΜΜΕ εναντίον του ιταλικού λαού; (βλέπε: Ενώ στην Ελλάδα όλοι παρακαλούν να υποταχθεί η "ακροδεξιά" ιταλική κυβέρνηση και γίνονται πυθίες)

Πρόκειται για μια εκπομπή σε διατεταγμένη υπηρεσία ώστε να δικαιολογηθούν οι συμβουλές του πρωθυπουργού μας προς την ιταλική κυβέρνηση; (βλέπε: Η απάντηση Fusaro στον Τσίπρα: «Εν συντομία, ο λόγος ενός πειθήνιου σκλάβου»!)
ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Συμμετέχουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ:
Matteo Renzi, senatore (Γερουσιαστής, ηγέτης της ιταλικής αριστεράς)
Carlo Buttaroni, Istituto Tecnè (στέλεχος του κινήματος "Μένουμε Ευρώπη", επαγγελματίας του αριστερού κόμματος "Δημοκρατικό Κόμμα", το πρώην ΚΚΙ με ηγέτη τον Ρέντζι)
Felice Roberto Pizzuti, «La sapienza di Roma» (στέλεχος του του αριστερού κόμματος "Δημοκρατικό Κόμμα", το πρώην ΚΚΙ με ηγέτη τον Ρέντζι και ηγέτης της τάσης-συνιστώσας "Για μια πιο Ενωμένη Ευρώπη")
Massimo Giannini, Repubblica (του αριστερού κόμματος "Δημοκρατικό Κόμμα", το πρώην ΚΚΙ με ηγέτη τον Ρέντζι, βασικός συντονιστής συζητήσεων στα κομματικά φεστιβάλ -δείτε εδώ- και μας απασχόλησε εντελώς συμπτωματικά μόλις χθες, πριν ανακοινωθεί η εκπομπή της ΕΡΤ, για τη χυδαία επίθεση στον καθηγητή Κόντε, πρωθυπουργό της Ιταλίας, χαρακτηρίζοντάς τον με το φασιστικό ρατσισμό που πηγάζει από τον Μουσολίνι εναντίον των κατοίκων της Νότιας Ιταλίας: «Ο Κόντε είναι από την Απουλία, Λεβαντίνος, που όταν μιλάει δεν τον καταλαβαίνεις -βλέπε: εδώ-)
Norma Rangeri, manifesto (γνωστή δημοσιογράφος της πάλαι ποτέ αριστερής εφημερίδας "Il Manifesto", σήμερα ιδιοκτησίας Ρότσιλντ και εφημερίδα στρατευμένη υπέρ του ευρωπαϊκού πατριωτισμού και της παγκοσμιοποίησης)
Steni Di Piazza, senatore (ένας γερουσιαστής του κινήματος 5 αστέρων από τη Σικελία)
Τσόντα κάποιος γραφικός Αργύρης Παναγόπουλος, υποψήφιος βουλευτής το ιταλικό κόμμα "Λίστα Τσίπρα".

Τι συμβαίνει;
5 συμμετέχοντες από τη δεξιά συνιστώσα του "Δημοκρατικού Κόμματος" της αριστεράς, που στήριξαν και στηρίζουν τη "Λίστα Τσίπρα" και τον Έλληνα πρωθυπουργό κι ούτε ένας/μία από την αριστερή συνιστώσα του "Δημοκρατικού Κόμματος" της αριστεράς;
Ούτε ένας/μία που διατυπώνει διαφορετική άποψη για αυτή την Ευρώπη;

Ούτε ένας/μία από τη δεξιά που έχει σχηματίσει κοινό αντιπολιτευτικό Μέτωπο με την αριστερά;
Ούτε ένας/μία από την ιταλική κυβέρνηση;
Ούτε ένας/μία από τη Λέγκα, το κυβερνητικό κόμμα;
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
Όλα αυτά συμβαίνουν και τα πληρώνει ο ελληνικός λαός γιατί δεν υπάρχει δημοκρατία.
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο είναι μια μάζωξη αχυράνθρωπων.
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η ΕΣΗΕΑ μόνον ως αρχικά υπάρχει κι είναι ένα όργανο που εκτελεί εντολές.
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί όλα τα εγχώρια πολιτικά κόμματα και εκείνα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με πρώτη τη ΛαΕ του Λαφαζάνη (πάλι στις 26 Νοέμβρη, ο ίδιος ανακοίνωσε την κωλοτούμπα της ιταλικής κυβέρνησης: Ταπεινωτικό όπισθεν ολοταχώς της Ιταλικής Κυβέρνησης, που ακόμη δεν είδαμε κι ανακοινώνουν από τον Ιούνη).
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί τα "λεφτά είναι πολλά" που έλεγε κι ο Καλογήρου. Κι είναι πολλά γιατί έχουν ονοματεπώνυμο: Σόρος.
ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ
Οι καλεσμένοι προπαγανδιστές για "Περισσότερη Ευρώπη" είναι μέλη εκείνης της "τάσης" στην ιταλική αριστερά, με την οποία ασχοληθήκαμε σε ανύποπτο χρόνο (9 Φλεβάρη 2018): "Αριστερά για το Ισραήλ"
Ο παρουσιαστής Πάνος Χαρίτος για πολλά χρόνια ανταποκριτής στο Τελ Αβίβ.

Γάζα Αποστολή: ΠΑΝΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ... Πάνος Χαρίτος: επίδειξη κορυφαίας δημοσιογραφίας από την Γάζα... ένας ανταποκριτής που κοσμεί την Δημοσιογραφία
Γράφουν και λένε τα ΜΜΕ...
Ένα ακόμη μεγάλο ΨΕΜΑ.
Ο κύριος Χαρίτος που στους φονικούς σιωνιστικούς βομβαρδισμούς στη μαρτυρική Γάζα (Δεκέμβρης 2008-Γενάρης 2009), τον βλέπαμε στην ΕΡΤ με αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνος να μεταδίδει από από το Μέτωπο της Γάζας, ενώ ήταν στους κήπους ξενοδοχείων μέσα στο σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς.
Τι ειρωνεία...  Όταν εμείς βγαίναμε από τη Γάζα, εκεί που πήγαμε κάτω από βόμβες ως "ανθρώπινη ασπίδα" με μια αποστολή του ΣΥΡΙΖΑ (Η Παλαιστίνη χρειάζεται έμπρακτη αλληλεγγύη κι όχι ψέματα και φιλανθρωπία!), μαζί με τη Σοφία Σακοράφα τον συναντήσαμε στο συνοριακό φυλάκιο της Αιγυπτιακής Ράφα, ενώ ανέμενε να εισέλθει στη Γάζα μετά το τέλος των βομβαρδισμών. Για την ιστορία... μαζί του μπήκε ο Γιάννης Κανελάκης (Mega), αλλά ο άνθρωπος μόλις είχε έρθει από Ελλάδα και δεν μετέδιδε παραμύθια.
Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε.

Σχετικό: Σήμερα αφήστε ότι έχετε και συντονιστείτε στην παραπληροφόρηση της ΕPT1...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση