GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός 35χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην Κρήτη - Χαροπαλεύει φίλη του

Ένας νεκρός και μία 41χρονη σοβαρά τραυματισμένη είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε την Κυριακή στον Αδελιαν...

Ένας νεκρός και μία 41χρονη σοβαρά τραυματισμένη είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε την Κυριακή στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 35χρονος Αντώνης Καλαγκάτσης συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με ένα φορτηγάκι, που οδηγούσε ένας 45χρονος, στην παλιά εθνική οδό, με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο.

Ο άτυχος άνδρας, που κατάγεται από τις Σπέτσες, αλλά διέμενε μόνιμα στο Ρέθυμνο, έχασε ακαριαία τη ζωή του , ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 41χρονη συνεπιβάτης της μηχανής μία γυναίκα 41 ετών, με καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είναι σε κρίσιμη κατάσταση, όπως δήλωσε στο ekriti ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση