GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κίτρινα γιλέκα": Τα επίσημα αιτήματά τους και το "εν ζωή" προϊόν της τραπεζικής ελίτ των Ρότσιλντ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Τα "κίτρινα γιλέκα" έχουν καταλάβει ότι ο εχθρός είναι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Τα "κίτρινα γιλέκα" έχουν καταλάβει ότι ο εχθρός είναι...
η θεοποίηση της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας.
Στη Γαλλία έχει την ενσάρκωση της στον Μακρόν,
το "εν ζωή" προϊόν της τραπεζικής ελίτ των Ρότσιλντ.»
Diego Fusaro

Σχετικό: "Κίτρινα Γιλέκα"... χωρίς τα ψέματα του κυρίαρχου ρεύματος (mainstream)


"Κίτρινα γιλέκα", ισαποστάκηδες, ἄμπελο-φιλοσοφοῦντες & το "εν ζωή" προϊόν της τραπεζικής ελίτ των Ρότσιλντ!
Ο φιλόσοφος Diego Fusaro, που δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα και δεν δίστασε ν' απαντήσει και στον Αλέξη Τσίπρα (βλ.: Η απάντηση Fusaro στον Τσίπρα: «Εν συντομία, ο λόγος ενός πειθήνιου σκλάβου»!) θέτει την πένα του επί τον "Τύπο των ήλων" και για το φαινόμενο των "κίτρινων γιλέκων" στη Γαλλία.
Ανοιχτά, χωρίς ναι μεν αλλά,  την ελληνική φιγούρα της "παρρησία", απρόσκοπτα, με ειλικρίνια κι απέναντι στους "ἄμπελο-φιλοσοφοῦντες" και τους υπέρμαχους της μετανάστευσης, των "ανοικτών συνόρων" για περισσότερη παγκοσμιοποίηση της "ελέυθερης αγοράς". Μπορεί τα "κίτρινα γιλέκα" στη Γαλλία να μην έχουν συνεκτικές μορφές οργανωμένης έκφρασης και σαφή πολιτικό προσανατολισμό, αλλά έχουν κατανοήσει "ότι ο εχθρός είναι η θεοποίηση της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας" και "Στη Γαλλία έχει την ενσάρκωση της στον Μακρόν, το "εν ζωή" προϊόν της τραπεζικής ελίτ των Ρότσιλντ".
Με την ευκαιρία... για όσους μιλούν κι ισχυρίζονται επιπολαιότητα, αναζητούν "νεοφασίστες", "ακροδεξιούς", "αναρχικούς", "κομμουνιστές" ή όπως εσχάτως τον Πούτιν και τη Ρωσία για τις διαμαρτυρίες στους δρόμους από τα "κίτρινα γιλέκα" στη Γαλλία, το Βέλγιο και τη Γερμανία (οσονούπω θ' αναγκαστούν τα ΜΜΕ να μιλήσουν γι' αυτές τις κινητοποιήσεις) ας δούμε κάποιους "αταξικούς" κι "απολιτικούς" προγραμματικούς ισχυρισμούς, που όμως έχουν να κάνουν με την ίδια τη ζωή, τον καθημερινό αγώνα για ανθρώπινη επιβίωση, όπως ακριβώς πριν μισό αιώνα "στην περίπτωση της Άβολα οι 300 γαμημένες λιρέτες που ζητούσαν σε σχέση με τα γειτονικά χωριά αντιστοιχούσαν σε μόλις 2,94 σημερινά ευρώ" κι επισημαίνει εύστοχα η Γεωργία Γκαρδαλίνου: Από την πόλη του φωτός στην Άβολα, μισός αιώνας δρόμος: η ζωή μας κύκλους κάνει.

Κίτρινα Γιλέκα: Αιτήματα
Άμεσα: όχι στις αυξήσεις πετρελαίου κίνησης
Επόμενα: μειώσεις όλων των φόρων, κατάργηση της γερουσίας, νέα βουλή των πολιτών, αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις, περισσότερα λαϊκά δημοψηφίσματα, μείωση μισθών κυβερνητικών στελεχών, τέλος στη γλυφοσάτη
Τα σημερινά από τον εκπρόσωπο τους: τέλος στην πολιτική λιτότητας, μειώσεις στα τιμολόγια ηλεκτρισμού και αερίου, ελάχιστος μισθός 1.300 ευρώ καθαρά, επιδόματα στα άτομα με ειδικές ανάγκες, μέγιστος μισθός ως 15.000 ευρώ, βοήθεια στους άστεγους, συνταξιοδότηση στα 60, χωρίς φόρο η πρώτη κατοικία, μειώσεις με νόμο των ενοικίων, μπάρες ασφαλείας για πεζούς, απαγόρευση πώλησης δημόσιας περιουσίας, δωρεάν πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης, απαγόρευση μετεγκατάστασης (μεταναστευτικό), ανάπτυξη τεχνολογίας κίνησης αυτοκινήτων με υδρογόνο, αντιμετώπιση των αιτιών μετανάστευσης, τέλος ο ισόβιος μισθός για προέδρους δημοκρατίας, απέλαση μεταναστών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου.
Αυτά τα βέβαια, τα επίσημα αιτήματα, που μεταδίδει η ANSA (κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ιταλίας) δεν θα μεταδοθούν από το δικό μας ΑΠΕ-ΜΠΕ, από όλα τα εγχώρια ΜΜΕ, αλλά κι ούτε από τους "αριστερούς" που όψιμα είδαν φως και μπήκαν, δηλαδή αγωνιούν και στηρίζουν τα "κίτρινα γιλέκα".
Αυτά βέβαια δεν στοχεύουν την "επανάσταση" που προσδοκούν οι εγχώριοι "επαναστάτες" και φυσικά έχουν "ρατσιστικό" περιεχόμενο, τουλάχιστον για το "μεταναστευτικό" και τις οργανώσεις "ανοιχτών συνόρων" μαζί με τις ΜΚΟ.
Αυτά βέβαια δεν επαγγέλλονται όσα βροντοφώναξαν στην πλατεία Συντάγματος των "αγανακτισμένων" οι Τσακαλώτος, Κατρούγκαλος, Βαρουφάκης σε κοινά τραπέζια "επαναστατικών διακηρύξεων στη μέση της πλατείας και συνόδευαν με δεσμεύσεις εναντίον της τρόικας, των μνημονίων κι άλλα φαιδρά...
Αυτά βέβαια στοχεύουν απλώς στην επιβίωση...

Φυσικά όλοι στέκονται στο τι σημαία κρατούν οι εξαθλιωμένοι, που όμως κατανόησαν:  ότι ο εχθρός είναι η θεοποίηση της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση