Όσοι αγαπούν την Ευρώπη... δεν είναι δυνατόν να μην αγωνίζονται εναντίον της Ε.Ε.!

Share it:
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Τραπεζίτης είναι κάποιος που σας δανείζει μια ομπρέλα όταν υπάρχει ο ήλιος
και...
το θέλει πίσω μόλις αρχίσει να βρέχει.»
Σάμουελ Λάνγκχορν Κλέμενς, γνωστός ως Μαρκ Τουαίην

Θυμάστε τη συμβουλή του Τσίπρα: «Παραδοθείτε αμέσως, μετά θα είναι χειρότερα»; [βλέπε: Η απάντηση Fusaro στον Τσίπρα: «Εν συντομία, ο λόγος ενός πειθήνιου σκλάβου»!]
Το «Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»... είναι το λιγότερο που αποδίδουν τώρα στον Τσίπρα για την υποταγή του ως χαμηλόβαθμος τραπεζοϋπάλληλος των τραπεζιτών.
"Θα πρέπει να κάνετε και τατουάζ με αριθμούς στα μπράτσα"... απαιτεί η Μέρκελ με το πενάκι του Mario Improta κι αυτό τα λέει όλα.
Η ευρωπαϊκή ειδησιογραφία είναι σαφής: «Χωρίς νόμο κατάσχεσης σπιτιών, καθόλου χρήματα...»!
Ακόμη πιο σαφής ο μαρξιστής Ιταλός φιλόσοφος Diego Fusaro:
«Ιδού η Ευρωπαϊκή Ένωση: ένα χρηματοπιστωτικό λάγκερ που διαχειρίζονται μια χούφτα τοκογλύφων καπιταλιστών κι εκμεταλλευτών. Με μοχλό το χρέος δολοφονούν τους εργαζόμενους και κάνουν Γενοκτονίες λαών. Μας θέλουν αγέλη όχλου χωρίς δικαιώματα και χωρίς σταθερή κατοικία.»
Κι ο Diego Fusaro διακρίνεται σε ότι αφορά την πορεία της Ελλάδας και προσωπικά του Τσίπρα:
Βλέπε, 5 Φλεβάρη 2014: Diego Fusaro: Μαζί με τον Τσίπρα; Με τίποτα!... «Τσίπρας και Σπινέλλι, η αριστερά της λέσχης Bilderberg. Η υπόδουλη αριστερά του κεφαλαίου. Η αριστερά που πρόδωσε τους εργαζόμενους και πουλήθηκε στ' αφεντικά. Ο εχθρός που προσποιείται τον φίλο».
Επίσης για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, 30 Γενάρη 2019: Diego Fusaro: "Ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα... Η πώληση της ψυχής στον διάβολο είναι πάντα κερδοφόρα"!.

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα
σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Share it:
Reactions:

Διεθνή

Ευρώπη

Θέματα

Ιταλία

Κλειτσίκας

Κοινωνία

Οικονομία

Πρώτη1

Τσίπρας

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ

Μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι του για να σώσει τον σκύλο του - ΒΙΝΤΕΟ

Αψήφησε τις φλόγες που τύλιξαν το σπίτι του και μπήκε σε αυτό για να σώσει τον σκύλο του. Οι πυροσβέστες, φώναζαν στον Χοσε Γκουζμάν,...

ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ