GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Όχι στην κλιματική αλλαγή"... διαδέχεται τα "ανοιχτά σύνορα" εντός της "Ευρωπαϊκής άνοιξης"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Και, σας παρακαλούμε, αυτό που συμβαίνει καθημερινά μην το θεωρείται φυσιολογικό...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Και, σας παρακαλούμε, αυτό που συμβαίνει καθημερινά μην το θεωρείται φυσιολογικό...
Τίποτα δεν λέγεται "είναι φυσιολογικό" σε αυτούς τους χρόνους αιματηρής απώλειας,
συντονισμένης αναταραχής, προγραμματισμένης αυθαιρεσίας,
απάνθρωπου ανθρωπισμού, έτσι ώστε τίποτα αξίζει ως αμετάβλητο πράγμα.»
Μπέρτολτ Μπρεχτ, "Η εξαίρεση κι ο κανόνας" (Die Ausnahme und die Regel), 
1930-1931, πρώτη έκδοση Internationale Literatur”, Μόσχα, Σεπτέμβρης 1937.

Σχετικά:
1). "Καταστρέψτε το αιδοίο μου, όχι τον πλανήτη μου"! Το σύνδρομο της "κλιματικής αλλαγής"
2). Η μεγάλη απάτη: "κλιματική αλλαγή", η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η... "Επιχείρηση Greta"!

3). Όντας νεολαίοι κι όχι επαναστάτες είναι μια βιολογική αντίφαση!

Στη Σουηδία τα ΜΜΕ κατηγορούν ήδη ότι εκμεταλλεύτηκαν τη μικρή 16χρονή, αλλά στην Ευρώπη κι ενόψει της "Ευρωπαϊκής άνοιξης" (ευρωεκλογών) και του "αντιφασιστικού" μετώπου "Από τον Τσίπρα ως τον Μακρόν" για ν' αντιμετωπιστούν οι "εθνικιστές, λαϊκιστές, ευρωσκεπτικιστές, ακροδεξιοί", η δημοσιογραφία μετατρέπεται σε κωφάλαλη αργυρώνητη πόρνη κι εκθειάζει το παγκόσμιο κίνημα καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής από τη μικρή Greta Thunberg. ΜΜΕ και δημοσιογραφία όσο ποτέ άλλοτε στην υπηρεσία της νέας τάξης, των τραπεζιτών.

«Οι γονείς μου έχουν ξεκαθαρίσει πως τα πιθανά κέρδη θα πάνε σε 8 διαφορετικά φιλανθρωπικά ιδρύματα, που εργάζονται για το περιβάλλον, τα παιδιά και τα ζώα. Και ναι, γράφω εγώ τις ομιλίες μου. Αλλά από τη στιγμή που γνωρίζω ότι αυτό που λέω γίνεται κτήμα πολλών, πάρα πολλών ανθρώπων, ζητώ συχνά βοήθεια από ορισμένους επιστήμονες για το πως να εκφράσω ορισμένες περίπλοκες υποθέσεις. Θέλω να είναι απολύτως σωστά, ώστε να μην διαδίδονται λανθασμένες υποθέσεις, ή ζητήματα που μπορεί να εκληφθούν διαφορετικά.»

Η "απάντηση" της υποψήφιας για το Νόμπελ 16χρονης Γκρέτα, το παγκόσμιο σύμβολο της νεολαίας κι η αγαπημένη των ισχυρών του πλανήτη, το κοριτσάκι που φόβισε κι έκανε να υποκλιθούν στον αγώνα της τη βασίλισσα της παγκόσμιας μαφίας, τη διευθύντρια του ΔΝΤ Λαγκάρντ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γιούνγκερ, τον Μακρόν που τη θεσμοθέτησε σύμβολο για τη Γαλλία κι αντίπαλο δέος στους "ταραξίες" των "κίτρινων γιλέκων", αλλά κυρίως την παγκόσμια ελίτ των ισχυρών τραπεζιτών του πλανήτη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Είσαι μόνον η κόρη της Malena Ernman!”... εξευτελίζουν την δήθεν μάχη της Greta Thunberg για την υπερθέρμανση του πλανήτη Σουηδικά ΜΜΕ και δημοσιογράφοι.
Κόρη της τραγουδίστριας Malena Ernman, που πριν 10 χρόνια (2009) συμμετείχε σ' εκείνο το καρναβάλι που το θέλουν "παγκόσμιο μνημείο καλλιτεχνικού δρώμενου" με την επωνυμία  Eurovision. Μάλιστα οσονούπω θα εκδοθεί σ' όλο τον κόσμο αυτής της "θεάς του πολιτισμού" που διαθέτει και "ιδεολογία". Ήδη κυκλοφορεί το βιβλίο που προσυπογράφει με τον ηθοποιό σύζυγό της και την κόρη της Γκρέτα Scenes from the Heart (2018), όπου διηγούνται αναλυτικά λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή.

Η μητέρα της 16χρονης είναι και ακτιβίστρια των ΜΚΟ "ανοικτών συνόρων", για την αναγκαιότητα που έχει η Ευρώπη σε δυναμικό μεταναστών. Οι "ιδέες" της κυρίας Malena Ernman περιγράφονται από την ίδια στην παραπάνω φωτογραφία του προσωπικού της λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ΕΔΩ) κι όποιος θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει πολύ καλά.

We Don't Have Time! In his native Sweden, Ingmar Retzhog is best known as the founder and CEO of a prominent communications consultancy, Laika Consulting.
Φυσικά... αυτό το "παιδί θαύμα" -όμως εργαστηρίων- έγινε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης We Do not Have Time. Στις 24 Νοέμβρη 2018 ο μάνατζερ της μικρής τη διορίζει στη Διοίκηση της παγκόσμιας ΜΚΟ και μετά από 3 ημέρες η start up διαφημιστική καμπάνια αποφέρει κέρδος 30 εκατομμυρίων σουηδικών κορώνων (περίπου 2,8 εκατομμύρια ευρώ).

Η μικρή 16χρονη ακτιβίστρια έχει και μάνατζερ: Ingmar Rentzhog, συνιδρυτής του We Don’t Have Time (A Swedish entrepreneur inspired by Al Gore is riffing on #MeToo to save the climate).
Διαβάζετε σωστά... ναι του Αλ Γκορ, εκείνου του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ που είχαν κουβαλήσει στην Αθήνα (2007), όταν το αφήγημα ήταν πως με την "πράσινη ανάπτυξη" θα γίνει η Ελλάδα "Δανία του Νότου" και μας διαβεβαίωνε πως αν δεν παίρναμε μέτρα για την "κλιματική αλλαγή" το 2015 θα είχαν λιώσει οι πάγοι της Ανταρκτικής και θα ήμασταν νεκροί.
SOS για το περιβάλλον εκπέμπει από την Αθήνα ο Αλ Γκορ... «Σε δέκα χρόνια θα είναι αργά»...
Κι ενώ οι πάγοι της Ανταρκτικής καλά κρατούν και δεν επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις των "ανησυχούντων", ο ελληνικός λαός εξαθλιώθηκε...
Είμαστε και στην Ελλάδα "Ευρωπαίοι"... Να μην ξεχνάμε πως στην Ελλάδα των εξαθλιωμένων Ελλήνων κι ειδικά στην Αθήνα, το αστικό κέντρο με τον μισό πληθυσμό της χώρας, όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι ανησυχούν οικολογικά -μαζί με τον επικεφαλής του παγκόσμιου αυτού κινήματος πρίγκιπα Κάρολο-, για τα πλαστικά καλαμάκια των αναψυκτικών, τα πλαστικά μαχαιροπίρουνα στα παιδικά πάρτι...
Βέβαια όλοι αυτοί οι "οικολόγοι" τρώνε με αργυρά και χρυσά μαχαιροπίρουνα και συνεπώς η κατάργησή τους λίγο τους κόφτει προσωπικά. Αλλά έχουν στόχευση... αφού μας ενοχοποίησαν πως εμείς, ο λαός φταίει για τα μνημόνια, τώρα εκτός από τον μπαμπούλα της ακροδεξιάς και του ρατσισμού, θέλουν να αισθανθούμε ένοχοι για τα πλαστικά καλαμάκια και να μην σκεφτόμαστε πως αυτοί διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό, υποθήκευσαν και ξεπούλησαν την Πατρίδα, παρήγαγαν 700.000 νέους επιστήμονες ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και παρέδωσαν τη Μακεδονία στο ΝΑΤΟ... 


Μάλιστα κι ο Γεώργιος Παπανδρέου είναι από τους ενεργούς ακτιβιστές εναντίον των κλιματικών αλλαγών και διαδηλώνει γι' αυτό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
"Δεν έχουμε χρόνο" μας προειδοποιούν οι ανησυχούντες για τον κίνδυνο κλιματικής αλλαγής, την άνοδο θερμοκρασίας στον πλανήτη γη...
Φλεβάρης 2016 - Φλεβάρης 2018, σύμφωνα με ΟΛΑ τα στοιχεία όλων των επιστημονικών οργανισμών «Ο μέσος όρος των παγκόσμιων θερμοκρασιών του πλανήτη γη μειώθηκαν κατά 0.56 βαθμούς Κελσίου».
Ο μεγαλύτερος ειδικός επιστήμονας του πλανήτη για τις έρευνες στους πάγους της Ανταρκτικής, ο Ρώσος Άντρει Καπίτσα (Andrey Petrovich Kapitsa), επισήμανε για αυτές τις κατασκευασμένες θεωρίες των πολυεθνικών, των πλασιέ για ανεμογεννήτριες, πυρηνικών εργοστασίων, θερμοσυσσωρευτών, των "οικολόγων Πράσινων" όπως τα δολάρια των ΗΠΑ... «Βάζουν μπροστά το κάρο και πίσω τα βόδια που θα το έσερναν, διότι η αύξηση θερμοκρασίας στη γη αυξάνει τα επίπεδα του CO2 στην ατμόσφαιρα κι όχι το αντίθετο».
Σημαντικά στοιχεία για όσους αναζητούν την αλήθεια: The Manufacturing of Greta Thunberg – for Consent: The Political Economy of the Non-Profit Industrial Complex
Συνομωσιολογία;
Τι συμβαίνει;
Τίποτα το ιδιαίτερο δεν συμβαίνει. Η παγκόσμια ελίτ των τραπεζιτών, το υπερεθνικό κεφάλαιο... εγκατέλειψε την παραδοσιακή φορεσιά της δεξιάς, ντύθηκε "μεταρρυθμιστική δικαιωματική αριστερά" και μας πήρε όλα τα κοινωνικά δικαιώματα. Τώρα θέλει να φορέσει και πράσινο πανωφόρι να μας πάρει τις ζωές μας. Να γίνει υπόθεση των πολιτών ο ανύπαρκτος κίνδυνος της αλλαγής κλίματος, η απόσυρση των πλαστικών μαχαιροπίρουνων και να καταργηθεί το πλαστικό καλαμάκι, για να μην σκεφτόμαστε την κατάργηση κοινωνικών δικαιωμάτων, εργατικών κατακτήσεων, ξεπούλημα πατρίδων και εθνών.
Αυτή η ελίτ των τραπεζιτών ελέγχει, εκτός από τις κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ, έτσι μας βομβαρδίζει να στραφούμε σε διαρκή κινητοποίηση για το κλίμα, το περιβάλλον.
Όλα αυτά επιβεβαιώνει το ίδιο το κοριτσάκι από τη Σουηδία...
Βρισκόμαστε στην επόμενη φάση της επιχείρησης... Ευρωεκλογές φθάνουν και ο κίνδυνος της "ακροδεξιάς και του λαϊκισμού" είναι στην ημερήσια διάταξη του κεφαλαίου.
Έτσι η μικρή Γκρέτα, εκτός από ακτιβίστρια για τον κίνδυνο της κλιματικής αλλαγής"... τώρα και Πολιτικός!
"Η Ευρώπη μας έδωσε 70 χρόνια ειρήνης"... μας ενημερώνει για να σταθούμε εντός του "ευρωπαϊκού τόξου": δεξιά κι "αριστερά" που λατρεύουν την Ε.Ε.
Τα χρόνια ειρήνης της Ευρώπης τους σπόρους κα τις σοδειές αυτής της ειρήνης ζούμε καθημερινά με εκατομμήυρια νεκρούς... Γιουγκοσλαβία, Λιβύη, Συρία, Υεμένη, Παλαιστίνη, Ιράκ, Λατινική Αμερική, Αφρική. Μας έδωσαν μια νεοναζιστική Ευρώπη με πολλά ατομικά δικαιώματα, χωρίς κοινωνικά δικαιώματα κι εξαθλίωση των λαών.
Σημειώναμε πριν λίγες ημέρες [Βλέπε σε "Καταστρέψτε το αιδοίο μου, όχι τον πλανήτη μου"! Το σύνδρομο της "κλιματικής αλλαγής"]: Ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro, επισημαίνει σήμερα: "Να είστε έτοιμοι. Εντός ολίγου, η Greta Thunberg κι αυτοί που στην πραγματικότητα βρίσκονται πίσω θα μας εξηγήσουν πως ο εχθρός είναι οι εθνικισμοί κι οι λαϊκισμοί. Φυσικά, ποτέ ούτε μία λέξη για τη σχέση μεταξύ κεφαλαίου, παγκοσμιοποίησης, μείωσης μισθών και περιβαλλοντικές τραγωδίες".
Λες κι ήταν Πυθία ο Diego Fusaro...



Ας θαυμάσουμε και το ανωτέρω διαφημιστικό βίντεο των σωτήρων του πλανήτη μας...

"Η επανάσταση της Γκρέτας τρομάζει τους ισχυρούς...
Ε ναι, χεζόμαστε πάνω μας..."

Ο Franco Battiato, ανεπανάληπτος τραγουδοποιός της αριστεράς που δεν υποτάχθηκε στα θέλγητρα της παγκοσμιοποίησης, σε σχέση με το νέο αφήγημα της νέας τάξης, διαδηλώσεις για την αλλαγή του κλίματος, τονίζει: "Ενώ κάποιοι κλέβουν χωρίς ντροπή, ο κόσμος δεν έχει χρήματα για να φάει" και τραγουδούσε προφητικά πολλά χρόνια πριν... "Τα οδοφράγματα στην πλατεία τα κάνεις για λογαριασμό της μπουρζουαζίας που κατασκευάζει προοδευτικούς μύθους" (Le barricate in piazza le fai per conto della borghesia che crea falsi miti di progresso).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση