GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καταστρέψτε το αιδοίο μου, όχι τον πλανήτη μου"! Το σύνδρομο της "κλιματικής αλλαγής"...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Για να βρεις το μέλλον σου... πρέπει να καταλάβεις το παρελθόν σου!...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Για να βρεις το μέλλον σου... πρέπει να καταλάβεις το παρελθόν σου!...

Από χθες οι ευρωκράτες των Βρυξελλών, οι πλασιέ των τραπεζιτών κι εμπόρων όπλων, μας έφεραν το νέο δούρειο ίππο, τη "νέα οικολογία", εκμεταλλευόμενοι την όποια καλή θέληση της νεολαίας με όπλο την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία -τα πρωτεία στην Ελλάδα κατέχουν τα Μέσα που πληρώνει με αίμα ο εξαθλιωμένος Έλληνας πολίτης: ΑΠΕ, ΕΡΤ-, το υπόδουλο στους ευρωκράτες πολιτικό σύστημα και την εξαγορασμένη "διανόηση" που σιτίζεται στα ευρωπαϊκά κονδύλια, που κι αυτά πληρώνουν με αίμα όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες.
Καμία φωνή Αντίστασης στη δική μας πατρίδα. Στην Ελλάδα οι "θεσμοί", όλα τα πολιτικά κόμματα και κυρίως η ιμπεριαλιστική κοσμοπολίτικη "αριστερά" υπάκουα γίνονται εργαλεία της "Ευρωπαϊκής άνοιξης". Το ίδιο οι άνθρωποι του "πνεύματος", πλέον ξεφτιλισμένα δουλικά επιχορηγήσεων... [βλέπε σε Η μεγάλη απάτη: "κλιματική αλλαγή", η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η... "Επιχείρηση Greta"!]

Η φωτογραφία του μπεκρούλιακα Juncker που φιλάει το χέρι της μικρής ακτιβίστριας Greta Thumberg... αξίζει εκατομμύρια λέξεων. 

Σας φέρνει κάτι στο νου;
έρδισε" το βραβείο των "Time's": "Εφήβου με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο 2018"
Είναι το πρόσωπο της χρονιάς για τα περιοδικά μόδας και κοσμεί το "cosmopolitan", γνωστό παγκόσμιο γυναικείο περιοδικό life style...

Κατασυγκίνησε την παγκόσμια οικονομική ελίτ στο Νταβός
Ανέβηκε στο πάλκο της Συνόδου του Νταβός κι άφησε άφωνους τους μεγαλύτερους τραπεζίτες του πλανήτη, που την καταχειροκρότησαν στο World Economic Forum, όπου διαμήνυσε: «Θέλω να ασχοληθείτε με πανικό για την κλιματική αλλαγή. Να δράσετε ωσάν να έχει πιάσει φωτιά το δικό σας σπίτι».
Συγκίνησε όλους αυτούς τους καλούς ανθρώπους που στο παγκόσμιο φόρουμ του Νταβός προσπαθούν να αναπτύξουν την παγκόσμια οικονομία και να σώσουν τον πλανήτη.
Φυσικά δεν απουσιάζει από αυτό το συγκλονιστικό παγκόσμιο γεγονός η "Βικιπαίδεια" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και για την οποία η κυρίαρχη αντίληψη είναι πλέον πως αποτελεί το παγκόσμιο κι έγκυρο μέσο εγκυκλοπαιδικής γνώσης, απαραίτητο όργανο για να τεκμηριώσει ο καθένας στην άγνοιά του τις θέσεις κι απόψεις της νέας τάξης.
Θα ήταν ατόπημα να μείνει ασυγκίνητο το φιλανθρωπικό ίδρυμα των καλών ανθρωπιστών του Ιδρύματος Ροκφέλερ και να μην στηρίξουν αυτό το μεγαλειώδες κίνημα της "ακτιβίστριας" Greta Thunberg εναντίον της "απειλής από την κλιματική αλλαγή".


Η Επιχείρηση "Greta" διαθέτει πίσω της ένα επιτελείο αναρίθμητων ειδικών της "επικοινωνίας" που ασχολούνται με το "φαινόμενο".
Επισήμως καταγεγραμμένοι "εθελοντές" για την αντιμετώπιση του κινδύνου από την κλιματική αλλαγή και την προώθηση του ακτιβισμού της μικρής Greta: εδικοί "επικοινωνιολόγοι", κάμεραμαν, σκηνοθέτες, δημόσιες σχέσεις, αμύθητα χρηματικά ποσά, 950 δημοσιογράφοι, 110 από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς, καθημερινή αρθρογραφία στις μεγαλύτερες εφημερίδες του πλανήτη, χρόνο σε όλα τα δελτία ειδήσεων του κόσμου, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πάει λέγοντας.
Τώρα και Νόμπελ!
Οι ισχυροί του πλανήτη, η παγκόσμια ελίτ μας βάζει το ζήτημα κι έχει ονοματεπώνυμο: Οικονομικό σοκ (Shock economy), λιτότητα, εξαθλίωση των λαών, ανοιχτά σύνορα, κατάργηση κοινωνικών κι εργασιακών δικαιωμάτων
Έτσι μας προτείνουν τη λύση τους...

"Στο Νταβός η μικρή Greta έκανε τους ισχυρούς να μείνουν άφωνοι"... μας "ενημερώνουν" τα ΜΜΕ...
Υπάρχει ένας, έστω ένας άνθρωπος στον κόσμο ολόκληρο που μπορεί να πιστέψει πως μια μικρή 16χρονη που της δόθηκε βήμα μπροστά στους ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη, τους χαστούκισε στην κυριολεξία με την ομιλία της κι αυτοί σιώπησαν, έσκυψαν το κεφάλι, αισθάνθηκαν τύψεις;
Αν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το παραπάνω γεγονός στο Νταβός, θα χάσουμε κάθε ελπίδα...
4ος χρόνος ιμπεριαλιστικής επίθεσης στην Υεμένη...
Σιώπησαν αυτοί που δολοφονούν 500 παιδάκια την ημέρα στην Υεμένη κι 20.000 παιδάκια την ημέρα στον πλανήτη από πείνα;
Σιώπησαν αυτοί που οργάνωσαν 110 πραξικοπήματα στον πλανήτη, που δολοφόνησαν 23 Αφρικανούς ηγέτες, που διέλυσαν και κατέστρεψαν χώρες;
Σιώπησαν αυτοί που κερδίζουν δισεκατομμύρια από τις πωλήσεις όπλων στις 260 εστίες πολέμου των περασμένων χρόνων ώς σήμερα;
Σιώπησαν αυτοί που δεν διαθέτουν μισό ευρώ για κάθε παιδί που θα μπορούσε να σωθεί από την πείνα;
Τι υποκρισία... Μας λένε πως σιώπησαν και συγκινήθηκαν μπροστά στα πύρινα λόγια της Greta για τους "κινδύνους από την κλιματική αλλαγή", αυτοί που καταστρέφουν το περιβάλλον, τον πλανήτη με πυρηνικά εργοστάσια, με φωτοβολταϊκά, με δήθεν "πράσινη ενέργεια" με ανεμογεννήτριες, με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, βόμβες φωσφόρου, που δολοφονούν τα παιδάκια στη μαρτυρική Γάζα, τη Συρία, τη Λιβύη, το Ιράκ, το Αφγανιστάν... και θέλουν να το πιστέψουμε!
Νομίζουμε πως τα είδαμε όλα; Μεγάλο λάθος...
Είδαμε προσφάτως τον Χριστό πρόσφυγα-μετανάστη από τα πιο "έγκυρα" χείλη ιεραρχών και πολιτικών [βλέπε σε Η αποδόμηση των Χριστουγέννων: νέοι συμβολισμοί στην υπηρεσία του οικονομικού φανατισμού του υπερεθνικού κεφαλαίου].
Τον γονέα 1 και γονέα 2 [βλέπε σε O "θεσμός" απρόσωπου γονέα είναι "ευρωπαϊκή" υποχρέωση!].

Είδαμε από το προοδευτικό ΝΑΤΟ τις εννιά πρώτες κυρίες κι έναν κύριο που όμως είναι κυρία... [Βλέπε σε Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;].
Μας λένε πως λάθος γνωρίζαμε τον Όμηρο μέχρι σήμερα [Βλέπε σε Ο Οδυσσέας ήταν κι αυτός μετανάστης... όπως κι ο Χριστός!].
Μας λένε πως η Ευρώπη κινδυνεύει από την ακροδεξιά, το λαϊκισμό, τον εθνικισμό [Βλέπε σε Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"!] και πως πρέπει να πληρώσουμε οι πολίτες ώστε σ' αυτή την προεκλογική περίοδο ενόψει ευρωεκλογών ν' αποφευχθεί το κακό [Βλέπε σε 120 δισεκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του "λαϊκισμού & της ακροδεξιάς"].
Βέβαια έχουμε και ισχυρή συνδρομή για την αντιμετώπιση του λαϊκισμού και του εθνικισμού [Βλέπε σε Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση του "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"].


Χθες ο νέος Δούρειος Ίππος που θα συναρπάσει τη νεολαία, αφού οι "θεσμοί" το απαιτούν!
Ας δούμε την χθεσινή "επανάσταση με αιτία" και που οδηγεί...


 
"Καταστρέψτε το αιδοίο μου, όχι τον πλανήτη μου"...


"Θες να δειπνήσεις: γλείψε μου την πατάτα" * όπου "πατάτα" = αιδοίο
 
"Περισσότερο στοματικό σεξ... λιγότερη παγκόσμια μόλυνση"...
...μας καλούν οι χθεσινές Γκρέτες που αναδύθηκαν από αυτό το νέο "οικολογικό" κίνημα της "επανάστασης με αιτία"... την "κλιματική αλλαγή".

 
Τι δεν κατάλαβες;
«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι.
Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”.
Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,
για να νομιμοποιήσει τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί,
πάντα στο όνομα της αγοράς και της ελεύθερης μετακίνησης»

Ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro, επισημαίνει σήμερα: "Να είστε έτοιμοι. Εντός ολίγου, η Greta Thunberg κι αυτοί που στην πραγματικότητα βρίσκονται πίσω θα μας εξηγήσουν πως ο εχθρός είναι οι εθνικισμοί κι οι λαϊκισμοί. Φυσικά, ποτέ ούτε μία λέξη για τη σχέση μεταξύ κεφαλαίου, παγκοσμιοποίησης, μείωσης μισθών και περιβαλλοντικές τραγωδίες".


Ο Pier Paolo Pasolini, ο "Poeta Vate", ο προφητικός οραματιστής ποιητής, κομμουνιστής, διανοούμενος είναι επίκαιρος όσο ποτέ, με την πλούσια ιστορική του παρακαταθήκη είχε προεξοφλήσει, πριν από 45 χρόνια ποιες θα ήταν οι διεστραμμένες προελεύσεις των σημερινών αφηγημάτων των τραπεζιτών, του υπερεθνικού κεφαλαίου, της νέας τάξης... της παγκοσμιοποίησης. [βλέπε και σε Ο Pier Paolo Pasolini "χαστουκίζει" τον αντιφασισμό... απέναντι στο νεκρό φασισμό!]

Pasolini: “Μόνον στην παράδοση βρίσκεται η αγάπη μου”
«Είμαι μια δύναμη του παρελθόντος. 
Μόνο στην παράδοση βρίσκεται η αγάπη μου.
Προέρχομαι από τα ερείπια, από τις εκκλησίες,
από τις ιερές εικόνες, από τα χωριά
ξεχασμένα στις Άλπεις, όπου έζησαν αδέλφια
»
Pier Paolo Pasolini, Ένα μόνο ερείπιο...,
σε "Poesia in forma di rosa", Garzanti, 1964, σελ. 23.

3 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το άρθρο είναι το καλύτερο παράδειγμα για την δύναμη του λόγου.. ανεξαρτήτως αν αυτά που γράφει είναι λογικά ή όχι.. Για οποιοδήποτε κίνημα γίνετε σε αυτό τον κόσμο, μπορούμε να ερμηνεύσουμε μια θεωρία συνωμοσίας από πίσω.. γιαυτό θεωρώ το άρθρο αρκετά παρατραβηγμένο.. το καλό είναι ότι τα παιδιά παρατάν τους καναπέδες, τις βαρετές αίθουσες διδασκαλίας, τα λαπτοπ τα βιντεοπαιχνίδια τα xbox και βγαίνουν στους δρόμους.. συναντιούνται οργανώνονται και δίνουν την δικιά τους μάχη για ένα καλύτερο κόσμο.. και γιατι όχι;;, δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο.. το ίδιο κάναμε και εμείς την εποχή του 60 με τον δικό μας τρόπο.. κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο πλανήτης μας πνίγετε στα σκουπίδια, ότι οι ωκεανοί μας γέμισαν πλαστικό.. Όσο για την μικρή Σουιδέζα.. είναι ένα κορίτσι με το σύνδρομο Asperger.. ότι έκανε, το έκανε με τις δυνάμεις της, και από ένα ορισμένο σημείο και μετά, με δυνατή υποστήριξη περιβαλλοντικών οργανώσεων.. το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει, είναι να αρνηθεί το βραβείο ειρήνης που θέλουν να τις δώσουν.. έχετε αναρωτηθεί γιατί άραγε τις το δίνουν;;..προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να την σταματήσουν;; Ελπίζω να μην το δεχθεί..διαδηλώσεις με πιτσιρίκια στους δρόμους δεν μπορείς να τα σταματήσεις με ΜΑΤ και χημικά τουλάχιστον όχι στην Ευρώπη.. μπορείς όμως να τα σταματήσεις με παραπληροφόρηση και τέτοια μ@λ@κισμέν@ άρθρα όπως αυτό πιο πάνω.. Η φώτο με το ναζί Γκόμπελς σε αυτο το αρθρο, δείχνει τον βαθμό του εγκεφαλικού ακρωτηριασμού που έχει υποστεί ο αρθρογράφος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο επιστρέψω σε σας όλη τη δόξα. Για όσα έχετε χρησιμοποιήσει ο Dr zazaba στην οικογένειά μου. Ποτέ δεν πιστεύω εμένα και η οικογένειά μου θα είναι χαρούμενη και πάλι έτσι. Αυτό που πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν για να μας χλεύσουν, ο Θεός το έχει μετατρέψει σε μαρτυρία. Ευτυχώς ο Παντοδύναμος Θεός που χρησιμοποιεί τον Dr zazaba για να με θεραπεύσει από τον ιό της ηπατίτιδας b και επίσης να θεραπεύσει τον σύζυγό μου από τον ιό της ηπατίτιδας b με τα βότανα που μπορείτε να καλέσετε ή τον WhatsApp στο + 2348129175848 για το θέμα της υγείας σας. Μοιραστείτε και σώστε τις ψυχές. Είμαι μια ζωντανή μαρτυρία των βοτάνων του .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση