GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Όποιος ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι το κούνημα του θυμιατού των...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όποιος ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι το κούνημα του θυμιατού
των...
Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με το θυμιατήρι του Σαμανισμού
είναι μόνον μια ιδεολογική πρόθεση νομιμοποίησης
της μονομερής ιμπεριαλιστικής παρέμβασης,
είναι στ' αλήθεια μια περίπτωση απελπισίας.
Με αυτούς που μπερδεύουν τους αγγέλους με τους διαβόλους
δεν είναι δυνατόν να υπάρξει καμία θεολογική αντιπαράθεση»
Costanzo Preve, La quarta guerra mondiale, εκδόσεις Veltro, 2008, σελ. 172

Συνέβη κι αυτό χθες σε κινητοποίηση στην Ιταλία "Καταργείστε τις γιορτές για τον πατέρα και τη μάνα για τη γιορτή της οικογένειας, που θεωρείται πιο εκφραστική και δεν εμπεριέχει διακρίσεις απέναντι στις νέες οικογένειες με γονείς του ίδιου φύλου...", όπως μας πληροφορεί το επίσημο κρατικό ιταλικό ειδησιογραφικό πρακτορείο "ANSA".
Αυτό το γιγαντιαίο προοδευτικό, αντιφασιστικό, αντιεθνικιστικό, αντιρατσιστικό κίνημα συνάντησε την πρώτη του μεγάλη λαϊκή κατάκτηση στις 19 Μάρτη, ημέρα "Γιορτής του πατέρα" στη γειτονική Ιταλία.
Η λαϊκή προοδευτική κατάκτηση ήταν σε Δημόσιο Νηπιαγωγείο του Μιλάνο, όπου οι Νηπιαγωγοί αποφάσισαν να θέσουν ένα τέλος στο επίσημο κρατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, τις χειροτεχνίες-δωράκια-ζωγραφιές των μικρών προς τον πατέρα τους, όπως στην αντίστοιχη γιορτή για τις μαμάδες. "Να μην προσβάλουμε τους γκέι γονείς... Από αυτή τη χρονιά τέλος τα μικρά δωράκια..." και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα, ουσιαστικά συμφώνησε με την προοδευτική παρανομία των εκπαιδευτικών: "Αυτόνομη η επιλογή των εκπαιδευτριών...".
Το κίνημα γίνεται τιτάνιο "Τέλος στη γιορτή της μάνας... Απαγορεύονται η λέξεις μάνα, πατέρας... Απάληψη παππού, γιαγιάς... Το άνδρας-γυναίκα είναι ρατσιστικό...".
Το πολιτικό προσωπικό, αριστερό και δεξιό χαμογέλασε... Θυμήθηκαν πως όταν ψήφιζαν το ιταλικό αντίστοιχο "Σύμφωνο Συμβίωσης" είχαν διαβεβαιώσει πως όλα γίνονται για την ισότητα δεν "προβλέπεται υιοθεσία"...
Έτσι θυμόμαστε κι εμείς τον κύριο Νίκο Παρασκευόπουλο «Το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης δεν αφορά την τεκνοθέσια... αυτό το νομοσχέδιο δεν προβλέπει την υιοθεσία και αν νομίζετε ότι υπάρχει ανάγκη διευκρίνισης θα το κάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλος (ΤΟ ΒΗΜΑ, 19 Δεκέμβρη 2015, Σύμφωνο Συμβίωσης: Πρώτο «ναι» με ρητό «όχι» στην υιοθεσία... Με τη ρητή διαβεβαίωση του υπουργού Δικαιοσύνης ότι θα προχωρήσει αν χρειαστεί, σε περαιτέρω βελτιωτικές αλλαγές, ώστε να αποσαφηνιστεί πλήρως η απαγόρευση υιοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια, ολοκληρώθηκε η πρώτη συζήτηση επί της αρχής του νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης). Κι αν ο κύριος Παρασκευόπουλος δεν έγινε Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με τη γνωστή μέθοδο που έγιναν "καθηγητές και καθηγήτριες", αλλά και κατόπιν υπουργοί, ευρωβουλευτές κ.α.π. εκατοντάδες φίλοι, φίλες, σύντροφοι και συντρόφισσες υπουργών παιδείας και άλλων στην Ελλάδα, μάλλον θα πρέπει να κάνει χαρακίρι, αλλά αυτό χρειάζεται πολιτικό κουράγιο και πραγματικό Πανεπιστημιακό δάσκαλο.
Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε εκ νέου "ομοφοβικοί", "ρατσιστές" και γιατί όχι "ακροδεξιοί" θέλουμε να επισημάνουμε πως αυτές οι πολιτικές που βιώνουμε και σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι πολιτικές της δεξιάς ή της αριστεράς, αλλά επιλογές του υπερεθνικού κεφαλαίου κι είναι υποχρεωμένο το πολιτικό σύστημα να υλοποιήσει ως μέλος της "μεγάλης ευρωπαίκής δημοκρατικής οικογένειας".
Αυτές οι πολιτικές επιλογές του 4ου Ράιχ έχουν σήμερα κύριο πολιτικό βραχίονα υποστήριξης την ιμπεριαλιστική "αριστερά" που περιγράψαμε με σαφήνεια: «Ριζοσπαστική αριστερά»... “Radical chic” στην υπηρεσία του ιμπεριαλισμού... και το "αριστερό' περιτύλιγμα προοδευτικότητας όχι λίγες φορές:
(Γ' Μέρος): Οι φασίστες διαχωρίζονται σε δύο είδη: τους φασίστες και τους αντιφασίστες... 
Σχετικό: Δεν είμαι αντιφασίστας!
 
Το ζήτημα τίθεται εκ νέου σήμερα στην πατρίδα μας ως ζήτημα "ανθρώπινων δικαιωμάτων", "φιλανθρωπίας", αγάπης προς τα παιδιά"... να "δώσουμε μια ελπίδα σε ορφανά πολέμου" κι άλλα πολλά και διάφορα που αυτομάτως σε χαρακτηρίζουν "ακροδεξιό", αλλά και ξεπερασμένους αν όχι φασίστες; τους κλασικούς του Μαρξισμού που έχουν μα απόλυτη σαφήνεια περιγράψει αυτές τις "κασταστάσεις". Φυσικά κανένας δεν κάνει ουδεμία αναφορά στα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, αλλά γενικές αοριστολογίες περί "κοινωνικών υπηρεσιών ελέγχου" σε μια χώρα που δεν υπάρχει καμία κοινωνική πρόνοια, μια αποικία του 18ου αιώνα.
Εντελώς συμπτωματικά, παρακολουθώντας το διεθνές γίγνεσθαι και χωρίς να γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις-δεσμεύσεις του πρωθυπουργού προς τους πιστωτές για άμεση θεσμοθέτηση κι αυτού του "προοδευτικού" μέτρου τεκνοθεσίας, υιοθεσίας ή όπως αλλιώς το βαπτίσουν, είχαμε επισημάνει: Σεξιστής κι ομόφοβος ήταν και ο... Antonio Gramsci
Όμως όλα αυτά ήταν κι είναι γνωστά στην ευρωπαϊκή αριστερά και για όλα αυτά είχαν μιλήσει και γράψει κορυφαίοι διανοούμενοι της αριστεράς πριν πολλά χρόνια και "προφητικά", όπως ο γνωστός ελληνιστής φιλόσοφος της αριστεράς Costanzo Preve:

«Από ιστορική θεώρηση, η θεολογία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων -γιατί πρόκειται για ειδωλολατρική ιδεολογία, η σωστότερα κι επακριβώς μια ειδωλολατρική θεολογία στην υπηρεσία μιας ιδιαιτερότητας μεσσιανικής αυτοκρατορίας, που έμμισθα χειροκροτεί με δουλοπρέπεια η ευρωπαϊκή διανόηση ληγμένων πρώην μαρξιστών-, μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια ατομιστική εκκοσμίκευση χειραγωγούμενη από το παλαιό φυσικό δίκαιο».
Costanzo Preve
Φυσικά η εκκλησία θα "διαμαρτυρηθεί θεσμικά"  κάνοντας το "καθήκον" της και θα έχουμε ορισμένες φωνές που δήθεν θα υψώνουν κάπως περισσότερο τους τόνους της φωνής, αλλά οι επιχορηγήσεις για το "μεταναστευτικό" και τα "ευρωπαϊκά προγράμματα" (πάντα ο λαός τα πληρώνει) θα κλείσουν γρήγορα το ζήτημα. Εδώ δεν βρέθηκε ένας ιεράρχης να υψώσει φωνή αλληλεγγύης στους Ορθόδοξους της Συρίας που δέχονται επτά ολόκληρα χρόνια ιμπεριαλιστική επίθεση, για να μην κινδυνεύσουν τα κονδύλια για τους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες: (Βλέπε: Τρεις Πατριάρχες χαστουκίζουν τους ιμπεριαλιστές! αλλά και Βαρθολομαίε, Ιερώνυμε, Μπεργκόλιο που βρίσκεστε; Γιατί σιωπάτε;)
Οι "διανοούμενοι των προγραμμάτων επιχορήγησης", οι πανεπιστημιακοί ως "προοδευτικοί" δεν θα χρειαστεί καν να μπουν σε "αντιπαραθέσεις" και γι' αυτό το σύστημα της διαπλοκής των "διανοουμένων" έχει μιλήσει και περιγράψει πολύ καλά ο Costanzo Preve: «Ένα κοπάδι ψαριών, έτοιμο να ακολουθήσει τα ρεύματα του ρεαλισμού και της εξουσίας».

[...Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Τα ανθρώπινα δικαιώματα των εθνοτικών ομάδων και των σεξουαλικών μειονοτήτων ως νέα νομιμοποίηση του δικαιώματος μονομερούς στρατιωτικής επέμβασης εκτός από οποιαδήποτε διεθνή νομιμότητα...
Απεριόριστη διατήρηση του αντιφασισμού σε απόλυτη απουσία φασισμού...
Δεξιά/Αριστερή διπολική διχοτόμηση ως μέσο χειραγώγηση του πολιτικού χώρου και ως κάλυψη του ενιαίου κοινού κόμματος της καπιταλιστικής αναπαραγωγής...
Μια Νέα Αριστερά (new left) μετα-σοσιαλιστική και μετακομμουνιστική από την ηττημένη στο επίπεδο της "δομής" και που επιδιώκει να εκδικηθεί σε επίπεδο ηθών, τρόπων σκέψης και "υπερδομής", ειδικά όσον αφορά τα τέσσερα σημεία του σεξιστικού σεξισμού, της ομοφοβίας, αντιεβραϊσμό-αντισημιτισμό και ρατσισμό ενάντια σε "διαφορετικούς χρωματισμένους" (μαύροι, ινδιάνους κ.λπ.)...
Πέραν τούτου, παραμένω ένας εκτιμητής της θεωρίας των φυσικών δικαιωμάτων, καθώς θεωρώ τον άνθρωπο ένα κοινωνικό ζώο, πολιτικό και κοινοτικό ζώο (Αριστοτέλης), ένα ζώο προικισμένο με γλώσσα, λογική κι ικανότητα διανομικού και δίκαιου υπολογισμού των πόρων (πάντοτε του Αριστοτέλη), ένα γενικό φυσικό σώμα (Μαρξ), κλπ. Η θεωρία πρέπει να ανακτηθεί και να αποτιμηθεί σε ένα μέλλον που δεν μπορεί ακόμη να καθοριστεί...
Προς το παρόν, στη συγκυρία στην οποία ζούμε, η θεωρία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν υπάρχει και το ιδεολογικό της φάντασμα καλύπτει την ίδια λειτουργία που τηρούσε η θεωρία της φυλής του Χίτλερ...]
Περιγραφή της επίκλησης "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" από άρθρο του Costanzo Preve, δημοσιευμένο από τις εκδόσεις Petite Plaisance το 2010. Το πλήρες κείμενο εμφανίζεται στο βιβλίο με τίτλο: «Elementi di Politicamente Corretto. Studio preliminare su di un fenomeno ideologico destinato a diventare in futuro sempre più invasivo e importante» (Στοιχεία Ρεαλιστικής Πολιτικής. Προκαταρκτική μελέτη για ένα ιδεολογικό φαινόμενο που προορίζεται να γίνει όλο και περισσότερο επεμβατικό και σημαντικό στο μέλλον).
Πλούσια η βιβλιογραφία στην ελληνική γλώσσα του μεγάλου φιλοσόφου της ευρωπαϊκής αριστεράς που έφυγε στις 23 Νοέμβρη 1983.

Σημείωση: Με την ευκαιρία... Μετά τα "ανθρώπινα δικαιώματα" και τεκνοθεσία, ή υιοθεσία, ή ενοικίαση μήτρας (αυτό αφήνεται από το υπερεθνικό κεφάλαιο στις πολιτικές τακτικές των "εθνικών" κυβερνήσεων ως διευθέτηση), το επόμενο πεδίο υποχρέωσης-δέσμευσης είναι η "Συνταγματική Αναθεώρηση". Χώρες χωρίς καμία εθνική κυριαρχία με κοινοβούλια που ουσιαστικά υλοποιούν "νομοθετικές ρυθμίσεις" για λογαριασμό του Διευθυντηρίου, μετά την παταγώδη αποτυχία διεξαγωγής δημοψηφισμάτων για το περιβόητο "Ευρωπαϊκό Σύνταγμα" (Γαλλία, Ολλανδία...) οι "Συνταγματικές αναθεωρήσεις" είναι το νέο επόμενο πεδίο επίθεσης του Διευθυντηρίου της Ε.Ε. και των τραπεζών. Το διαπιστώσαμε με τις επίσημες δηλώσεις της τότε ιταλικής αριστερής κυβέρνησης το Γενάρη του 2017. Δεν αρκεί η πολιτική της "λιτότητας", η καταστρατήγηση κάθε αστικού κοινωνικού δικαιώματος, η κατάργηση του κοινωνικού κράτους, των εργασιακών δικαιωμάτων, οι ιδιωτικοποιήσεις όλων των κοινωνικών αγαθών, η εξαφάνιση των δικαιωμάτων σε Υγεία, Παιδεία... η "ελεύθερη αγορά", το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης απαιτεί τις αναθεωρήσεις όλων των κρατών-εθνών, μελών της "μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας".... (Βλέπε, 4 Δεκέμβρη 2016: exΙΤ... η πρώτη μεγάλη ήττα της ευρωπαϊκής "δικαιωματικής"-συμβιβασμένης "αριστεράς";). Σύντομα και στη δική μας πατρίδα πρέπει να υπάρξει η "αναθεώρηση" και δυστυχώς ο πολιτικός κόσμος θα αναλωθεί σε ποια κακώς κείμενα του υπάρχοντος αστικού Συντάγματος πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση. Θα είσαι "εθνικιστής", "ακροδεξιός" αν τολμήσεις να διατυπώσεις την επαναστατική αλήθεια: Καλύτερα ένα κακό Σύνταγμα σε μια χώρα που έχει παραχωρήσει την εθνική της κυριαρχία, παρά "καλυτερεύσεις" -το τυρί- για την οριστική κατάλυση της πατρίδας. Θα ακούς: Δεν θες να αλλάξει το άρθρο "περί ευθύνης υπουργών"; Δηλαδή μιζώνεσαι; Κι άλλα "επικοινωνιακά" παραμύθια "προοδευτικής" φρασεολογίας. Θα συζητούν όλα τα πολιτικά κόμματα και κανένας από τους 300 δεν θα θέσει το απλό κι αυτονόητο: Όλα τα νομοθετήματα στέλνονται από το Διευθυντήριο... πως τώρα θα μας επιτρέψουν εθνική νομοθέτηση; Κι αν στο "νέο" Σύνταγμα προσθέσουμε αντίστοιχο άρθρο με αυτό των ΗΠΑ για μονομερή διαγραφή δημοσίου χρέους, τι θα κάνει το υπερεθνικό κεφάλαιο;

Ας επιστρέψουμε στο θέμα που μας βομβαρδίζουν πως "απασχολεί" σήμερα την ελληνική κοινωνία για  (έτσι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε και να ξεχάσουμε το οριστικό τέλος της πατρίδας μας) και τα παιδάκια που θα σώσουν από την πείνα κι εξαθλίωση τα ομόφυλα ζευγάρια.
Έγινε μια προσεγμένη και μελετημένη παγκόσμια ψυχολογική επιχείρηση με διάφορα στάδια για να οδηγηθούμε στο σήμερα.
Μπροστάρης το ΝΑΤΟ, αυτός ο προοδευτικός αμυντικός οργανισμός των πολιτισμένων δυτικών που προστατεύει τη "δημοκρατία" στον πλανήτη.

Εννιά πρώτες κυρίες κι ένας κύριος...
Βέβαια το μεγάλο θεσμικό βήμα, η γιγαντιαία προοδευτική κατάκτηση κι υλοποίηση αυτών των μεγαλειωδών λαϊκών αγώνων για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" έγινε από το ΝΑΤΟ όταν οι σύζυγοι των ηγετών είχαν ανάμεσά τους και τον σύζυγο ενός ηγέτη... (Ο ρατσισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά στο χθεσινό καρναβάλι!)
"Δείχνουμε το μουνί μας για τον αγώνα"
Όλα για τον "αντιφασιστικό-αντιεθνικιστικό-αντιρατσιστικό" αγώνα...
Αυτή η "αριστερά" είναι ασταμάτητη! Παίρνει τη σκυτάλη και θέτει νέες προοπτικές!

Το παγκόσμιο κίνημα υπεράσπισης των ατομικών δικαιωμάτων γιγαντώνει στον πλανήτη...

Τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, τα δικαιώματα των ζώων, οι πολύχρωμες επαναστάσεις, η "αραβική άνοιξη", το φεμινιστικό κίνημα απελευθέρωσης και πάει λέγοντας... επενδύεται από βήματος της βουλής από τον κύριο Τσεκαλώτο: Η επιτυχία του gay pride (με επίσημη χρηματοδότηση, μεταξύ άλλων, της αμερικανικής και ισραηλινής πρεσβείας και τη μεταφορά διαδηλωτών από τον Σόρος) είναι ίσης σημασίας με τα συζητούμενα εκείνη την ώρα μνημονιακά μέτρα.
Στον Καναδά βανδάλισαν ακόμη και τον εθνικό ύμνο της χώρας που γράφτηκε το 1880, για να μην προκαλεί τους ομοφυλόφιλους (Ο Καναδάς αποφάσισε την αλλαγή λέξεων του εθνικού ύμνου για "αντιρατσιστικούς" λόγους!) και φυσικά πριν δύο χρόνια είχαμε την κατάλληλη "προετοιμασία" όταν το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά (Ιούνης 2016) αποφάσισε πως είναι νόμιμο το σεξ ανθρώπων με ζώα -η κτηνοβασία- αρκεί να μην υπάρχει διείσδυση από σεξουαλικά εργαλεία ή άλλα αντικείμενα: Απόφαση ανώτατου δικαστηρίου Καναδά.
Το νεοναζιστικό καθεστώς που εγκαθίδρυσε με πραξικόπημα η δημοκρατική Ε.Ε. στην Ουκρανία αγκάλιασε αμέσως τη "νέα εποχή": H χούντα Ποροσένκο στο δρόμο του εκδημοκρατισμού με gay pride!
Κι η ευρωπαϊκή αντιρωσική υστερία στα ύψη (Ο Ζιουγκάνοφ, για την ευρωπαϊκή αντιρωσική υστερία...), τώρα και για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, που δικαιολογεί το ψυχροπολεμικό κλίμα στον πλανήτη:  Επιτέλους ελεύθερος ο "όμορφος Γιούρι"!
Σήμερα η κατευθυνόμενη έξαρση της ετεροφοβίας, η χυδαία επίθεση στη Μάνα, τον πατέρα βρίσκεται στο απόγειο της: Η ετεροφοβία οδηγεί στο φασισμό...
Μια καταπληκτική ιταλική ταινία του 2012 με τίτλο Viva l'Italia (Ζήτω η Ιταλία), με σκηνοθέτη τον Massimiliano Bruno και πρωταγωνιστές τους Raoul Bova, Alessandro Gassmann, Michele Placido, Ambra Angiolini, Rocco Papaleo, Edoardo Leo, Maurizio Mattioli.... είναι προφητική και επίκαιρη όσο ποτέ.
Ένα αριστούργημα από τις πασίγνωστες ως "πικρές κωμωδίες" του ιταλικού κινηματογράφου, όπου ένα βουλευτής στη διάρκεια μιας σεξουαλικής συνεύρεσης με πόρνη πολυτελείας έχει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και κατόπιν αυτού λέει μόνον την αλήθεια και τίποτα περισσότερο από την αλήθεια. Δεν μπορεί πλέον να πει ούτε ένα μικρό ψέμα κι αναγκαστικά δέχονται αυτή την σκληρή αλήθεια όχι μόνον η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά, οι συνάδελφοί του βουλευτές, το ίδιο το κόμμα του. Δεν χαρίζεται σε κανέναν κι αυτό είναι συνέπεια του εγκεφαλικού που υπέστη.
Πρόκειται για μια κοινωνική καταγγελία, σκληρή που βγάζει τις μάσκες στην κάστα του πολιτικού συστήματος, αλλά και σε όλες τις κάστες.
Το στιγμιότυπο του παρακάτω βίντεο με τον καταπληκτικό Rocco Papaleo μιλάει ακριβώς για τον ρατσισμό που κυριαρχεί κι επιβάλλει η ομοφυλοφιλία στην κοινωνία σήμερα.
Το απόσπασμα τιτλοφορείται "Viva la fregna (Rocco Papaleo) Viva l'Italia" (Ζήτω το αιδοίο (Rocco Papaleo) Ζήτω η Ιταλία)
Ο Rocco Papaleo καλεσμένος σε "κοινωνική" εκδήλωση συναδέλφων του εργασιακού του χώρου, μόλις εισέρχεται τον πιέζουν να σηκωθεί και να χορέψει... Και τότε ξεσπάει: "Δεν είμαι πούστης (ricchione)... Τελείωσα να κάνω τον πούστη γιατί σ' αυτή τη χώρα αν δεν συμμετέχεις σ' ένα λόμπι δεν είσαι κανένας... Τρελαίνομαι για το τρίγωνο των βερμούδων (αιδοίο)...". Έπαιζε το ρόλο του ομοφυλόφιλου για να έχει εργασία...
Σήμερα που ο ευρωπαϊκός "αντιρατσιστικός" νόμος σε θέτει σε κίνδυνο αν μιλάς για "σιωνιστικό λόμπι" ή "λόμπι γκέι"... ίσως αυτή η ταινία να είχε απαγορευτεί να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη...



Λίγοι τολμούν στην Ελλάδα να μιλήσουν την αλήθεια για το ποιοι κινούν τη νομοθέτηση "δικαιωμάτων ομοφυλόφιλων", όπως το περιοδικό "Ρεσάλτο" του Θύμιου Παπανικολάου:
- Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»…

Τέλος... Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;
Τα γεγονότα του περασμένου χρόνου είναι απλά.
Η Σουηδική ακροδεξιά οργανώνει στη Στοκχόλμη μια παρέλαση Gay Pride ακροδεξιών ομοφυλόφιλων, αλλά το επίσημο σήμα κατατεθέν, το παγκόσμιο "Gay Pride" ανήκει στις οργανώσεις του γνωστού "φιλάνθρωπου" πολυεκατομμυριούχου Σόρος.
Η Σουηδική αριστερά κι οι "antifa" προγραμματίζουν μια αντιδιαδήλωση με μια παρέλαση αριστερών ομοφυλόφιλων καταγγέλλοντας τους ακροδεξιούς ομοφυλόφιλους πως επέλεξαν μια μουσουλμανική συνοικία όπου δεν θα είναι σωστό να μιλούν εκεί για τα δικαιώματα των Lgbtq, γιατί "οι αδελφοί ισλαμιστές είναι ευαίσθητοι και θα προκληθούν".
Το απόλυτο βραχυκύκλωμα... σύγκρουση φασιστών gayfriendly με σημαίες του ουράνιου τόξου και αριστερών gayfriendly με σημαίες ουράνιου τόξου.
Το βίντεο με τους ακροδεξιούς κι αριστερούς ομοφυλόφιλους στη Στοκχόλμη, η εικόνα τα λέει όλα:


Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;
Είναι θύματα του υπερεθνικού κεφαλαίου...
Θυμίζουμε τον αιρετικό και κουρσάρικο λόγο του μεγάλου ιταλού κομμουνιστή και διανοούμενου Παζολίνι, που ήταν ομοφυλόφιλος και εναντίον αυτών των "κινημάτων δικαιωμάτων γκέι": Το τι κάνω στην κρεβατοκάμαρά μου δεν επιτρέπω σε κανένα κράτος, κανένα θεσμό να το συμπεριλάβει σε νομικά πλαίσια... 
Τα συμπεράσματα σ' όσους άντεξαν να διαβάσουν αυτό το μακρύ, αλλά οφειλόμενο κείμενο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση