GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιράν... ο Mostafa Chamran... Ζει αιώνια στις καρδιές των Ελεύθερων του κόσμου!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Αν θέλετε να καταστρέψετε τον ιμπεριαλισμό πρέπει να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


«Αν θέλετε να καταστρέψετε τον ιμπεριαλισμό
πρέπει να...
προσδιοριστεί το κεφάλι του: οι ΗΠΑ»
Ernesto "Che" Guevara

Μάρτυρας Mostafa Chamran

Από την Πανεπιστημιακή Έδρα στο Μπέρκλεϊ και τη NASA... Αντάρτης της Λευτεριάς, της Επανάστασης, της Ανεξαρτησίας...
Ο Mostafa Chamran, ο Ιρανός καθηγητής Φυσικής του διάσημου Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ Μπέρκλεϊ, ένας από τους μεγάλους επιστήμονες της NASA, εγκατέλειψε τα πάντα για την Ιρανική Επανάσταση (11 Φλεβάρη 1979).

Επιστήμονας, πολιτικός, Αντάρτης της Λευτεριάς και της Ανεξαρτησίας, βουλευτής της Ιρανικής Βουλής, ο πρώτος Υπουργός Άμυνας της Επαναστατικής κυβέρνησης του Ιράν, Κομαντάντε των εθελοντών στον πόλεμο Ιράν-Ιράκ κι ο ιδρυτής της Χεζμπολάχ στο Λίβανο.

Σήμερα σύμβολο της ιδεολογικής επαναστατικής πάλης των λαών, σκοτώθηκε στο Ιράκ στη όπου σκοτώθηκε. Ένα "ενοχλητικό" σύμβολο για την επίσημη ιστοριογραφία, που θέλει να σβήσει από τους αγώνες των Εθνικοαπελευθερωτικών Κινημάτων για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.
Στο Νότιο Λίβανο, στην κοιλάδα Μπεκαά με την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης του Γιασέρ Αραφάτ δημιούργησε τη Χεζμπολάχ. Φίλος, συνεργάτης και σύντροφος του φιλόσοφου Musa al-Sadr, που δέθηκαν στο Απελευθερωτικό Κίνημα του Ιράν (Liberation Movement of Iran - LMI).

Σήμερα δεν είναι μια απλή επέτειος μνήμης για το θάνατο του Μάρτυρα της παγκόσμιας Επανάστασης των Λαών κι όχι μόνον της Ιρανικής Επανάστασης..
Σήμερα η "πολιτισμένη" δύση, μαζί κι όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις της Ελλάδας, έχουν στο στόχαστρο το Ιράν, την Ιρανική Επανάσταση.
Ένα χυδαίο φονικό εμπάργκο εναντίον του Ιράν, στο οποίο πρωτοστατεί από την πρώτη της ημέρα κι η κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά". Χυδαίο εμπάργκο όπως κι εκείνα στη Συρία, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, στην Κούβα, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας...
Σ' όλες αυτές τις εγκληματικές πρακτικές η δουλική Ελλάδα του 4ου Ράιχ συμμετέχει στην πρώτη γραμμή...
Συμμετέχει η Ελλάδα των τραπεζιτών... όταν ο "Πορθητής" ξεκίνησε την γεώτρηση, σε βάθος 3.000 μέτρων, στην κυπριακή ΑΟΖ ενώ ανακοινώθηκε ότι, καταφθάνει οσονούπω και το γεωτρύπανο "Γιαβούζ"...
Συμμετέχει η Ελλάδα των τραπεζιτών... όταν η Τουρκία διενεργεί "ναυτικές ασκήσεις" με δέσμευση θαλάσσιας έκτασης στο Καστελόριζο με πραγματικά πυρά... Σβήνει από το χάρτη το Καστελόριζο...
Συμμετέχει η Ελλάδα των τραπεζιτών... όταν το ψευδοκράτος αποφάσισε να ανοίξει την «σφραγισμένη» Αμμόχωστο... την περίκλειστη από το 1974 Αμμόχωστο κι αποφάσισε να εποικίσει το παραθαλάσσιο Βαρώσι (Βαρώσια), την πάλαι ποτέ τουριστική περιοχή της Αμμόχωστου...
Συμμετέχει η Ελλάδα των τραπεζιτών... όταν το διευθυντήριο -λες κι αποφασίζουν οι 28- "παρατηρεί αυστηρά" την Τουρκία και πανηγυρίζει ο Αναστασιάδης με τον Τσίπρα, αλλά με τη βοήθεια της δημοσιογραφικής πορνείας που αποκρύβει το γελοίο των "παρατηρήσεων".
Θα μπορούσαν να πανηγυρίζουν τα δουλικά των τραπεζιτών... αν το Διευθυντήριο (η Επιτροπή) έπαιρνε ένα (1) μέτρο, έστω ένα (1) από τα εκατοντάδες που έχουν πάρει για να τιμωρήσουν τη Συρία, το Ιράν, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, τη Βενεζουέλα και πάει λέγοντας: "Να δεσμεύσουν όλες τις καταθέσεις της Τουρκίας και των τουρκικών επιχειρήσεων στη δύση".
Αντ' αυτού πανηγυρίζουν για τις λεκτικές προειδοποιήσεις του 4ου Ράιχ... λόγια του αέρα για εσωτερική κατανάλωση, στάχτη στα μάτια του των λαών της Ελλάδας και της Κύπρου... ένα ακόμη βήμα για νέες χαμένες Πατρίδες, από εθνοκτόνους ελληνόφοβους εθνομηδενιστές, τραπεζοϋπαλλήλους των Βρυξελλών.

Τρέμουν οι ιμπεριαλιστές κι οι λακέδες τους... Τα ΜΜΕ, η δημοσιογραφική πορνεία, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η ευρωπαϊκή δεξιά κι η ευρωπαϊκή "αριστερά", ακόμη κι ο "Ρουβίκωνας" στην Ελλάδα για την Ιρανική Επανάσταση, τον Νικηφόρο Άξονα της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή και προκαλούν με διακηρύξεις: Ο επεκτατισμός του Ιράν πρέπει να σταματήσει... απειλεί την ειρήνη!

Αγιατολάχ Khamenei: "Ο Άσαντ... είναι ο ήρωας του Αραβικού Έθνους"

Η γνωστή οργάνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με την επωνυμία "Διεθνής Αμνηστία" συντονίζεται με τους "λαϊκούς αγώνες" εναντίον του Ιράν... το ιταλικό παράρτημα καλεί για τουες "χριστιανούς" που διώκονται στο Ιράν!
Μόνον που στο Ιράν οι Χριστιανοί, αλλά κι όλες οι θρησκείες -ακόμη κι η εβραϊκή- προστατεύονται κι απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα! [Βλέπε σε: Ιράν... η Επανάσταση είναι λουλούδι που δεν πεθαίνει!].

Σήμερα η Τουρκία των τραπεζιτών της δύσης, εκτός από το να κατοχυρώνει δικαιώματα πάνω στην κυριαρχία μας και Ελλάδα με Κύπρο να επικαλούνται το ξεφτιλισμένο "διεθνές δίκαιο" και τις λεκτικές προειδοποιήσεις των αφεντικών μας -άραγε πόσες φορές καταδικάστηκε με ψηφίσματα η Τουρκία για την κατοχή του 40% της Κύπρους μας... όμως φονικές επεμβάσεις για το "διεθνές δίκαιο" δεν έγιναν για την απελευθέρωση της Κύπρου, αλλά στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, τη Συρία και θέλουν να πλήξουν το Ιράν... αυτό το τελευταίο προκαλεί γέλιο- προκαλεί και στη Συρία με απειλές: "Η Τουρκία δεν θα μείνει σιωπηλή από τις επιθέσεις της Συρίας σε τουρκικά στρατεύματα παρατηρητών".

Πληρωμένη απάντηση από τον Υπουργό των Εξωτερικών της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας Walid Al Muallem, στον τηλεοπτικό σταθμό του Λιβάνου "Al Mayadeen":
«Αν η Τουρκία δεν αποσύρει τις στρατιωτικές της δυνάμεις σε εδάφη της Συρίας, θα θεωρηθεί κατοχική δύναμη που δεν έχει καμία διαφορετική αντιμετώπιση από τις σιωνιστικές δυνάμεις. Η Τουρκία οφείλει να σταματήσει άμεσα την υποστήριξη κι εξοπλισμό τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία.»
Το Ιράν δεν διστάζει: «Ξένα στρατεύματα που βρίσκονται στη Συρία χωρίς πρόσκληση κι άδεια της Συριακής κυβέρνησης είναι εχθρικά στρατεύματα».

Πιο ευνοϊκές συνθήκες για την Ελλάδα δεν μπορούν να υπάρξουν. Κι ενώ η επίσημη Ελλάδα παραμένει δουλικό της Ευρώπης των τραπεζιτών, δεν ξεχνάμε τον μεγάλο Ηγέτη, τον μοναδικό Έλληνα Πρωθυπουργός της μοναδικής φοράς που στην Πατρίδα μας δεν έκαναν κουμάντο αφεντικά. Ήταν μια ανάλογη κρίση εκείνη του Μάρτη '87 όταν η Τουρκία θέλησε να υποτάξει την πατρίδα μας κι η Συρία ήταν πλάι μας. Βλέπε σε: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας!".
19 χρόνια μετά η επίσημη Ελλάδα, όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις των τραπεζιτών πρόδωσαν και μαχαίρωσαν πισώπλατα το λαό της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ντρόπιασαν τη μνήμη του αιώνιου ηγέτη και μεγάλου φίλου της Ελλάδας και του ελληνικού λαού [Βλέπε σε: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!].
Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει, αλλά και δεν συγχωρεί: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν... τους προδότες κανένας!
«Να μην σκέφτονται οι εχθροί μας ότι υπάρχει δυνατότητα
να κερδίσουν από την πολιτική εκείνο που δεν κατάφεραν
να αποκτήσουν με την τρομοκρατία.
Μαζί τους ούτε συμφωνίες, ούτε πρεσβείες.
ΤΙΠΟΤΑ»
Μπασάρ Αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Συρίας
Δαμασκός, 20 Αυγούστου 2017
Σήμερα υπάρχουν κι οι Ελεύθεροι του κόσμου... αυτοί που είναι Ιρανοί, Σύροι, Παλαιστίνιοι, Υεμενίτες, Κουβανοί, Βενεζουελάνοι, Βολιβιανοί, Βορειοκορεάτες, με τη Χεζμπολάχ... και γιατί όχι με τη Ρωσία,  με τα Εθνικοαπελευθερωτικά Κινήματα που αντιμετωπίζουν νικηφόρα τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους!
Όποιος νιώθει κι ασπάζεται τα ιδανικά των εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων, οφείλει να κάνει δικό του τον αγώνα των λαών του Ιράν, της Συρίας, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, της Κούβας, όλων των λαών που δίνουν νικηφόρους αγώνες εναντίον της παγκοσμιοποίησης.
Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του, μεμψιμοιρεί, αναζητάει "λάθη στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού"... θα κριθεί από την ιστορία!
Σχετικά με το Ιράν:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση