GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Βίασε τη μητέρα του στο πάρτι για την αποφυλάκισή του

Σοκ προκαλεί στην Ουκρανία η υπόθεση του 42χρονου Βιτάλι που βίασε τη μητέρα του στο πάρτι όπου γιόρταζε την αποφυλάκισή του, σύμφωνα...

Σοκ προκαλεί στην Ουκρανία η υπόθεση του 42χρονου Βιτάλι που βίασε τη μητέρα του στο πάρτι όπου γιόρταζε την αποφυλάκισή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία.

Ο 42χρονος φέρεται να επιτέθηκε στη μητέρα του ενώ εκείνη κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό της. Όπως αναφέρεται, ο Βιτάλι είχε εκτίσει ποινή επειδή σκότωσε έναν άνδρα με ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου. Αποφυλακίστηκε τον Μάιο και επισκέφτηκε τη μητέρα του στην πόλη της Ουκρανίας Αμπραμίβκα.

Η 62χρονη χάρηκε για την επίσκεψη του γιου της και διοργάνωσε πάρτι για να το γιορτάσουν, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τον 42χρονο να της επιτέθηκε σεξουαλικά αργότερα την ίδια μέρα.

Ο Βιτάλι συνελήφθη αφού τον εντόπισαν να κρύβεται σε ένα χωράφι και βρίσκεται αντιμέτωπος με επιπλέον πέντε χρόνια φυλάκιση αν κριθεί ένοχος για βιασμό, ενώ η μητέρα του λέει ότι δεν μπορεί πλέον να τον αντιμετωπίζει σαν γιο της.

"Κάποιοι φίλοι του ήρθαν στο πάρτι. Ήπιαμε λίγο, όλα έμοιαζαν όμορφα. Αλλά το απόγευμα όταν οι καλεσμένοι έφυγαν μου επιτέθηκε" είπε η γυναίκα στα ουκρανικά Μέσα.

Αφού ξεπροβόδισαν τους καλεσμένους η γυναίκα πήγε να ξαπλώσει και αποκοιμήθηκε. Ο 42χρονος μπήκε στην κρεβατοκάμαρά της και τη βίασε. Όταν αντιλήφθηκε τι έκανε ο γιος της προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά εκείνος τη χτύπησε και τη βίασε. Σύμφωνα με το θύμα, κάλεσε για βοήθεια αλλά δεν βρισκόταν κανείς κοντά να την ακούσει. Μετά την επίθεση, κατήγγειλε τον γιο της στην αστυνομία. O άνδρας το έσκασε και κρύφτηκε σε ένα χωράφι όπου τον εντόπισαν άνδρες της αστυνομίας και τον συνέλαβαν.

Οι κάτοικοι του μικρού χωριού είναι τρομοκρατημένοι καθώς το χωριό τους όπου κατοικούν 240 άνθρωποι είναι φιλήσυχο.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση