GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση στον Ερντογάν από τον Άσαντ... που επισκέφθηκε την Ιντλίμπ, το κάστρο των Τζιχαντιστών!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού
κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του...
Έθνους.
Η αναγνώριση της υπεράσπισης της πατρίδας,
σημαίνει την αναγνώριση ενός πολέμου δίκαιου ή άδικου.
Εμείς υπερασπιζόμαστε την πατρίδα από 25 Οκτώβρη 1917.
Είναι ακριβώς για να ενισχύσουμε το δεσμό
του προλεταριάτου με το διεθνές προλεταριάτο...»
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ "Λένιν"

Σήμερα που όλα τα ΜΜΕ κι οι περισπούδαστοι αναλυτές μας βομβαρδίζουν για τη συνάντηση στο Σότσι με τίτλους "Ερντογάν και Πούτιν αποφασίζουν για τη Συρία" και το δράμα των Κούρδων -βέβαια δεν μιλούν για τον Κουρδικό λαό αλλά για τους μισθοφόρους φαντάρους των αμερικανοσιωνιστών-, ο Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ επιβεβαίωσε πως: "Είναι ο γιος του πατέρα του"!
Κι η "πολιτισμένη" δύση επιμένει να μην κατανοεί πως ο λαός της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, "νοσεί" θανάσιμα από το σύνδρομο του ΕθνοΜπολσεβικισμού [Βλέπε σε: Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό*... κι ήρθε η ήττα!].

Σήμερα ο Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ επέλεξε να επισκεφθεί το Μέτωπο, τις περιοχές της Ιντλίμπ που έχουν απελευθερωθεί, το μέτωπο με το κάστρο των τζιχαντιστών.
Από εκεί έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ερντογάν, αλλά και τη διεθνή κοινότητα.
Επισήμανε:
«Ο Ερντογάν είναι ένας κλέφτης. Έκλεψε τα εργοστάσια μας, το στάρι μας και το πετρέλαιο. Σήμερα κλέβει τη γη μας.
Όλες οι περιοχές της Συρίας έχουν την ίδια σημαντική σημασία, αλλά κυριαρχούν οι προτεραιότητες, είναι η κατάσταση στο στρατιωτικό πεδίο.
Η Ιντλίμπ ήταν ένα προκεχωρημένο φυλάκιο γι 'αυτούς και το φυλάκιο είναι συνήθως η πρώτη γραμμή επίθεσης, αλλά στην περίπτωση αυτή η μάχη προς τα ανατολικά και το φυλάκιο προς τα δυτικά αποσκοπούν στη διάσπαση των δυνάμεων του Αραβικού Στρατού της Συρίας.
-Έχουμε πει και επαναλαμβάνουμε ότι η μάχη στην Ιντλίμπ είναι η βάση για την επίλυση του χάους και της τρομοκρατίας σε όλες τις περιοχές της Συρίας.
Όταν εκτεθήκαμε στην επίθεση ή κλοπή, οφείλουμε να μείνουμε μαζί και να συντονιστούμε μεταξύ μας, αλλά ορισμένοι Σύροι δεν το έπραξαν, ειδικά κατά τα πρώτα χρόνια του πολέμου. Τους είπαμε να μην στοιχηματίζουν στους έξω, αλλά στο Στρατό, στο Λαό και την Πατρίδα. Αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση και το στοίχημα τους παραδόθηκε στους Αμερικανούς.
Μετά από όλες τις ανοησίες που ακούσαμε στη διάρκεια των χρόνων της επίθεσης από ορισμένους, πως δηλαδή θα αγωνιστούν και θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
Το πρώτο πράγμα που κάναμε όταν ξεκίνησε η επίθεση στο Βορρά ήταν να επικοινωνήσουμε με διάφορες πολιτικές και στρατιωτικές δυνάμεις στον τομέα. Είπαμε ότι είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε οποιαδήποτε αντίσταση. Δεν πρόκειται για πολιτική απόφαση, αλλά Συνταγματικό και Εθνικό καθήκον. 
Εάν δεν το κάνουμε, δεν αξίζουμε την Πατρίδα!»

«Η Συρία θα απελευθερώσει όλες τις κατεχόμενες περιοχές της χώρας Ιντλίμπ, Ράκα, Αφρίν και κατεχόμενο Γκολάν»
Το μήνυμα ελήφθη;
Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!




«Ο σκοπός μας πρέπει να είναι το εθνικό σοσιαλιστικό κράτος, πρόθυμο κι οργανωμένο έτσι ώστε να μπορέσει να συνεργαστεί με τα άλλα σοσιαλιστικά κράτη»
Antonio Gramsci,
"Lo Stato e il socialismo" (Το Κράτος και ο σοσιαλισμός),
"Ordine Nuovo", 28 Ιούνη - 5 Ιούλη 1919, έτος 1ο, αρ. 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση