GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιτσέλ Μπατσελέ... τσούλα του Σόρος, ή Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα "ανθρώπινα δικαιώματα";

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Βρισκόμαστε ενώπιον μιας μετωπικής σύγκρουσης μεταξύ των...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Βρισκόμαστε ενώπιον μιας μετωπικής σύγκρουσης
μεταξύ των...
μεγάλων διεθνών εταιρειών και των Κρατών.
Τα κράτη υποφέρουν από παρεμβάσεις στις πολιτικές,
οικονομικές και στρατιωτικές αποφάσεις,
από τις παγκόσμιες οργανώσεις που δεν εξαρτώνται από κανένα Κράτος.
Για τις δραστηριότητές τους αυτές δεν λογοδοτούν σε καμία κυβέρνηση
και δεν ελέγχονται από κανένα Κοινοβούλιο»
Πρόεδρος Salvador Allende


Αν αυτή η εγκληματική δράση των καραμπινιέρων στη Χιλή είχε συμβεί στη Συρία, την Κούβα, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, στο Ιράν, στη Ρωσία, στην Κίνα, ή σε οποιαδήποτε χώρα δεν είναι υποταγμένη στις ΗΠΑ και τη "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια" -όπως αρέσκονται ν' αποκαλούν το 4ο Ράιχ-, αυτές οι εικόνες θα είχαν κάνει το γύρο του πλανήτη. Τα αργυρώνητα ΜΜΕ κι οι δημοσιογραφικές πόρνες θα βομβάρδιζαν τη διεθνή κοινή γνώμη για την "καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

Όμως, αυτό συμβαίνει στη χώρα της Μιτσέλ Μπατσελέ, Υπάτου Αρμοστού του ΟΗΕ για τα "Ανθρώπινα Δικαιώματα"... της "αριστερής" πρώην προέδρου της Χιλής, που αστραπιαία ενεργεί όταν καταπατούνται τα "ανθρώπινα δικαιώματα", δηλαδή τα συμφέροντα τιυ ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου, των τραπεζιτών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Εκατοντάδες πολίτες τυφλώθηκαν, έχασαν τα μάτια τους, αφού οι καραμπινιέροι πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες στο ύψος του κεφαλιού...
Μέχρι χθες... και τα επίσημα στοιχεία του φασιστικού καθεστώτος της Χιλής... 1.659 τραυματίες (άγνωστος ο αριθμός αυτών που δεν κατέφυγαν για περίθαλψη σε δημόσια νοσοκομεία, για να μην συλληφθούν), 4.364 φυλακισμένοι, άγνωστος αριθμός αγνοουμένων...

Φυσικά η γερμανική Ευρώπη της νέας τάξης, οι ευαίσθητοι και "πολιτισμένοι" που ανησυχούν για τα "ανθρώπινα κι ατομικά δικαιώματα" επιβάλλοντας δολοφονικά εμπάργκο εναντίον λαών κι υπέρ του "εκδημοκρατισμού" (Συρία, Υεμένη, Ιράν, Κούβα, Βενεζουέλα, Λ. Δ. Κορέας, Ρωσία...), δεν βλέπουν, δεν διαβάζουν, δεν ακούνε... όταν δεν το ζητούν οι τραπεζίτες.

«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι...
Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”.
Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,
για να νομιμοποιήσει τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί,
πάντα στο όνομα της αγοράς και της ελεύθερης μετακίνησης»

Αυτή η αργυρώνητη τσούλα του Σόρος και του ΟΗΕ για τα "ανθρώπινα δικαιώματα", επεμβαίνει αστραπιαία όπου θίγονται τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Για παράδειγμα, πριν λίγους μήνες -γιατί δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου- διαπίστωνε παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον Μαδούρο στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας και στην Ιταλία, γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση ήθελε οι λαθρομετανάστες να διασκορπίζονται αναλογικά στις χώρες της ΕΕ, όπως οι ίδιες τους οι "Συνθήκες αλληλεγγύης" προβλέπουν...
Να θυμηθούμε λίγο μόνον αυτές τις "αριστερές" πολιτικές της Μπατσελέ;
- UN human rights chief sends team to Italy after ‘alarming’ anti-migrant violence
Michelle Bachelet says the country’s decision to refuse entry to NGO rescue ships had ‘serious consequences’... "The Guardian"
- Venezuela: UN report accuses Maduro of ‘gross violations’ against dissenters
In withering report, human rights chief details how Maduro’s security forces allegedly torture members of the opposition... "The Guardian"
O OHE, ο πιο αναξιόπιστος διεθνής οργανισμός στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστών, έριξε τη... μάσκα του και πέρασε σε μια χυδαία επίθεση που ούτε ο γερμανικός ναζισμός του Χίτλερ δεν θ' αποτολμούσε.
Η "αριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κι ο Faisal bin Hassan Thad, πρέσβης στον ΟΗΕ του μοναρχικού δικτατορικού καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας και με την υπόδειξη κι υποστήριξη των ΗΠΑ Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα -εκεί κατάντησε ο ΟΗΕ-, μπροστά στην άρνηση της ιταλικής κυβέρνησης να δέχεται παράνομους μετανάστες, αποφάσισαν: «Στην Ιταλία επικρατεί βία και ρατσισμός. Θα σταλεί μια ομάδα από το προσωπικό μας...».
Η "αριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που την επόμενη της εκλογικής της νίκης στη Χιλή (2013) η Κεντρική Τράπεζα της χώρας (Banco del Cile) έδωσε "δάνειο" 10.3 εκατομμυρίων δολαρίων στη σύζυγο του Sebastian Davalos, δηλαδή του γιου της. Το μέγα σκάνδαλο που είναι σε εξέλιξη κι έχει ονομασθεί  "Nuora-Gate" (Σκάνδαλο Νύφης).
Η "αριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, εννέα ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων της ανακοίνωσε πως ο ΟΗΕ θα στείλει κλιμάκια στελεχών της στην Αυστρία και την Ιταλία, για να αξιολογήσει τα στοιχεία που δείχνουν αύξηση των περιστατικών βίας και ρατσισμού κατά μεταναστών, αλλά και -ειδικά για την Ιταλία- «ατόμων με αφρικανική καταγωγή και Ρομά. Η ιταλική κυβέρνηση δεν επέτρεψε την είσοδο πλοίων των ΜΚΟ. Αυτό το είδος πολιτικής συμπεριφοράς και άλλες πρόσφατες εξελίξεις έχουν τρομερά καταστρεπτικές συνέπειες για άτομα που είναι ήδη ευάλωτα».
Η "αριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που εισήλθε στην πολιτική μετά από μια πολύ καλά χρηματοδοτούμενη υποτροφία στις ΗΠΑ (1998) από το Inter-American Defense College di Washington, όπου "σπουδάζουν" κι "επιμορφώνονται" κυρίως τα επίλεκτα στελέχη της Cia και του Πενταγώνου, αλλά κι επίλεκτα άτομα που έχουν έφεση στη "μάθηση" από όλο τον κόσμο.
[Βλέπε σε: 4ο Ράιχ (ΟΗΕ, Ε.Ε., ΜΜΕ, ΜΚΟ)... η ανάσταση του ναζισμού & φασισμού!]

Αυτή είναι η "αριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα "Ανθρώπινα Δικαιώματα",  που μαζί με τον "φιλάνθρωπο" πολυεκατομμυριούχο Σόρος και τον κανακάρη του, στην πρόσφατη συνάντησή τους αποφάσισαν για να συντονίσουν τις δράσεις του ΟΗΕ εναντίον των "εθνικισμών, του ρατσισμού", για "ανοιχτά σύνορα"!

Η κατεχόμενη Κύπρος ματαίως κραυγάζει για πραγματική δικαιοσύνη κι ανθρώπινα δικαιώματα...


«Θα επιστρέψω. Και θα είμαστε εκατομμύρια»!
Περισσότερα για τη Λατινική Αμερική:



 
Σήμερα η Λατινική Αμερική πήρε φωτιά! Η Λατινική Αμερική πήρε φωτιά!







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση