GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιούλα Ζωιοπούλου: H συγκίνηση του Παύλου Ορκόπουλου για τον θάνατο της - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένοι είναι οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες από τον θάνατο της γνωστής σκηνογράφο...

Συγκλονισμένοι είναι οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες από τον θάνατο της γνωστής σκηνογράφου και ενδυματολόγου Γιούλας Ζωιοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Ο Παύλος Ορκόπουλος, που υποδύεται τον Ταξίαρχο Νέστορα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

“Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι στο Διαφάνι, από εκεί έρχομαι, διότι η ενδυματολόγος μας, Γιούλα Ζωιοπούλου, δεν είναι πια μαζί μας. Την νίκησε η αρρώστια, αλλά η Γιούλα είναι ανίκητη. Εμείς θα την έχουμε συνέχεια στην καρδιά μας, το Διαφάνι θα συνεχίσει τη ζωή του. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε, έγινε η πρεμιέρα του σίριαλ και ακολούθησε η μάχη της με την αρρώστια αυτούς τους μήνες. Εμείς, κάθε μέρα πριν από το γύρισμα, πρώτη μας δουλειά είναι να μπούμε στο ενδυματολογικό. Θα είναι πάντα μαζί μας και θα μας ντύνει με αυτά τα υπέροχα κοστούμια. Θα την θυμόμαστε πάντα”, είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Οκρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή ‘Το Πρωινό’.

“Στο Παρά Πέντε μάς είχε κάνει τα σκηνικά. Το χαμόγελό της και την ψυχή της, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Είμαστε συγκλονισμένοι”, πρόσθεσε συγκινημένος ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση