GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (του ΣΥΡΙΖΑ) Στ. Πιτσιόρλας είναι ο πρόεδρος της Sky Express με την πτήση τρόμου προς την Κεφαλονιά...

Τεράστιο ζήτημα έχει δημιουργηθεί μετά την πτήση τρόμου της αεροπορικής εταιρείας Sky Express από Αθήνα προς Κεφαλονιά. Στιγμές τρόμου ...


Τεράστιο ζήτημα έχει δημιουργηθεί μετά την πτήση τρόμου της αεροπορικής εταιρείας Sky Express από Αθήνα προς Κεφαλονιά.
Στιγμές τρόμου έζησαν οι δεκάδες  επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν για Κεφαλονιά. Ξεκίνησαν με πολύωρη καθυστέρηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τελικά… γύρισαν πίσω! Δυο αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης έγιναν και τρόμος επικράτησε στην καμπίνα. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Παιδιά έκλαιγαν» λένε επιβάτες που έζησαν τον τρόμο.
Σε κατάσταση-σοκ οι επιβάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, αλλά αυτό που αντιμετώπισαν όταν ζήτησαν εξηγήσεις από τους ανθρώπους της Sky Express για όσα έζησαν ήταν μόνο… αλαζονεία!
Σχολιάζοντας το γεγονός πως έχουν ξαναϋπάρξει ανάλογα περιστατικά με τη Sky Express, ο επιβάτης Παναγιώτης Λέζος διεμήνυσε ότι θα γίνει καταγγελία σε βάρος της εταιρείας. Περιέγραψε μάλιστα πως όταν τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε ξανά στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, οι άνθρωποι της εταιρίας αντιμετωπίστηκαν από υπαλλήλους της εταιρίας με αλαζονεία.
«Ήταν και η αντιμετώπιση στο έδαφος αλαζονική. Δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δεν μας απάντησαν σε τίποτα. Δεν μας έλεγαν τίποτα. Ούτε τα ονόματά τους δεν μας είπαν δυο κυρίες που δήλωναν άσχετες! Δεν μας εξήγησε κανείς τι συνέβη» είπε και πρόσθεσε πως η μια από τις δυο ρώτησε τους επιβάτες αν κινδύνευσαν και κατά την εκτίμησή του προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Sky Express σχετικά με την πτήση GQ260 από Αθήνα προς Κεφαλονιά σημειώνει ότι «η εταιρεία μερίμνησε για την άμεση μεταφορά των επιβατών στον τελικό προορισμό με άλλο αεροσκάφος, ενώ όλη η επιχείρηση διεξήχθη σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας».
Αναλυτικά όσα αναφέρει η Sky Express:
«Το αεροσκάφος της Sky Express αναχώρησε από το αεροδρόμιο των Αθηνών, με τελικό προορισμό την Κεφαλονιά, με 50 επιβαίνοντες. Μετά την απογείωση του από την Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, ο κυβερνήτης ανέφερε τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα αντιπαγετικής προστασίας. Ως εκ τούτου, ο κυβερνήτης βάσει των πρωτοκόλλων ασφαλείας τόσο της κατασκευάστριας εταιρίας του αεροσκάφους, όσο και των Αρχών και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ζήτησε άδεια επιστροφής στο αεροδρόμιο των Αθηνών, η οποία λόγω έντονων καιρικών συνθηκών κατά την προσέγγιση, διήρκησε παραπάνω από το συνηθισμένο. Η εταιρία μερίμνησε για την άμεση μεταφορά των επιβατών στον τελικό προορισμό με άλλο αεροσκάφος, ενώ όλη η επιχείρηση διεξήχθη σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας».

Σημειώνεται ότι πρόεδρος του ομίλου που ανήκει η εταιρεία είναι ο Στέργιος Πιτσιόρλας, αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις τελευταίες εκλογές. Ο κ. Πιτσιόρλας ανέλαβε πρόεδρος της Aviareps (στον όμιλο ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι Sky Express, Swissport, SkyServ) τον Οκτώβριο ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Σε ανακοίνωσή της, η Aviareps ανακοινώνοντας την τοποθέτηση του κ. Πιτσιόρλα σημείωνε μάλιστα ότι: “H AVIAREPS αποτελεί έναν σημαντικό επιχειρηματικό Όμιλο, με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo, όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express. Ο όμιλος διακρίνεται για την παροχή ποιότητας, ασφάλειας, εξειδίκευσης, καινοτομίας και χρησιμοποίησης νέων τεχνολογιών”...

Όπως είχε αποκαλύψει το Press-gr, ο όμιλος Aviareps Hellas ήταν ένα από τα τρία επενδυτικά σχήματα που που είχαν διεκδικήσει το προηγούμενο διάστημα την παραχώρηση της Μαρίνας Αλίμου για περίοδο 40 ετών από το ΤΑΙΠΕΔ, την περίοδο που είχε την πολιτική εποπτεία του ο κ. Πιτσιόρλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση