GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και τώρα θέλω να δω πως ακριβώς θα ξεφύγετε, ηλίθιοι!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Και τώρα θέλω να δω πως ακριβώς θα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Και τώρα θέλω να δω
πως ακριβώς θα...


ξεφύγετε, ηλίθιοι (μαλάκες)
»
Μουαμάρ Καντάφι
Αυτά ήταν από τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου από την "πολιτισμένη" δύση Μ. Καντάφι

«Η Λιβύη ανήκει στους Λίβυους.
Διάλογος στη Λιβύη»

«Ακόμα κι αν, απλουστεύοντας, περιγράψουμε μια διαίρεση της Λιβύης στα δύο, μεταξύ της Κυρηναϊκής και της Τρίπολης, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι καμία πλευρά δεν είναι ικανή να υπερισχύσει στρατιωτικά έναντι της άλλης. Η Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης εξακολουθεί να λειτουργεί, πληρώνει μισθούς σε δημόσιους υπαλλήλους σε όλο το κράτος, χρησιμοποιώντας τα έσοδα από φυσικό αέριο και πετρέλαιο που η Eni [Eni S.p.A.: κρατική ιταλική πολυεθνική εταιρεία πετρελαίου - φυσικού αερίου] συνεχίζει να της καταβάλλει ...».
"Repubblica",  26 Νοέμβρη 2014, συνέντευξη του Paolo Gentiloni, πρώην ακτιβιστή της εξωκοινοβουλευτικής "επαναστατικής αριστεράς", υπουργός των Εξωτερικών στην "αριστερή" ιταλική κυβέρνηση, μετέπειτα πρωθυπουργός της "αριστερής" ιταλικής κυβέρνησης, επιχειρηματίας -δηλώνει και 700.000 ευρώ από μετοχές, μεταξύ των οποίων μετοχές στην γνωστή για την εκμετάλλευση των εργαζομένων Amazon- και σήμερα ο νέος "αριστερός" Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων στη θέση του "σοσιαλιστή" Μοσκοβισί και που τραγουδάει μαζί με τους άλλους νέους "αριστερούς" Επιτρόπους του Διευθυντηρίου της Ε.Ε. μέσα στο ευρωκοινοβούλιο το Μπέλα Τσιάο (Bella Ciao) και υπόσχονται αγώνες εναντίον του φασισμού [Βλέπε σε: Από το σφυροδρέπανο στις σαρδέλες... για την «αριστερά της Εποχής μας»!].

Μάλιστα, ο Πάολο Τζεντιλόνι είναι μεγάλος φιλέλληνας.
Φίλος και σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα... Μαζί υπέγραψαν τη συμφωνία να πουληθεί ο ΟΣΕ στον ιταλικό κρατικό ΟΣΕ για 45 εκατομμύρια (Σεπτέμβρης 2017). Αν δεν μας έδινε χέρι βοήθειας ο Πάολο Τζεντιλόνι, σ' αυτή τη μεγάλη συμφωνία πώλησης μιας ελληνικής ΚΡΑΤΙΚΗΣ, δημόσιας επιχείρησης που στήθηκε με αίμα και ιδρώτα παππούδων και πατεράδων... αν δεν αγόραζαν για 45 εκατομμύρια οι κρατικοί ιταλικοί σιδηρόδρομοι τον ΟΣΕ... μπορεί να μην είχαμε βγει στις "ελεύθερες αγορές δανεισμού χρημάτων" κι έξω από τα μνημόνια [Βλέπε σε: Ιμπεριαλιστική "δικαιωματική αριστερά"... εκλέγεται ως κομουνιστής και ψηφίζει για την εξίσωση κομουνισμού - ναζισμού].

«H Τυνησία δεν έχει πετρέλαιο;
Λάθος, το πετρέλαιο της Λιβύης είναι κληρονομιά του Τυνήσιου,
του Μαροκινού, του Σουδανού, του Υεμενίτη κι όλων των Αράβων»
Μουαμάρ Καντάφι
Σήμερα ζούμε απλώς τ' αποτελέσματα του βομβαρδισμού της Λιβύης από την "πολιτισμένη" δύση, τη δολοφονία του Καντάφι και τον ανταγωνισμό των πολυεθνικών εταιριών πετρελαίου και φυσικού αερίου. Η πατρίδα μας αποικία, οριστικά εγκαταλελειμμένη στο αγαπημένο παιδί της Ευρώπης, που με τη την κυβέρνηση-μαριονέτα της δύσης υπέγραψε το Σύμφωνο Τουρκίας-Λιβύης και κανένας πολιτικός και κυβέρνηση δεν θα τολμήσει -το επικαλέστηκε ο Μητσοτάκης για εσωτερική κατανάλωση και ΠΟΤΕ δεν θα το ασκήσει-, να κάνει χρήση του τελευταίου όπλου της πατρίδας μας: το βέτο.
Σήμερα κανένας, πολιτικοί, πολιτική και ΜΜΕ δεν κάνουν αναφορά στο έγκλημα της δολοφονίας του Καντάφι, του βομβαρδισμού και διαμελισμού της Λιβύης, την παράδοση μιας χώρας στο δημιούργημά τους (τζιχαντιστές). Τότε στην πατρίδα μας, εκτός από τη δεξιά, το πασοκ κι η τότε "αριστερά", πέρα από αντιιμπεριαλιστικές κορώνες αγωνιούσε για το δικτατορικό καθεστώς Καντάφι.
Πως -εκτός της δεξιάς- να ξεχάσουμε τον κύριο Ήσυχο, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνου για την εξωτερική πολιτική και άμυνα, ν' ανησυχεί για Το λουτρό αίματος συνεχίζεται στη Λιβύη απο το δικτατορικό καθεστώς Καντάφι;

Τι σύμπτωση... αυτή η "αριστερά" ανησυχούσε και για το μέλλον του σοσιαλισμού στη Συρία, τις λαϊκές δυνάμεις των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού" που έπνιγε στο αίμα ο χασάπης Άσαντ, για το όραμα της "αραβικής άνοιξης".
Σε ότι αφορά την πατρίδα μας, σήμερα το "Μνημόνιο Συνεργασίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης"... αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός κι ούτε καν έθιξαν χθες στο Βερολίνο οι σύμμαχοί μας. Και φυσικά στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της "δημοκρατικής" Ευρώπης για τα αποτελέσματα της Συνόδους του Βερολίνου, καμία κυβέρνηση και κανένας Δένδιας δεν διαθέτει τη γενναιότητα άσκησης βέτο.
[Επιπροσθέτως βλέπε σε: Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ].

Αξίζει να θυμηθούμε, συνοπτικά, πως ήταν η ζωή των Λίβυων στο "δικτατορικό καθεστώς Καντάφι" και ν' αναλογιστούμε πως είναι σήμερα, που οι ηγέτες της ναζιστικής Ε.Ε. των τραπεζιτών, εγκατέστησε τοποτηρητές-"εκδημοκρατιστές" τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα, που για...
μία ακόμη φορά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στ' αφεντικά τους. Η ζωή των Λίβυων, πριν τον "εκδημοκρατισμό"
1 – Η Λιβύη ήταν τελευταία στη λίστα των χωρών όλου του κόσμου, με χρέος. Το "χρέος" ήταν στο 3,3% του ΑΕΠ. Η Γαλλία, που πρωτοστάτησε στη δολοφονία του Καντάφι, στο 84,5%! Στο 88,9% οι ΗΠΑ και στο 225,8% η Ιαπωνία!
2 – Το ηλεκτρικό ρεύμα ήταν δωρεάν παροχή προς όλους!
3 – Δίκτυο θερμαινόμενου νερού δωρεάν προς όλους!
4 – Η βενζίνη κόστιζε 0,08 ευρώ το λίτρο!
5 – Οι τράπεζες της Λιβύης έδιναν δάνεια με 0% επιτόκιο!
6 – Οι πολίτες δεν πλήρωναν φόρους... δεν υπήρχε καν η έννοια φόρου και φορολογίας και ο ΦΠΑ ήταν άγνωστος στην Λιβύη!
7 – Κάθε Λιβυκή οικογένεια απολάμβανε -με την παρουσίαση του Οικογενειακού Βιβλιαρίου- επιδόματος 300 ευρώ το μήνα!
8 – Κάθε Λίβυος πολίτης, άνδρας ή γυναίκα, απολάμβανε μετά το 18ο έτος της ηλικίας του και ισοβίως... 700 ευρώ μηνιαίως!
9 – Σε οποιονδήποτε φοιτητή ήθελε να σπουδάσει στο εξωτερικό, η "δικτατορική κυβέρνηση Καντάφι" του παρείχε ΔΩΡΕΑΝ Υποτροφία, που ήταν το ποσό των 1627,11 ευρώ το μήνα, μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών του!
10 – Η έξοδος από τη χώρα ήταν μια φυσιολογική διαδικασία και ποτέ δεν υπήρξε Λίβυος στα πλωτά φέρετρα που οι δουλέμποροι ψυχών διακινούν στη Μεσόγειο με λαθρομετανάστες!


Η αλήθεια έρχεται πάντα μόνη της,
η Αλήθεια δεν χρειάζεται ποτέ δικαιολογίες...

Τα σκυλιά μπορούν να γιορτάζουν στα πτώματα των Λιονταριών,
αλλά τα σκυλιά θα παραμένουν σκυλιά και τα Λιοντάρια Λιοντάρια
Μουαμάρ Καντάφι

Σχετικά για τη Λιβύη:


«Ποιος είναι ο σκοπός των Ηνωμένων Εθνών όταν 5 κράτη
έχουν το δικαίωμα στη ζωή και το θάνατο;
Ποιος είναι ο σκοπός των ομιλιών μας μία φορά το χρόνο
στα Ηνωμένα Έθνη, όταν στη διπλανή αίθουσα υπάρχουν 5 κράτη
που αποφασίζουν για εσάς που κάθεστε εδώ. 
Εσείς, τα 191 κράτη είστε απλά η διακόσμηση αυτού του δωματίου» 
Μουαμάρ Καντάφι

«Εμείς είμαστε ένα έθνος που δεν γνωρίζει τι θα πει παραδίνομαι.
Νικάμε ή πεθαίνουμε»
 Ομάρ Αλ Μουχτάρ... το "Λιοντάρι της ερήμου"

"H Τυνησία δεν έχει πετρέλαιο;
Λάθος, το πετρέλαιο της Λιβύης είναι κληρονομιά του Τυνήσιου,
του Μαροκινού, του Σουδανού, του Υεμενίτη κι όλων των... Αράβων"
Μουαμάρ Καντάφι

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση