ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ...

Share it:
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Τύπος δεν θέλει να ενημερώσει τον αναγνώστη,
αλλά να...
τον πείσει πως τον ενημερώνει»
Nicolás Gómez Dávila (1913 – 1994)

Οι "μαχητές της Συρίας" που αγωνίστηκαν να πέσει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς του Άσαντ" και υποστηρίζονται από την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ, θα μεταφερθούν στη Λιβύη για να βοηθήσουν την παράνομη "κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας" (GNA).
Πρόκειται για την κυβέρνηση-μαριονέτα που έχει αναγνωριστεί από τη δύση -και την Ελλάδα-, κι η οποία υπέγραψε το "Μνημόνιο Συνεργασίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης"... όπου η σημερινή είδηση από το Bloomberg: Turkey to Deploy Navy to Guard Tripoli as Syrian Rebels Join War κι όχι από κάποια ασήμαντη ιστοσελίδα ή ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Πριν από αυτή την επίσημη έκθεση, μόνον οι "συνωμοσιολόγοι και ψεκασμένοι" μιλούσαν για τον ρόλο των πολλών χιλιάδων πλήρως "φιλοξενούμενων και προστατευόμενων" της τρομοκρατικής οργάνωσης "ελεύθερος συριακός στρατός" στην Ελλάδα, πρώην στενό σύμμαχο των Κούρδων και της Αλ Κάιντα που πολεμούσαν τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας.
Στις 25 Δεκέμβρη, ανήμερα των Χριστουγέννων κι η δημοσιογράφος Lindsey Snell μετέφερε την είδηση, πως δηλαδή η Τουρκία προσφέρει στους μαχητές του "ελεύθερου συριακού στρατού" (FSA) μισθό 2.000 δολαρίων το μήνα για όσους εγκατασταθούν στη Λιβύη.
TFSA source told me Turkey will be offering fighters from all TFSA factions $2,000/month to go to Libya.

Βέβαια, έχουμε μια σημαντική μείωση των μισθών...
Από την έναρξη της "αραβικής άνοιξης made in USA" στη Συρία (Μάρτης 2011), μέχρι τις αρχές του 2016 -δηλαδή μετά τη νόμιμη σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο πρόσκληση της Ρωσίας (Σύμφωνο ΕΣΣΔ-Συρίας 1980)-, ο μηνιαίος μισθός των δολοφόνων-μισθοφόρων του "ελεύθερου συριακού στρατού" (FSA) ήταν 3.000 δολάρια, και 1.000 δολάρια επιπλέον για τους παντρεμένους, επιπροσθέτως 1.000 δολάρια για κάθε παιδί. Δηλαδή στα 5 χρόνια κυριαρχίας των τρομοκρατών σε Συριακά εδάφη... μια περιουσία.
Κατανοητό πως άρχισε ο μύθος του δήθεν "προσφυγικού" από τη Συρία και κροκοδείλια τα δάκρυα για "αριστερά" και δεξιά παπαγαλάκια, μαζί με το Φανάρι και τον Ιερώνυμο, τις ΜΚΟ του "ανθρωπισμού".
Με απλά λόγια -που κρύβει η πολιτική κι οι πολιτικοί, μαζί με τη δημοσιογραφική πορνεία-, ελάχιστοι είναι πραγματικοί πρόσφυγες από τη Συρία. Οι δεκάδες χιλιάδες που βρίσκονται στην Ελλάδα, ανήκουν στην κατηγορία των μισθοφόρων-αποκεφαλιστών και απλώς μετά την Ρωσική παρουσία και τις αλλεπάλληλες ήττες, μαζί τις χιλιάδες δολάρια κομπόδεμα και πουλώντας την περιουσία τους πέρασαν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ στη φίλη Τουρκία κι από εκεί στη "φιλόξενη" Ελλάδα που είναι στην πρώτη γραμμή της δύσης για να πέσει το "δικτατορικό καθεστώς Άσαντ".
Τα σύνορα Συρίας - Τουρκίας ήταν όλα εκείνα τα 5 χρόνια τρόμου στην κατοχή του "ελεύθερου συριακού στρατού", σε συνεργασία-συμμαχία με τους Κούρδους κι από την άλλη πλευρά ο Ερντογάν με τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των τρομοκρατών (τόσο των Κούρδων "εχθρών", μαζί με τους τρομοκράτες του FSA), με εκπαιδευτές δολοφόνων Αμερικανούς, ισραηλινούς, Γάλλους κι άλλους στρατιωτικούς "συμβούλους". Έτσι, χωρίς καν την πληρωμή μηδαμινού ποσού πέρασαν στη στοργική αγκαλιά της Τουρκίας κι από εκεί στη στοργική αγκαλιά της Ελλάδας, που μέχρι σήμερα διατηρεί "εμπόλεμη κατάσταση" εναντίον της Συρίας με διακοπή διπλωματικών σχέσεων, δολοφονικό και παράνομο εμπάργκο, κυρώσεις.
Πέντε Διατάγματα ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ έχει εκδώσει η κυβέρνηση της Συρίας, αλλά κανένας δεν θα επιστρέψει από τις χιλιάδες τρομοκρατών του FSA στην Ελλάδα κι όσο τελειώνει το κομπόδεμα θα αναζητήσουν τρόπους άνετης διαβίωσης.
Γιατί δεν επιστρέφουν αφού υπάρχει Αμνηστία;
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "αναλυτής", "πανεπιστημιακός" απ' αυτούς με μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ πριν καθίσουν στα βουλευτικά έδρανα, ή "πολιτικός επιστήμονας", για να το κατανοήσει.
Πως να επιστρέψει κάποιος σε μια πόλη, ένα χωριό όπου για 5 ολόκληρα χρόνια στις κατεχόμενες περιοχές από τους τρομοκράτες... αποκεφάλιζε, δολοφονούσε, βίαζε; Να βασιστεί στην αμνηστία της κυβέρνησης... αλλά ο λαός της Συρίας έχει προσφέρει περισσότερους από 350.000 Μάρτυρες στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας... Ποιος πολίτης που έχασε τα παιδιά του, τα αδέλφια του, βίασαν τις αδελφές του... θα αποδεχτεί την αμνηστία του Άσαντ και της κυβέρνησής του;
Τόσο απλά...


Στην πατρίδα μας την Ελλάδα, μέχρι σήμερα οι φονιάδες μισθοφόροι της "πολιτισμένης" δύσης και του Νατοϊκού μας συμμάχου Ερντογάν, με κατεχόμενη την Κύπρο μας και στο τραπέζι -όχι πλέον σε αμφισβήτηση- τα Εθνικά Κυριαρχικά μας Δικαιώματα, απολαμβάνουν ειδικής μεταχείρισης και διευκολύνσεων ως δήθεν "πρόσφυγες"... χωρίς καν να υπάρχει η δυνατότητα διασταύρωσης των στοιχείων που δηλώνουν, αφού για την επίσημη Ελλάδα αυτοί που πάνε στη Λιβύη για να στηρίξουν το "Μνημόνιο Συνεργασίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης" είναι και δικοί μας σύμμαχοι για να πέσει το "δικτατορικό καθεστώς Άσαντ"...
Μια ματιά στην πλατεία Συντάγματος το 2017 και νόμιζες πως οι δολοφόνοι του "ελεύθερου συριακού στρατού" βρισκόταν στη Δαμασκό και την είχαν καταλάβει, αφού αποκεφάλισαν τον "δικτάτορα Άσαντ", όπως τον Καντάφι.

Ο ίδιος ο πάπας της Ρώμης, συνοδευόμενος από τον τότε πρωθυπουργό Τσίπρα, τον Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο, τους καλοδεχόταν και ευλογούσε τη σημαία των φονιάδων αποκεφαλιστών (η Συριακή σημαία με την προσθήκη τριών κόκκινων αστεριών, ίδια μ' αυτή της Γαλλικής αποικιοκρατίας) [Βλέπε σε: Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!].

Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας συμπαραστεκόταν στα ηγετικά στελέχη του "ελεύθερου συριακού στρατού" μέσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Στα δεξιά του αγκαλιάζει τον σημερινό Δημόσιο Λειτουργό, Καθηγητή στην Σχολή Ευελπίδων της Ελλάδας... παρακαλώ, τον κύριο  Άρεφ Αλομπέϊντ, που δήλωνε μεταξύ πολλών ανακριβειών και ψεμάτων -όπως πως το 2015 δεν είχε διακοπεί η διπλωματική σχέση Ελλάδας-Συρία-, στην "huffingtonpost": «Η μάνα μου με υπεραγαπούσε αλλά πάντα ήξερε ότι η ζωή στη Συρία του Άσαντ για έναν άνθρωπο σαν εμένα θα ήταν μονίμως επίφοβη. Αυτή με παρότρυνε να φύγω από τη χώρα... Στη Συρία έλεγαν- αν είσαι πιο έξυπνος από τον Άσαντ, χάθηκες…».

Μάλλον χάσαμε την ευκαιρία να είχαμε έναν πολέμιο και πιο έξυπνο από τον "δικτάτορα Άσαντ"... διάδοχό του στη Συρία.
Ο "καθηγητής" που διδάσκει τους Έλληνες κι Ελληνίδες Ευέλπιδες -άραγε... τι είδους "πατριωτισμό" πρεσβεύει και διδάσκει;-, είχε χαθεί από το ενεργό προσκήνιο (μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ μέχρι και το 2015), μετά την πρόσκληση των Ρώσων από τη Συριακή κυβέρνηση, αλλά εσχάτως ξανά στο προσκήνιο με συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Κώστα Μαρδά.
Ο καθηγητής που διδάσκει τους Έλληνες κι Ελληνίδες Ευέλπιδες, Δημόσιος Λειτουργός που τον πληρώνει ο Ελληνικός λαός, δεν έχασε την ευκαιρία σε διαλόγους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του δημοσιογράφου Κώστα Μαρδά, να μας θυμίσει πως παραμένει "μάχιμος" και να εκτοξεύσει απειλές -κούφια λόγια για εσωτερική κατανάλωση και ενθάρρυνση στους χιλιάδες μισθοφόρους του "ελεύθερου συριακού στρατού" στην πατρίδα μας-, όπως κατά λέξη κι ορθογραφία μεταφέρουμε:
«"Ήρθα στην Ελλάδα με φοιτητική Βίζα για τις σπουδές στο τμήμα της πολιτικής επιστήμης γιατί η δικτατορία στη Συρία δεν επιτρέπει μέχρι και σήμερα τέτοιες σπουδές . Επίσης, όταν υπήρχε ελεύθερος συριακός στρατός δεν υπήρχαν ΙΣΙΣ και Αλ Νούσρα , ο τρίτος εχθρός που δημιουργήθηκε για να σώσει τον δικτάτορα Άσαντ . Τουλάχιστον εγώ δεν κρύβομαι πίσω από ανώνυμες ιστοσελίδες ούτε πληρώνομαι για να αποδομώ προσωπικότητες «ρίχνοντας λάσπη» σε άτομα με αντίθετες απόψεις που βλάπτουν το δικτάτορά Άσαντ και τους θαυμαστές της συριακής δικτατορίας, όπως πληρώνονται ορισμένοι δημοσιογράφοι- συγγραφείς του ευρωπαϊκού νότου!!!. Επιπλέον, η ιστοσελίδα που φαίνεται στο σχόλιο ήδη είναι στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης και οι δράστες το ξέρουν ήδη λόγω επικοινωνίας της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μαζί τους. Μάλλον η συνέντευξη ενόχλησε πολύ ώστε επιτέλους να αποκαλυφθούν οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες.
Ο υποστηρικτής των δολοφόνων του "ελεύθερου συριακού στρατού", που σήμερα θα προσφέρουν μισθοφορικές υπηρεσίες στον Ερντογάν στη Λιβύη για να υλοποιηθεί το "Μνημόνιο Συνεργασίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης", στη δική του αντίληψη περί "δημοκρατίας" μπορεί ελεύθερα στην πατρίδα μας να εκφράζεται υπέρ των πληρωμένων τρομοκρατών, να συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον ενός νόμιμα εκλεγμένου ηγέτη, μιας χώρας του ΟΗΕ και του λαού της, και ταυτοχρόνως να διδάσκει τους Έλληνες Ευέλπιδες, αλλά δεν ανέχεται καμία κριτική, ή σχολιασμό για τη στάση του κι αντί να σιωπά για τη δράση του, απειλεί Έλληνες κι Ελληνίδες... "Άκουσον Άκουσον" με τη "δικαιοσύνη". Άραγε... την αστική δικαιοσύνη της πατρίδας μας, ή εκείνη των αποκεφαλιστών και δολοφόνων του λαού της Συρίας, με την τρίχρωμη σημαία των αποικιοκρατών... «Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου».
«Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι»... όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας.

Στην αριστερή αγκαλιά του κυρίου Τσίπρα, ο κύριος Ισμαήλ Αλ Χαλάμπι, "πολιτικός πρόσφυγας"... διωκόμενος από το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ"... και περήφανος στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τη δράση του στα στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Τουρκία, για να διοχετεύονται οι αποκεφαλιστές στη Συρία και τη μεταφορά "βοήθειας" στους φονιάδες όταν το Χαλέπι ήταν κατεχόμενο από τους τρομοκράτες.
Στην ομάδα κρούσης της εξωκοινοβουλευτικής "επαναστατικής αριστεράς" που απαίτησε το κλείσιμο της Συριακής πρεσβείας στην Αθήνα και κατέστρεψαν το κτήριο της πρεσβείας, ως "επαναστατική" δράση ακτιβισμού υπεράσπισης των "εκδημοκρατιστών" της Συρίας... των αποκεφαλιστών του δυτικού κατασκευάσματος με την επωνυμία: "ελεύθερος συριακός στρατός".  

Αδίκως και πάντα αισιόδοξος ο νομικός κι αγαπητός φίλος Γιάννης, θεωρεί πως υπάρχει μία έστω φωνή, μια δυνατότητα άσκησης εθνικής πολιτικής από το σύνολο του σημερινού πολιτικού συστήματος κι απευθύνει εκκλήσεις, λες κι οι κυβερνώντες δεν γνωρίζουν:
«Γιάννης Χατζηαντωνίου: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
Κυκλοφορούν ήδη βίντεο με Σύριους τζιχαντιστές που πολεμούν στην Λιβύη, κατ' εντολή των Τούρκων. Ειδικοί λένε ότι η προφορά τους στα αραβικά δείχνει καταγωγή από το Χαλέπι, ενώ μάλλον πρόκειται για μονάδα που είχε μετάσχει πριν δύο μήνες στην εισβολή στη Συρία (Turkish - backed Free Syrian Army).
Η πολιτική ηγεσία τους όπως από καιρό έχω πει βρίσκεται στην Τουρκία.
Υπάρχει ακόμα λόγος (για μένα βέβαια, δεν υπήρξε ποτέ...) να μην αποκατασταθούν διπλωματικές σχέσεις με την Δαμασκό; Σε λίγες μέρες τελειώνει η διάρκεια του εμπάργκο της ΕΕ κατά της Συρίας. Θα ψηφίσει παράταση η κυβέρνηση; Γιατί; Τί περιμένει, να στείλει ο Ερντογαν τους "δημοκράτες" του FSA στην Ελλάδα;
Άντε, να ξυπνάμε σιγά- σιγά...
».
Η σημερινή Ελλάδα δεν έχει ΚΑΜΙΑ δυνατότητα άσκησης εθνικής πολιτικής, μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Σε λίγες ημέρες φθάνει στην Αθήνα ο μακελάρης του Παλαιστινιακού λαού, ένας εγκληματίας πολέμου, υπόδικος ακόμη και στο δικό του παράνομο κατοχικό απαρτχάιντ καθεστώς στην Παλαιστίνη (σύμφωνα με αποφάσεις και του ΟΗΕ από το 1948 ως σήμερα, επακριβώς σαν τις αποφάσεις και δηλώσεις χωρίς καμία συνέπεια για την κατοχή της Κύπρου, μια χώρα πλήρους μέλους της "δημοκρατικής" ΕΕ από το τουρκικό φασιστικό καθεστώς). Λίγοι που θα χαρακτηριστούν "γραφικοί, εθνικιστές, ψεκασμένοι..." θα βρεθούν στους δρόμους [Βλέπε... Νετανιάχου είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα – Όχι στον Αγωγό Φυσικού Αερίου East Med. Στις 2 Ιανουαρίου στς 18:00 μ.μ. Όλοι-ες έξω από το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος με κατεύθυνση προς την Ισραηλινή Πρεσβεία, περισσότερα σε: Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»]. Δεν χρήζει ο χαρακτηρισμός "Κασσάνδρα", αλλά ούτε το ΚΚΕ δεν θα είναι στην "υποδοχή" του μακελάρη των λαών... το πολύ πολύ θα περιοριστεί σε μια ανακοίνωση πως για όλα φταίει ο καπιταλισμός κι ο ιμπεριαλισμός... κι έτσι ας αναμένουμε τον ερχομό του "σοσιαλισμού" για να λυθούν τα προβλήματα. Δυστυχώς Γιάννη...
Σήμερα το νέο αφήγημα είναι σαφές: τα προβλήματα μας μπορούν να τα λύσουν οι ιμπεριαλιστές με τον τον λεγόμενο EastMed, περικυκλώνοντας τη Ρωσία λες κι αυτό είναι σε αντιπαράθεση με τα θέματα που ξεδίπλωσε -άπλωσε σαν τον τραχανά- σε "διαπραγμάτευση" κι ούτε καν ως διεκδικήσεις, αφού αλωνίζει στην Κύπρο, το Αιγαίο, τη Μεσόγειο ως απόλυτο αφεντικό.
Η Τουρκία δεν μπόρεσε να κατοχυρώσει μια θέση στη Συρία με την περιβόητη επιχείρηση "Άνοιξη της Ειρήνης" κι οι εξοπλισμένες κι εκπαιδευμένες από τον Ερντογάν ορδές του "ελεύθερου συριακού στρατού" δεν κατορθώνουν τίποτα εντός Συριακών εδαφών. Έτσι τους μετατοπίζει στη Λιβύη για μια κυρίαρχη θέση στη Μεσόγειο, που ευνοεί τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πέρα από ανέξοδες υποκριτικές δηλώσεις χωρίς καμία ουσιαστική απήχηση, χωρίς καν το εμπάργκο και τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει αφειδώς στη Συρία, το Ιράν, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, τη Ρωσία, την Κούβα, στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας κι αλλού, αλλά με μαθηματική ακρίβεια και σχεδιασμό οδηγούν στη δρομολόγηση του "δόγματος" Κοτζιά, Μάρτης 2019: «Να μην είμαστε μοναχοφάηδες λέγοντας "όλα δικά μου"».

Ο κύριος Κοτζιάς κατόρθωσε να ξεπεράσει σε αποτελεσματικότητα εφαρμογής της πολιτικής των Αβραμόπουλου-Βενιζέλου, την πολιτική των τραπεζιτών αναφορικά με τη Συρία κι υπεράσπιση των τουρκικών επιδιώξεων στην περιοχή, με την ανάδειξη όλων των υποδείξεων του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος κι όχι μόνον στην παραχώρηση της Μακεδονίας, αλλά και της Συρίας συνεπικουρούμενος από τη δεξιά και την εξωκοινοβουλευτική "επαναστατική αριστερά" με μπροστάρη τους κυρίους Ήσυχο (ΛαΕ) και Κωνσταντίνου (Ανταρσυα) [Βλέπε σε: Νίκο Κοτζιά... περίμενες τέτοια ταπείνωση;].
Στη Βόρεια Συρία, μετά την αποτυχία να βάλει πόδι ο σουλτάνος, δρουν για λογαριασμό του και σε συνεργασία οι τρομοκράτες του "ελεύθερου συριακού στρατού", οι επίσης τρομοκράτες της "Hay'at Tahrir Al-Sham - HTS" και το Ισλαμικό Κόμμα του Τουρκμενιστάν (TIP). Πιο νότια έχουν μεταφερθεί οι δυνάμεις των ΗΠΑ κι οι μισθοφόροι Κούρδοι [Βλέπε σε: Οι Τσέτες (Κούρδοι) ορντινάτσες, λακέδες των ιμπεριαλιστών! κι επίσης σε Το λαθρεμπόριο των Κούρδων με τον "εχθρό" Ερντογάν παίρνει τέλος].

Η Λιβύη κινδυνεύει να χαθεί κι είναι καθήκον του Ερντογάν να μεταφέρει τις δυνάμεις της "πολιτισμένης" δύσης στο πεδίο της αναμέτρησης.

«Ποιος είναι ο σκοπός των Ηνωμένων Εθνών όταν 5 κράτη
έχουν το δικαίωμα στη ζωή και το θάνατο;
Ποιος είναι ο σκοπός των ομιλιών μας μία φορά το χρόνο
στα Ηνωμένα Έθνη, όταν στη διπλανή αίθουσα υπάρχουν 5 κράτη
που αποφασίζουν για εσάς που κάθεστε εδώ. 
Εσείς, τα 191 κράτη είστε απλά η διακόσμηση αυτού του δωματίου» 
Μουαμάρ Καντάφι

Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει για το τι θα συμβεί στο εσωτερικό της Ελλάδας από τους χιλιάδες μαχητές και πολιτικούς εκπροσώπους των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού", που αναλάβαμε εργολαβικά και σε διατεταγμένη υπηρεσία να "φιλοξενήσουμε", προστατεύσουμε και διευκολύνουμε ως επίσημη Ελλάδα... όταν λάβουν "διαφορετικές οδηγίες" από τα αφεντικά μας. Τότε θα διευκολυνθεί τα μέγιστα η συνδιαλλαγή, συνεκμετάλλευση και παραχωρήσεις τύπου Μακεδονίας, με συνέπειες στον εθνικό μας χώρο σε Αιγαίο, Κύπρο, Θράκη, Βόρεια Ήπειρο. 
Η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" του 4ου Ράιχ βρίσκεται πίσω από ότι συμβαίνει στην πατρίδα μας και τη Μεσόγειο, πέρα κι έξω από δηλώσεις χωρίς κανένα περιεχόμενο κι αποτέλεσμα, αφού δεν υπάρχει ευρωπαϊκή πολυεθνική και ευρωπαϊκή πολεμική βιομηχανία που δεν παράγουν και κάνουν συμπαραγωγές όπλων στη σύμμαχο Τουρκία, απ' όπου προμηθεύεται κι η αποικία Ελλάδα πληρώνοντας με αίμα των φορολογούμενων πολιτών.
Έτσι, όταν δεν υπάρχει φορέας να πάρει στις "πλάτες" του την υπόθεση της πατρίδας...
«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού
κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους...
»
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ "Λένιν"
ηγέτης που μπορεί ν' αντισταθεί στο 4ο Ράιχ... τότε με Χάγη ή χωρίς Χάγη, με δηλώσεις ή χωρίς δηλώσεις, με ακροδεξιούς ή 'αριστερούς' "πατριώτες"... θα θρηνήσουμε, αλλά κι οι επόμενες γενιές νέες χαμένες πατρίδες και θα δικαιωθεί η πολιτική που επιβάλουν οι τραπεζίτες: «Να μην είμαστε μοναχοφάηδες λέγοντας "όλα δικά μου"».

Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας...

Όσοι δεν υποτάχθηκαν στην Ευρώπη των τραπεζιτών... πως να ξεχάσουν: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας


Πως να ξεχάσουμε τη μοναδική φορά στην ελληνική ιστορία η Ελλάδα είχε ηγέτη που δεν ήταν δουλικό των ΗΠΑ, της Ευρώπης, αλλά υπηρέτης του λαού... και τις παρακαταθήκες του;
Πως να ξεχάσουμε ότι εκείνη η Ελλάδα, με εκείνη την κυβέρνηση... δεν αναγνώρισε ΠΟΤΕ το λεγόμενο "κράτος του Ισραήλ", το οποίο αναγνώρισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με υπουργό των Εξωτερικών το Σαμαρά και μετέπειτα ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου, ο κύριος Τσίπρας και σήμερα ο κύριος Μητσοτάκης ανάδειξαν το καθεστώς απαρτχάιντ ως συνέταιρο της πατρίδας μας;
Πως να ξεχάσουμε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις που εγκαθίδρυσε το 4ο Ράιχ κι όλους του υπουργούς των Εξωτερικών που πήραν ενεργά μέρος στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας στηρίζοντας το τουρκικό φασιστικό καθεστώς;
17 Μάη 2019: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
20 Ιούλη 2017: Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!
29 Μάη 2016: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία
11 Δεκέμβρη 2016: ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
28 Ιούλη 2014: Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας

«Η θύμηση του παρελθόντος μπορεί να είναι η
απαρχή επικίνδυνων διαισθητικών γνώσεων και η
παγιωμένη κοινωνία δείχνει να φοβάται τα
ανατρεπτικά περιεχόμενα της μνήμης»
Χέρμπερτ Μαρκούζε (1898 – 1979)


Τότε η παγκόσμια κοινότητα υποκλινόταν μπροστά στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, που ΠΟΤΕ δεν αναγνώρισε ως κράτος το Ισραήλ...
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Ανδρέας Παπανδρέου υποδέχεται στην Ελλάδα με τιμές τους αποκλεισμένους στη Βηρυτό Φενταγίν και τον ηγέτη της Παλαιστινιακής Επανάστασης Γιάσερ Αραφάτ (ο ρασοφόρος είναι ο Παπαφλέσσας της Παλαιστινιακής Επανάστασης Αρχιεπίσκοπος Ιερουσαλήμ Ιλαρίων Καπούτσι, που ζούσε εξόριστος στην Ιταλία) [Βλέπε σε: Έφυγε ο Παπαφλέσσας της Επανάστασης, αλλά πρόλαβε Λεύτερο το Χαλέπι!]

Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα: αυτή η γη ανήκει στο λαό μας...
Κάποιοι είναι νεκροί,
κάποιοι είναι ζωντανοί,
αλλά, πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί...
Share it:

Διεθνή

εθνική τραγωδία

Εξωτερική πολιτική

Ευρώπη

ΗΠΑ

Θέμα

Θέματα

Κλειτσίκας

Κοτζιάς

Συρία

Τουρκία

Τσίπρας

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση