GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Τσέτες (Κούρδοι) ορντινάτσες, λακέδες των ιμπεριαλιστών!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « "Όταν συζητάς με έναν αντίπαλο δοκίμασε να έλθεις στη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«"Όταν συζητάς με έναν αντίπαλο δοκίμασε να έλθεις στη...
θέση του.
Θα τον κατανοήσεις καλύτερα κι ίσως θα αντιληφθείς
λιγότερο ή περισσότερο τη λογική του".
Ακολούθησα για κάποια περίοδο αυτή τη συμβουλή των σοφών.
 Όμως τα ρούχα των αντιπάλων μου βρωμούσαν τόσο πολύ που
συμπέρανα: καλύτερα να είμαι άδικος ορισμένες φορές παρά να
υπομένω αυτή την ανυπόφορη βρώμα που σε κάνει να λιποθυμάς.»
Αντόνιο Γκράμσι

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν είναι η ιστορική περίοδος της αυτοκριτικής, πως το μνημονιακό περιβάλλον επιβάλλει τη λογική της πόλωσης, του "άσπρου-μαύρου για να επιβιώνουν κομματικοί μηχανισμοί και μικρά "μαγαζάκια" (ομαδίτσες εξωκοινοβουλευτικής καπιταλιστικής "αριστεράς"), που στηρίζουν την "επιβίωσή" τους στην επιμονή κι υπεράσπιση της παγκόσμιας ατζέντας της νέας τάξης.
Αρκεί κάποιος να περιηγηθεί τις θέσεις αυτών των κύκλων και να διαπιστώσει με μια ματιά, χωρίς κανέναν κόπο πως η σημερινή όλη "αριστερά" (καθεστηκυία, μεταρρυθμιστική, ανανεωτική η "επαναστατική") είναι πλήρως βραχυκυκλωμένη, ή αρέσκεται να σιτίζεται στις "ταΐστρες" της παγκοσμιοποίησης. Βέβαια σ' αυτό συμβάλλουν κυρίως τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφική πορνεία, μαζί με τις ηγεσίες αυτών των πολιτικών χώρων, ενοχοποιώντας κάθε εναλλακτική άποψη με χαρακτηρισμούς, όπως "λαϊκισμός", εθνικισμός", "ακροδεξιά", "ξενοφοβία", "ρατσισμός" κ.α.π.
Αυτό συμβαίνει με το παγκόσμιο κίνημα "φιλανθρωπίας" των "ανοιχτών συνόρων", της δεξιάς και της "αριστεράς", τον μύθο της "κλιματικής αλλαγής", των "ατομικών δικαιωμάτων" ομοφυλοφίλων, της θεοποίησης του "ευρώ" της ιδιωτικής χρηματοπιστωτικής εταιρίας που έχουν βαπτίσει "Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα", τις πολύχρωμες εξεγέρσεις, την "αραβική άνοιξη", των "ψυχασθενών δικτατόρων" Κιμ, Τσάβες, Άσαντ, Μιλόσεβιτς και πάει λέγοντας.
Έτσι όλοι μαζί και με τις ΜΚΟ, ολοκληρώνουν απόλυτα το σχέδιο Β του καπιταλισμού. 
Η κυρίαρχη φιλελεύθερη πολιτική της κοσμοπολίτικης "αριστεράς", δεν θα υπερασπιστεί ΠΟΤΕ κανένα πραγματικά επικίνδυνο μοντέλο για το σημερινό σύστημα.
Σήμερα και με αφορμή των "δίκαιο αγώνα των Κούρδων μαχητών κι αμαζόνων" για πολλά Κουρδιστάν σε πατρίδες άλλων λαών, αυτή η "αριστερά είναι γυμνή"... παραφράζοντας τον Άντερσεν, αλλά και ξετσίπωτη.

Οι Τσέτες (τώρα τους λένε Κούρδους και προστρέχουμε στη "Βικιπαίδεια Στέιτ Ντιπάρτμεντ" για να κατασκευάσουμε, εκτός από "Κουρδιστάν" ακόμη κι αρχαία "ιστορία"), ο μύθος των ατρόμητων ανταρτών κι αμαζόνων που κατασκευάστηκε στα στούντιο της Μοσάντ, κατέρρευσε οριστικά.
Δεν θέλουν με τίποτα να εγκαταλείψουν το "κόκαλο", τη μισθοδοσία από τ' αφεντικά τους... σε καμία περίπτωση!
Ενώ δήλωναν απογοητευμένοι από τη στάση των ΗΠΑ, που τους είχε υποσχεθεί "Συριακό Κουρδιστάν" στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τώρα οι "μεγάλοι μαχητές του YPG" ανέλαβαν να περιφρουρούν τις πετρελαιοπηγές της Saida στη βορειοανατολική Συρία, υπό τον έλεγχο των Αμερικανών.


«Ο Τράμπ είναι ο καλύτερος πρόεδρος...
τουλάχιστον είναι διάφανος [ειλικρινής], θέλει το πετρέλαιο μας.
Άλλοι πρόεδροι των ΗΠΑ παίρνουν το βραβείο Νόμπελ,
αλλά δεν είναι παρά εγκληματίες υποστηριζόμενοι από λόμπυ»
Μπασάρ Αλ Άσαντ

Οι Αμερικανοί μετέφεραν, χθες Κυριακή, το υπηρετικό μισθοφορικό προσωπικό τους, τους Κούρδους "μαχητές της Ελευθερίας" -και πράσινα άλογα- στον πετρελαϊκό σταθμό Saida, στο κυβερνείο Hasakah, στη βορειοανατολική Συρία, στο πλαίσιο του αμερικανικού σχεδίου ενίσχυσης των τοποθεσιών του γύρω από τα πετρελαϊκά πεδία της Συρίας.


Μετά τον άλλο μύθο, εκείνον της "Διεθνιστικής Κομμούνας της Ροζάβα με την αστερόεσσα", τώρα οι χυδαίοι μισθοφόροι YPG, οι δήθεν "Μονάδες Προστασίας του Κουρδικού Λαού" (ότι πιο μισητό για τον κουρδικό λαό που στενάζει από την καταπίεση των φυλάρχων τους) ανέλαβαν καθήκοντα Security και φυλάσσουν τον σταθμό πετρελαίου Saida για λογαριασμό των ΗΠΑ.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι η ταφόπετρα στον μύθο των Κούρδων, τα ¨σιωνιστικά φίδια" όπως τους αποκαλούν οι Παλαιστίνιοι.
Αν στην Ελλάδα δεν κλείσουμε οριστικά τους λογαριασμούς με την όλη ιμπεριαλιστική ελληνόφωνη "αριστερά", την καθεστηκυία κι εξωκοινοβουλευτική, αν δεν τελειώσουμε με τα εικαστικά μορμολύκεια, τις μαριονέτες του Σόρος... δεν υπάρχει ελπίδα να ενωθεί ο λαός μας σε έναν "Κοινωνικό Πατριωτισμό", στηριγμένο σ' εκείνα τα κοινωνικά (ταξικά) θεμέλια που συγκρούονται στρατηγικά και τακτικά με τις δυνάμεις που ισοπεδώνουν και καταλύουν τη συγκρότηση (δομές και θεσμούς) των Εθνικών Κρατών.

«Η "Νέα Παγκόσμια Τάξη" δεν ανέχεται Εθνικά Κράτη κι Οικογένειες,
εθνικές γλώσσες και πολιτισμούς.
Θέλει να δει παντού το ίδιο, δηλαδή το σχέδιο ομαλότητας
της παγκόσμιας αγοράς με τους ανθρώπους αγγλόφωνους καταναλωτές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση