GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα με την αστερόεσσα"... TEΛΟΣ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Είμαι Σύρος, γεννήθηκα στη Συρία, έζησα στη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Είμαι Σύρος,
γεννήθηκα στη Συρία,
έζησα στη...
Συρία
και θα πεθάνω στη Συρία»
Μπασάρ Αλ Ασαντ

6ο Επεισόδιο: Σχετικά με την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας


Η "Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα made in israel" με την αστερόεσσα... μας τελείωσε!
Το Κομπάνι δεν υπάρχει... μας τελείωσε.
Τώρα υπάρχει η αιώνια Αΐν Αλ Αράμπ!

Σήμερα, 19 Οκτώβρη 2019... ο Αραβικός στρατός της Συρίας συγκρούεται με τους μισθοφόρους του Ερντογάν... βορειοδυτικά της TalTamer, στους αγρούς της επαρχίας Hasakah.
Οι στρατιωτικές δυνάμεις διευρύνουν τον έλεγχο εκατοντάδων χιλιομέτρων σε περιοχές που ελέγχονταν
από τους Κούρδους-Αμερικανούς-Ισραηλινούς και Γάλλους.
Οι πεζοναύτες της γαλλικής επίλεκτης δύναμης "Λεγεώνα των Ξένων", που μαζί με τους Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα δεν έχουν δυνατότητα αποχώρησης, ακόμη κι αυτούς εγκατέλειψε ο Τραμπ και με τη διαμεσολάβηση της Ρωσίας θα επιχειρήσουν την αποχώρηση.

Ο Αραβικός Στρατός της Συρίας δεν αφήνει περιθώρια ερμηνειών:
«Δεν μας αφορά και δεν υπολογίζουμε σε καμία συμφωνία,
διότι ο στόχος είναι σαφής:
πλήρης έλεγχος ολόκληρης της Συριακής Πατρίδας»!

Σήμερα η επίσημη αποκαθήλωση των συμβόλων που μίσησαν περισσότερο απ' όλους οι Κούρδοι της Συρίας, οι οποίοι ζούσαν αδελφωμένα κι ειρηνικά με τους Άραβες, Αρμένιους, Δρούζοι, Χριστιανούς, Μουσουλμάνους... Ακρίτες υπεράσπισης της Συριακής Πατρίδας με πλήρη δικαιώματα και κοινωνικές παροχές που δεν φαντάζεται νους Ευρωπαίου πολίτη.
Ημέρα πένθους για τους δυτικούς θιασώτες των "ατομικών δικαιωμάτων", των "ανοιχτών συνόρων", της "αραβικής άνοιξης", τους "ειρηνόφιλους φιλάνθρωπους", τους λάτρεις της λαθρομετανάστευσης και της αντιμετώπισης του κινδύνου της "κλιματικής αλλαγής".
Η ιμπεριαλιστική κοσμοπολίτικη "αριστερά" θρηνεί το παγκόσμιο σύμβολο της "Διεθνιστικής Κομμούνας της Ροζάβα made in israel".
Σήμερα η επίσημη αποκαθήλωση των συμβόλων που μίσησαν περισσότερο απ' όλους οι Κούρδοι της Συρίας, οι οποίοι ζούσαν αδελφωμένα κι ειρηνικά με τους Άραβες, Αρμένιους, Δρούζοι, Χριστιανούς, Μουσουλμάνους... Ακρίτες υπεράσπισης της Συριακής Πατρίδας με πλήρη δικαιώματα και κοινωνικές παροχές που δεν φαντάζεται νους Ευρωπαίου πολίτη.
Η αποκαθήλωση των συμβόλων του αμερικανοσιωνιστικού YPG έγινε από τους ίδιους τους Κούρδους της Συρίας, που υπέμεναν μαζί με ολους την κατοχή των μισθοφόρων στη Βόρεια Συρία κι αυτό έχει το συμβολισμό του.
Οι κατοχικές σημαίες που έφεραν στη Βόρεια Συρία οι μισθοφόροι, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τον πόλεμο του Συριακού λαού  επέβαλαν σκληρή κατοχή, μαζί με αμερικανικά, ισραηλινά και γαλλικά στρατεύματα, που βαπτίστηκε από τα ΜΜΕ και την ιμπεριαλιστική "αριστερά" Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα... αποχαιρέτισαν.

Kurdish Special Forces H.A.T from Kobane Canton...
Οι Ειδικές Κουρδικές Ομάδες Πολέμου (YPG-allied HAT SWAT)... το ειδικό σώμα που εκπαίδευσαν ισραηλινοί κι Αμερικανοί, μαζί με την ξενόφερτη ηγεσία τους, τους "μαχητές" και τις "αμαζόνες" δραπέτευσαν για χώρους και τόπους υπηρέτησης συμφερόντων των εργοδοτών τους.
Τώρα στα σύνορα με την Τουρκία βρίσκονται οι σημαίες της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Με τη διαμεσολάβηση της Ρωσίας -στην οποία απευθύνθηκε γονυπετής ο σύντροφος Μακρόν για να μην επιστρέψουν σε φέρετρα οι Λεγεωνάριοι της "Λεγεώνας των Ξένων" που οικοδομούσαν μαζί με τους Κούρδους μισθοφόρους τη Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα-... αποχαιρετούν κι οι Γάλλοι, αφού τους παράτησαν κι αυτούς τα αμερικανάκια... [Βλέπε, Απρίλης 2018, σε: Η ηγεσία του κουρδικού YPG εναπόθεσε τώρα ελπίδες και στον "αντιιμπεριαλιστή" Μακρόν].

Η "Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα" χάνει την υποστήριξη των αμερικανικών στρατευμάτων και βάσεων... Αφήνουν χωρίς προστασία αυτή την "σοσιαλιστική όαση", σύμφωνα με την ιμπεριαλιστική "αριστερά".
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν τη στρατιωτική τους βάση στην πόλη Khorab al-Asheq στην Αΐν Αλ Αράμπ, την πάλαι ποτέ σύμβολο Κομπάνι (όπως μας τάισαν σανό τα ΜΜΕ των Υπηρεσιών).
Εκκένωσαν, επίσης, τη στρατιωτική βάση νοτιοδυτικά της Ιεράπολης -πάλι καλά που ακόμη οι Κούρδοι δεν διεκδικούν κι αυτοί το όνομα Μακεδονία για την Ιεράπολη των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου... (τη Manbij της "Διεθνιστικής Κομμούνας της Ροζάβα") στη βόρεια Συρία, ενόψει της εξάπλωσης των δυνάμεων του Συριακού Στρατού στην περιοχή.

Η ήττα της δύσης και του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος είναι συντριπτική.
Τώρα η δύση και κυρίως το 4ο Ράιχ (Ε.Ε.) "απειλεί" με κυρώσεις τον σουλτάνο. Πρόκειται για άσφαιρες δηλώσεις που στοχεύουν την κοινή γνώμη των χωρών της Ευρώπης. Τώρα όλοι αυτοί οι ηγέτες και πολιτικοί που στήριξαν τον "ελεύθερο συριακό στρατό" των φονιάδων, τους χαρακτηρίζουν επισήμως "τρομοκράτες". Πρόκειται για τακτικές κινήσεις αποσιώπησης των εγκλημάτων τους. Δεν έχουν επιβάλλει κυρώσεις στην παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου... ενός πλήρους μέλους της Ε.Ε. και θα επιβάλλουν κυρώσεις στον Ερντογάν όταν ΟΛΕΣ οι ευρωπαϊκές πολυεθνικές και βιομηχανίες όπλων παράγουν τα πάντα στην Τουρκία;
Το ΝΑΤΟ ήδη έχει επισήμως εκφραστεί υπέρ του Ερντογάν και συνεπώς οι δηλώσεις (όπως του Παυλόπουλου, Μητσοτάκη, Τσίπρα) εναντίον της τουρκικής επίθεσης είναι κάλπικες. Θέλουν να εμφανιστούν εκ νέου "φιλάνθρωποι" για την υποδοχή παράνομων μεταναστών και ανησυχούν για τον "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής" από τις καταστροφές, βομβαρδισμούς.
Τι υποκρισία, που όμως βρίσκει γόνιμο έδαφος από την αργυρώνητη δημοσιογραφία, τα ΜΜΕ και την ιμπεριαλιστική "αριστερά".

Έτσι τελείωσε το αμερικανοσιωνιστικό όνειρο της ηγεσίας των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών... Αλλάζουν "στρατόπεδο" σαν πουκάμισα... σε διατεταγμένη υπηρεσία για ένα, δύο, τρία... πολλά Κουρδιστάν... στο Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν... Προτεκτοράτα για αποσταθεροποίηση των κρατών-εθνών του άξονα της Αντίστασης.

Υ.Γ. (1) - Για την σκληρή κατοχή και τη δράση των κουρδικών κατοχικών δυνάμεων της "Διεθνιστικής Κομμούνας της Ροζάβα" στη βόρεια Συρία, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αναλυτικά...
Σήμερα ένα ακόμη ερώτημα: Όταν οι Κούρδοι έκλεισαν τα σχολεία Αράβων, Χριστιανών, Αρμενίων κι άλλων εθνοτήτων στη "Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα", με τη στήριξη Αμερικανών, ισραηλινών και Γάλλων... ήταν για να εμπεδωθεί ο "σοσιαλισμός";
Στην καθομιλουμένη αυτό έχει ονοματεπώνυμο: Εθνοκάθαρση!


 

Υ.Γ. (2) - Άραγε ο καλός δημοσιογράφος και φίλος Αντώνης Κοκορίκος, που σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά FM" μιλούσε με τον "σύντροφο" Ιμπραήμ βασιλικότερος του βασιλέως, δεν θα έπρεπε να γνωρίζει το ζήτημα και να μην προπαγανδίζει τον κουρδικό μύθο made in israel;

Σχετικά:
Άσαντ: "Η απάντηση στην Τουρκία με όλα τα διαθέσιμα μέσα..."! 5ο Επεισόδιο
Ποιο Κομπάνι; Σαν να παίζει η Ολλανδία του Κρόιφ: 42 τρίπλες χωρίς οι αντίπαλοι ν' ακουμπούν τη μπάλα  4ο Επεισόδιο
"Είναι ο γιος του πατέρα του"! 3ο Επεισόδιο
Η "συμφωνία" στη Συρία... τώρα κι η β. Συρία έχει δύο πράσινα μάτια, όπως τ' αστέρια της Συριακής Σημαίας! 2ο Επεισόδιο
Το χωρίς προηγούμενο αριστούργημα Πούτιν-Άσαντ... ανεκτίμητο έργο τέχνης! 1ο Επεισόδιο
Οι Κούρδοι εκλιπαρούν γονατιστοί στον Άσαντ!
«Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»

2 σχόλια

  1. Πράγματι η Συρία θα 'ναι ο τάφος των ιμπεριαλιστικών τους ονείρων. Θα αλληλοεξοντωθούν. Αυτό συμβαίνει τώρα γι αυτό εκλιπαρούν τη Ρωσία, αλλά κανείς δεν θα τους σώσει. Νόμιζαν πως θα 'ναι περίπατος όπως στη Γιουγκοσλαβία, στη Λιβύη, στο Ιράκ. Εδώ όμως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    Η δική μου δοκιμασία για το πώς έχω ένα δάνειο για να αγοράσω ένα σπίτι από μια πραγματική και γνήσια επιχείρηση δανείου κάλεσε τα δάνεια του jose luis, είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα και ο ΛΟΓΟΣ BLESS δάνεια jose luis (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)
    Το όνομά μου είναι maria, είμαι από το Ελλάδα, έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείων για τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι όλοι πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλη μου η ελπίδα χάθηκε, πήρα μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, έτσι πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από έναν φίλο, είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
    ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
    που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
    δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα ////
    όπως μου είπε, έχω υποβάλει αίτηση μαζί τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)
    , ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και προς μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
    είμαι χαρούμενος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό ότι ένα τέτοιο δάνειο
    εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
    παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
    (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)
    ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και
    η ζωή σας θα αλλάξει όπως και η δική μου.Πλήρης επαφή (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)
    σήμερα και να πάρετε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός να ευλογεί jose luis δάνεια για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
    Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τα δάνεια Luis για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε το email τους (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)//

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση