GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος θα εκδικηθεί το αίμα του πατέρα μου; Όλοι εμείς!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ποιος θα εκδικηθεί το αίμα του πατέρα μου; » Ρωτάει τον...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ποιος θα εκδικηθεί το αίμα του πατέρα μου;»
Ρωτάει τον...
πρόεδρο Ρουχανί η Zeinab.
κόρη του δολοφονημένου στρατηγού
...η απάντηση του προέδρου του Ιράν: «Όλοι εμείς»
* το βίντεο παρακάτω

Σχετικά:
1. Qassem Soleimani... Ζει αιώνια στις καρδιές των Ελεύθερων του κόσμου!
2. Η Συρία δεν θα ξεχάσει την υποστήριξη του Soleimani στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας

3. Ιράν... οι θέσεις των ευρωπαίων κομμουνιστών

Με την υπογραφή ΚΑΙ της επίσημης Ελλάδας, και μάλιστα της "αριστερής" κυβέρνησης Τσίπρα, στο πλαίσιο της "Αντιτρομοκρατικής δράσης της Ε.Ε.", στον "Κατάλογο τρομοκρατών" της 8ης Ιανουαρίου 2019, ο Άνθρωπος που συνέτριψε τους τρομοκράτες του "Ισλαμικού Κράτους", την "Αλ Κάιντα" με τα παρακλάδιθα της και τους φονιάδες του "ελεύθερου συριακού στρατού", των "μετριοπαθών εξεγερμένων" που "φιλοξενεί, προστατεύει και ενισχύει", πάντα η επίσημη Ελλάδα ΚΑΙ η σύμμαχος Τουρκία -μέσω του Νατοϊκού οργανισμού "Φίλων της Συρίας".
Η επίσημη Ελλάδα ήθελε με τη βούλα κι υπογραφή "τρομοκράτη", τον Άνθρωπο που δολοφονήθηκε στο Διεθνές αεροδρόμιο μιας τρίτης χώρας.
Στον αριθμό 15 των ¨"τρομοκρατων", διαπιστώνουμε στα επίσημα ντοκουμέντα της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", όπως αρέσκονται στο 4ο Ράιχ να αποκαλούν το νεοναζιστικό καθεστώς της Ε.Ε. και του ευρώ, ο Μάρτυρας του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα αυτός που συνέτριψε την τρομοκρατία... Qassem Soleimani.
Διαβάζουμε

15.
 SOLEIMANI Qasem (άλλως Ghasem Soleymani ή Qasmi Sulayman ή Qasem Soleymani ή Qasem Solaimani ή Qasem Salimani ή Qasem Solemani ή Qasem Sulaimani ή Qasem Sulemani), γεννήθηκε στις 11.3.1957 στο Ιράν. Ιρανός υπήκοος. Αριθμός διαβατηρίου: 008827 (διπλωματικό διαβατήριο Ιράν), εκδόθηκε το 1999. Αξίωμα: Υποστράτηγος.
Βλέπε τα επίσημα στοιχεία σε Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Η αντιτρομοκρατική δράση της ΕΕ - Κατάλογο; τρομοκρατών: ΕΔΩ
Από τον κατάλογο συμμετασχόντων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, 8 Ιανουαρίου 2019 (ΕΔΩ), που αποφάσισε τον χαρακτηρισμό "τρομοκράτη" για τον Ιρανό στρατηγό, που δολοφονήθηκε ως "τρομοκράτης", εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης συμμετείχε ο κ. Παναγιώτης Παυλόπουλος, με πλούσιο βιογραφικό σπουδών (Σπούδασε οικονομικά στις ΗΠΑ, στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα (B.A) και στο Πανεπιστήμιο Αμέρικαν (M.A). Παρακολούθησε το πρόγραμμα σπουδών στη διεθνή οικονομική πολιτική του Ινστιτούτου Παγκόσμιων Οικονομικών του Κίελου στη Γερμανία...) και ο πολιτικός του προϊστάμενος που του έδινε τις εντολές ήταν ο έμπειρος υπουργός των Εξωτερικών Κοτζιάς και "φίλος του Ιράν".


Ο Κοτζιάς είναι έμπειρος στις σχέσεις της Ελλάδας με το Ιράν κι από αυτούς που δήλωνε απεριφράστως φίλος του Ιράν. Μαζί με τον εξάδελφο του Τσίπρα, τον Γιώργο Τσίπρα, προβαλλόταν ως αρχιτέκτονες των σχέσεων κι επενδύσεων, της μεγάλης ανάπτυξης με το Ιράν.
Επίσης μεγάλος φίλος του Ιράν δήλωνε κι ο τότε πρωθυπουργός Τσίπρας. Τόσο ο Κοτζιάς όσο κι ο Τσίπρας, αλλά κι ο εξάδελφος του Τσίπρα και σήμερα βουλευτής, δήλωναν μεγάλοι φίλοι του Ιράν και περηφανεύονταν για τη φιλική τους σχέση με τον Ιρανό υπουργό των Εξωτερικών Mohammad Javad Zarif.
Μάλιστα, η κυβέρνηση της "πρώτη φορά αριστερά" τόλμησε κάτι ανεπανάληπτο στις εξωτερικές σχέσεις της Ελλάδας και το ΑΠΕ-ΜΠΕ ενημέρωνε τον ελληνικό λαό το 2016: "H επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τεχεράνη θα αποτελέσει ορόσημο για τις διμερείς σχέσεις και μια στρατηγική επιλογή που θα θέσει τον θεμέλιο λίθο για την διεύρυνση των σχέσεων της χώρας μας με το Ιράν (...)
Την ελληνική αντιπροσωπία απαρτίζουν εκτός του πρωθυπουργού, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, και ο γγ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας (...).
Περισσότεροι από 70 μεγάλοι επιχειρηματίες από την Ελλάδα συνόδευσαν αυτή την πρωτοφανή επίσκεψη Τσίπρα στο Ιράν. Σεισμός ανάπτυξης της οικονομίας μας και μεταξύ αυτών, πάντα από το κυβερνητικό ΑΠΕ-ΜΠΕ: "Όσον αφορά στις επιχειρήσεις που μετέχουν στην αποστολή, αυτές περιλαμβάνουν εκπροσώπους της: Aegean Airlines, Alpha Grissin, ΔΕΠΑ, Ελλάκτωρ, Encode, Γαία Επιχειρείν, George Moundreas & Company, Aialma, ΕΛΠΕ, Ασπροφος, Intrakat, Prisma Domi, Intrasoft International, Mediterra Mastiha Shop, Metron Logistics, Medtainer, Όμιλος Μυτιληναίου, ΜΕΤΚΑ, Μ&Μ Gas, Nanophos, Norma Hellas, Τράπεζα Πειραιώς, Profile Software, Salfo & Associates, Seasoft, Singular Logic, PCS, ΤΕΡΝΑ, Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, Uni Pharma, Βιοχάλκο και Σωληνουργεία Κορίνθου.". Ας ελπίσουμε να μην κλαίνε τα χρήματά τους οι επιχειρηματίες και να μην έβαλαν χρήματα από την τσέπη τους για να μπουν σ' αυτή τη μεγάλη φούσκα και να πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή ο ελληνικός λαός τα "έξοδα".
Τι άλλαξε ξαφνικά και η επίσημη Ελλάδα ήθελε "τρομοκράτη" τον δολοφονημένο μυθικό Κομαντάντε κι Άνθρωπο που συνέτριψε την τρομοκρατία;
Σήμερα, ο κύριος Παναγιώτης Παυλόπουλος (από το 2011 ήταν σύμβουλος για Ευρωπαϊκά Θέματα του Αλέξη Τσίπρα, από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Οκτώβριο του 2018 ήταν Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Διεθνών Σχέσεων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα) και από το Νοέμβρη του 2018 Γενικός Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο ΥΠΕΞ κι ο οποίος εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στο "Ευρωπαϊκό Συμβούλιο" (8 Γενάρη 2019) και με εντολή της κυβέρνησης και στο όνομα του Ελληνικού Λαού χαρακτήρισε τρομοκράτη τον στρατηγό Qassem Soleimani, έχει ήσυχη τη συνείδησή του;
Η κυβέρνηση (Τσίπρας - Κοτζιάς) που έδωσαν εντολές στον κύριο Παναγιώτη Παυλόπουλο, ώστε στο όνομα του Ελληνικού Λαού να καταδικάσει ως "τρομοκράτη¨" τον Ιρανό στρατηγό που δολοφονήθηκε μάλιστα ως "τρομοκράτης", δεν οφείλει να απολογηθεί στον Ελληνικό Λαό για την πράξη της;
Στην πιθανότητα να οδηγηθούν σε Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ως εγκληματίες πολέμου, την σκέφτονται;
Νομικοί από όλο τον κόσμο -όχι από το Ιράν-, άνθρωποι που ακόμη πιστεύουν πως υπάρχει "διεθνές δίκαιο" και ανεξάρτητα από ελέγχους "διεθνή δικαστήρια", προχωρούν σε διαδικασίες προσφυγής εναντίον όσων κυβερνήσεων χωρών, υπουργών και υπηρεσιακών στελεχών καταδίκασαν σε τρομοκράτη, δηλαδή σε θάνατο, έναν αγωνιστή εναντίον της τρομοκρατίας, απαιτώντας να καταδικαστούν ως συνένοχοι στη δολοφονία.
Ο θυμόσοφος λαός μας το γνωρίζει: "Όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς"...
Ο πολιτικός κόσμος σιωπά ένοχα, αλλά και τα ΜΜΕ παπαγαλίζουν την προπαγάνδα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ο πλήρης έλεγχος των ΜΜΕ κι η δημοσιογραφική πορνεία δεν μπορούν να κρύψουν τη δουλική πολιτική του πολιτικού μας προσωπικού. Δεν έχουν όλοι μνήμη χρυσόψαρου σ' αυτόν τον τόπο.

Riccardo Noury: «Ο Soleimani ήταν ένας δολοφόνος: αρκεί να σκεφτούμε το ρόλο του στον πόλεμο στη Συρία, στην πολιορκία στο Χαλέπι κι όχι μόνον...»
Ο κύριος Riccardo Noury είναι ο Ιταλός εκπρόσωπος της παγκόσμιας "ανθρωπιστικής" οργάνωσης "Διεθνής Αμνηστία" Amnesty International).
Τι να σχολιάσει κάποιος για τη γνωστή ΜΚΟ των ιμπεριαλιστών. Ίσως κάτι θα μπορούσε να συνεισφέρει ο αριστερός Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που διορίστηκε με έναν μη ευκαταφρόνητο μισθό Διευθυντής του ελληνικού Τμήματος της ΜΚΟ "Διεθνής Αμνηστία".

Ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro, απαντάει και τα λέει όλα:
«Το λέω apertis verbis [με ξεκάθαρα λόγια]. Και χωρίς γλυκανάλατες περιφράσεις.
Δεν νομιμοποιώ την αντίσταση του Ιράν προς τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό: την εκθειάζω.
Ο μόνος νόμιμος πόλεμος είναι αυτός της αντίστασης που κάθε λαός μπορεί κι οφείλει να κάνει όταν του επιτίθενται.
Αυτή είναι η περίπτωση του Ιράν, του επόμενου στόχου των δύο αχρείων κρατών, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών. 
Το Ιράν είναι η γη των Περσών, οι οποίοι -ο Κύρος, ο Ξέρξης, ο Δαρείος- ήταν ίσοι με τους Έλληνες από την άποψη της αξιοπρέπειας, του πολιτισμού. Μπορεί η Ουάσιγκτον, το λίκνο του πολιτισμού του χάμπουργκερ και οι έξυπνες βόμβες, να ισχυριστεί πραγματικά ότι είναι ο δάσκαλος του πολιτισμού για τον κόσμο;
Ο πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν βρίσκεται πλέον κοντά. Χωρίς αν και ναι μεν αλλά, είναι απαραίτητο να είμαστε με το Ιράν, σίγουροι ότι ο Πούτιν θα το υποστηρίξει εναντίον των βαρβάρων της Ουάσινγκτον. 
Πρέπει να αγωνιστούμε για έναν πολυπολικό και πολυαρχικό κόσμο, εναντίον της μονοπωλιακής κυριαρχίας των ΗΠΑ».

Ο Ιταλός κομμουνιστής φίλος Massimo Marzano, τα λέει απλούστερα:
«Η δολοφονία του στρατηγού Soleimani υπεισέρχεται στο σχέδιο κατάκτησης των Ιρανικών ενεργειακών πόρων από τις ΗΠΑ. Όποιος είναι κομμουνιστής και δεν συμπαραστέκεται στο Ιράν, είναι δούλος των yankees απληροφόρητος!».

Ο Qassem Soleimani, Διοικητής της Ταξιαρχίας "Ιερουσαλήμ" των Φρουρών της Επανάστασης, πάνω απ' όλα είναι παιδί του Ιρανικού λαού.
Είναι και δεν ήταν...
Δολοφονήθηκε από την ιμπεριαλιστική τρομοκρατία υπερασπιζόμενος χαρακώματα ανθρωπισμού και πολιτισμού απέναντι στους βάρβαρους τρομοκράτες (Ισλαμικό Κράτος, Αλ Κάιντα, ελεύθερο συριακό στρατό).
Κι όταν δολοφονείται ένα Παιδί του Ιρανικού Λαού, ένας Ήρωας, ένα από τα πιο επιφανή και σεβαστά παιδιά του, ολόκληρο το Έθνος οργανώνεται για την εκδίκηση της δολοφονίας.

* Daughter of late General Qasem Soleimani, Zeinab Soleimani, demanded the Iranian President Hassan Rouhani avenge her father's death, as Rouhani paid a personal visit to the general's family to offer condolences in Tehran on Saturday...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση