GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τουρκία είναι ΝΑΤΟ, είμαστε όλοι ΝΑΤΟ! Κι η Ε.Ε. κυρώσεις στη Συρία με υπογραφή Δένδια!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει! Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη οι ηρωικοί ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει!
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας
«Χαφέζ Αλ Άσαντ: Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος,
σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!

Η απόλυτη "εθνική ομοψυχία" υπέρ της συμμάχου Τουρκίας...
Μετά τους Αβραμόπουλο, Βενιζέλο, Κοτζιά, Κατρούγκαλο, δεν θα μπορούσε ν' απουσιάζει κι έτσι προστέθηκε κι ο Mr Nikolaos-Georgios DENDIAS στον κατάλογο εγκληματιών πολέμου, προσυπογράφοντας νέες κυρώσεις εναντίον της Συρίας!

Ο Ερντογάν απαίτησε και έλαβε την ομόφωνη υποστήριξη της πολιτικής του -διάβαζε πολιτική των ΗΠΑ κι Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή- κι ο Δένδιας, όπως όλοι οι προκάτοχοί τους στις μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων εννέα (9) χρόνων, στην πρώτηγ γραμμή εναντίον της Συρίας και της Ρωσίας:
DECISIONS COUNCIL IMPLEMENTING DECISION (CFSP) 2020/212 of 17 February 2020
FOREIGN AFFAIRS COUNCIL, Brussels, 17 February 2020 PARTICIPANTS: ΕΔΩ
Έκπληξη, ίσως για τους δημοσιογράφους που τους τάισε με σανό στην επίσκεψή του στη Μόσχα, αλλά και τις δηλώσεις ανώτατων αξιωματούχων του ελληνόφωνου υπουργείου των Εξωτερικών πως... "ωρίμασε ο χρόνος σχέσεων με τη Συρία".

Οι κυρώσεις-εμπάργκο εναντίον της Συρίας ξεκίνησαν από την "πολιτισμένη" Ευρώπη και τις ΗΠΑ το 2011, με την έναρξη της "αραβικής άνοιξης" και ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ, δηλαδή το λεγόμενο "διεθνές δίκαιο" είναι σήμερα ένας μεγάλος μύθος που πιπιλίζουν πολιτικοί και δημοσιογραφικές πόρνες.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ, επισήμως σε όλες αυτές τις εγκληματικές πράξεις της διοχετεύει χωρίς ίχνος ντροπής ψέματα κι όλοι αποσιωπούν, όπως:
«11,7 εκατoμμύρια Σύριοι χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια εντός της Συρίας
5,6 εκατoμμύρια Σύριοι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα
Η ΕΕ ακολουθεί πολυμέτωπη προσέγγιση για την αντιμετώπιση της κρίσης στη Συρία, εστιάζοντας τις προσπάθειές της σε τομείς όπου μπορεί να συμπληρώσει τη δράση των κρατών μελών.
Στόχος του Συμβουλίου είναι να τερματιστεί η σύγκρουση και να μπορέσει ο λαός της Συρίας να ζήσει ειρηνικά στη χώρα του.
Η δέσμευση της ΕΕ να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ειρήνης στην περιοχή αποτυπώνεται:
    στη στρατηγική της ΕΕ για τη Συρία (Απρίλιος 2017)
    στην περιφερειακή στρατηγική της ΕΕ για τη Συρία και το Ιράκ καθώς και για την απειλή του ΙΚΙΛ/Ντάες (Μάρτιος 2015)
Η ΕΕ είναι ο μεγαλύτερος χορηγός ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία και την περιοχή. Από την έναρξη της σύγκρουσης το 2011, η ΕΕ και τα κράτη μέλη της έχουν παράσχει βοήθεια άνω των 17 δισ. €.
Από το 2011 το Συμβούλιο εφαρμόζει κυρώσεις σε βάρος προσώπων που ευθύνονται για τη βίαιη καταστολή του άμαχου πληθυσμού».

Ο Αβραμόπουλος στην 4η Συνάντηση των "Φίλων της Συρίας" στο Μαρόκο... Διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, απέλασε ως ανεπιθύμητη την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα, ευχόμενος "ν' αποκατασταθεί σύντομα η δημοκρατία στη Συρία και να φύγει ο Άσαντ" και υπέγραψε εμπάργκο και κυρώσεις εναντίον του λαού της Συρίας... συνεπικουρούμενος από όλα τα πολιτικά κόμματα της δεξιάς κι "αριστεράς" (εξαιρουμένου του ΚΚΕ), αλλά και με διαδηλώσεις υπέρ των τρομοκρατών-δολοφόνων του "ελεύθερου συριακού στρατού" από το σύνολο όλων των κομμάτων και κινημάτων της λεγόμενης "εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς" του Σόρος, του επαγγελματικού "αντιρατσισμού" και των "ανοιχτών συνόρων"...

Ο Έλληνας πολίτης θα γνωρίσει κάποτε το ποσό που συνείσφερε για να ενισχυθούν τα ανθρωπόμορφα κτήνη, οι τρομοκράτες του "ελεύθερου συριακού στρατού" και τα παρακλάδια της Αλ Κάιντα, μέσω των "Φίλων της Συρίας", για να πέσει το "δικτατορικό καθεστώς Άσαντ";
Μάλιστα βαπτίζουν "ανθρωπιστική βοήθεια" τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας... Πότε η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ πρόσφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία... έστω μια φιάλη νερού;
«Η κατάσταση στην Ιντλίμπ διαταράσσεται,
στηρίζουμε την σύμμαχο μας Τουρκία
και ζητούμε από τη Μόσχα και τη Δαμασκό
να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον πολιτών
»
Γενς Στόλτενμπεργκ
, Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ

Η επίσημη Ελλάδα και σήμερα -όπως επί 9 ολόκληρα χρόνια-, έχει θέσει στη διάθεση της Τουρκίας και των συμμαχιών της κάθε δυνατή βοήθεια.
Ακόμη και το αμυντικό πυραυλικό σύστημα της πατρίδας μας (Patriot) προσφέρθηκε στη Σαουδική Αραβία, όταν αυτό το σκοταδιστικό δικτατορικό μοναρχικό καθεστώς, όχι μόνον δεν κινδυνεύει, αλλά υλοποιεί γενοκτονία στην Υεμένη. Πρόκειται για ενίσχυση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων, συνδρομής κι υποστήριξης της Τουρκίας, αλλά και απειλής εναντίον του Ιράν.

Δήλωση του στρατηγού της 25ης Ταξιαρχίας του Αραβικού μστρατού της Συρίας Suheil Al Hassan, επονομαζόμενος "Τίγρης" ή "Κίτρινος Άνεμος", 21 Φλεβάρη 2020
«Σε απάντηση των απειλών του άπιστου οθωμανού Ερντογάν εισβολής στην Ιντλίμπ, ώστε να εμποδιστεί η απελευθέρωσή της από τον Αραβικό Συριακό Στυρατό.
Ο κόσμος και οι χώρες του ΝΑΤΟ ν' ακούν: η Ιντλίμπ είναι η Συρία! ο τουρκικός στρατός είναι εισβολέας, η Jabhat al-Nusra και οι φατρίες δίπλα της έχουν ταξινομηθεί στον κατάλογο τρομοκρατών και η Τουρκία υποστηρίζει αυτές τις ομάδες και αγωνίζεται μαζί τους και τους προμηθεύει με όπλα.
Ως Ένοπλες Δυνάμεις της Συρίας, εμείς έχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε τη δική μας γη και να την απελευθερώσουμε από την τρομοκρατία.
Να λοιπόν διότι εγώ, ο στρατηγός Ταξιαρχίας Suheil Al Hassan, Διοικητής της επιχείρησης απελευθέρωσης της Ιντλίμπ, ανακοίνωσα ότι θα είμαι στην πρώτη γραμμή του μετώπου να σας πολεμώ και να σας βομβαρδίζω με αεροπορικές επιχειρήσεις και κατευθυνόμενους πυραύλους.
Εσείς είστε κατακτητές κι εμείς είμαστε ιδιοκτήτες αυτής της γης. Δεν θα σταματήσουμε και για κάθε βολή από την τουρκική πλευρά, θα απαντάμε με μια σειρά πυραύλων. Ο Θεός είναι μάρτυρας αυτών που λέω, μαρτύρων γενναίων ψυχών, είμαστε Τίγρεις στις αρένες των μαχών.
Κι εγώ, όπως εσείς, είμαι απλός στρατιώτης. Στο πεδίο της μάχης, είμαστε όλοι οι ίδιοι: δεν υπάρχουν αξιωματικοί και στρατιώτες. Είμαστε όλοι μαχητές στο ίδιο χαράκωμα. Ηρωικά Αδέλφια, σήμερα δείχνουμε σ' όλο τον κόσμο πως πολεμάμε και θα νικήσουμε με τη βοήθεια του Θεού. Και δεν θα παραδοθούμε, δεν θα κάνουμε πίσω μέχρι ν' απελευθερώσουμε και το τελευταίο εκατοστό της δικής μας Πατρίδας, αγαπώντας το μαρτύριο και μη φοβούμενοι το θάνατο ή την απειλή.
Εμείς είμαστε τα παιδιά της σχολής του αθάνατου ηγέτη Χαφέζ Αλ Άσαντ και, από αυτόν, διδαχθήκαμε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την επιμονή. 
Σ' εσάς, αγαπητοί, αφιερώνουμε τη νίκη μας και προσευχόμαστε για σας.»


Ο στρατηγός Suheil Al Hassan, το 2014 αντισυνταγματάρχης, με την υπογραφή του Βενιζέλου (κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ) στην Ε.Ε. βρίσκεται κι αυτός στον κατάλογο των κυρώσεων... όπως μπορούμε να θυμηθούμε:





Στις 17 Φλεβάρη 2020 προστέθηκε στο "πάνθεον" των εθνοκτόνων υπουργών... ο Δένδιας
Είναι δυνατόν ο Δένδιας, δικηγόρος στο επάγγελμα, να μην γνωρίζει πως συνυπέγραψε σε "Εγκλήματα πολέμου", μιας και για το περιβόητο "Διεθνές Δίκαιο" δεν είναι σεβαστές αποφάσεις κυρώσεων, όταν δεν υπάρχει ένοπλη σύγκρουση.
Η πρώτη προσθήκη (πρωτόκολλο) του 1977, στις Συμβάσεις της Γενεύης (1949), απαγορεύει σε περίοδο πολέμου, κάθε απόφαση που έχει ως συνέπεια ελλείψεις αναγκαίων αγαθών σε πολίτες.
Το άρθρο 33, της 4ης Συνθήκης της Γενεύης, απαγορεύει "συλλογικές τιμωρίες"...
Ο ΟΗΕ δεν έχει λάβει ΠΟΤΕ απόφαση κυρώσεων εναντίον της Συρίας κι αναγνωρίζει τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ...
Ο υπόνομος της Ε.Ε. μόνο ναυτία μπορεί να προκαλεί. Ο πανικός της ήττας των νεοαποικοκρατών στην Ελεύθερη κι Αδούλωτη Συρία, μόνο γελοίες αποφάσεις μπορεί να παράξει.

«Ο Θεός να σε προστατεύει… Ω Συρία»
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση