GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κούβα και στη Βενεζουέλα... Σκέψεις να ζητήσει βοήθεια η Ελλάδα από την Κούβα;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Στην Ελλάδα οι "αρμόδιοι", κυβέρνηση κι αντιπολίτευση, κύριοι υπεύθυνοι που οδήγησαν μέσω τω...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Στην Ελλάδα οι "αρμόδιοι", κυβέρνηση κι αντιπολίτευση,
κύριοι υπεύθυνοι που οδήγησαν μέσω των "αριστερών" και δεξιών μνημονιών
στην εξαθλίωση τη Δημόσια Υγεία, έστω τώρα...
έχουν πρόθεση
να ζητήσουμε τη βοήθεια της Κούβας σ' αυτή τη μάχη,
ή θα αρκεστούμε στη μη βοήθεια του 4ου Ράιχ
και θα είναι πολύ αργά για το λαό μας;

Αντιπροσωπεία Κουβανών που βρέθηκαν στην Κίνα κι είχαν επιτυχημένη εμπειρία στον αγώνα κατά του κοροναϊού... έφθασε στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας.
Οι Κουβανοί γιατροί έφθασαν στο διεθνές αεροδρόμιο Maiquetía μαζί με τεράστιες ποσότητες ιατροφαρμακευτικής βοήθειας, για να συμμετάσχουν μαζί με την "Μπριγάδα Κουβανών Γιατρών" που χρόνια εργάζεται στη Βενεζουέλα και τις "Ιατρικές Ταξιαρχίες" του Μαδούρο για την προστασία του Μπολιβαριανού λαού.

Πριν αναχωρήσουν για τη Βενεζουέλα οι Κουβανοί γιατροί, ο υπουργός Δημόσιας Υγείας της Κούβας τους υπενθύμισε το πνεύμα αλληλεγγύης του ηγέτη Φιδέλ Κάστρο Ρουζ, ότι οι Κουβανοί θα είναι πάντοτε έτοιμοι να προσφέρουν βοήθεια σε εκείνους που την χρειάζονται: «Να είστε σίγουροι ότι η επανάσταση και ο λαός μας θα σας ευχαριστήσει για αυτή την ευγενή ανθρώπινη χειρονομία».
Μεταξύ των Κουβανών γιατρών κι επιστημόνων που έφθασαν στη Βενεζουέλα και ο Luis Herrera, ο Διευθυντής κι ιδρυτής του Ινστιτούτου δημιουργός του φαρμάκου "Interferone alfa 2b", που η χρήση του στην Κίνα είχε τεράστια επιτυχία στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος των ασθενών από τον κορονοϊό.
Ο Δρ. Yalier Torres López, ειδικός εντατικής θεραπείας, μιλώντας μετά την άφιξη στη Βενεζουέλα, επισήμανε: «Αυτό είναι ένα ακόμη καθήκον της Επανάστασής μας και είναι τιμή μου που επιλέχθηκα για να συμμετέχω».

Σχετικό: Η Κούβα παραδίδει μαθήματα Ανθρωπισμού! Επιτρέπει σε βρετανικό πλοίο με Coronavirus στους επιβάτες να ελλιμενιστεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση