GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κούβα παραδίδει μαθήματα Ανθρωπισμού! Επιτρέπει σε βρετανικό πλοίο με Coronavirus στους επιβάτες να ελλιμενιστεί!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Χωρίς την απόκτηση της αυτονομίας και της ενότητας σε κάθε έθνος, ούτε η διεθνής ένωση του...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Χωρίς την απόκτηση της αυτονομίας και της ενότητας σε κάθε έθνος,
ούτε η διεθνής ένωση του... προλεταριάτου, ούτε η ειρήνη και συνεργασία
αυτών των εθνών προς τους κοινούς σκοπούς θα μπορούσε να επιτευχθεί»
Φρίντριχ Ένγκελς

Η Κούβα με μόνιμο εμπάργκο από την "πολιτισμένη" δύση των ανθρωπόμορφων δολοφόνων του υπερεθνικού κεφαλαίου... δείχνει σ' ολόκληρο τον πλανήτη τι πρεσβεύει ο σοσιαλισμός, οι διδαχές του Τσε και του Φιδέλ.
Το βρετανικό πλοίο, με ταξιδιώτες που επλήγησαν από τον νέο κοροναϊό (SARS CoV 2 / Covid-19), αναζητούσε απεγνωσμένα ελλιμενισμό και λάμβανε αρνήσεις από παντού στην Καραϊβική.
Οι κυβερνήσεις της Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας ζήτησαν από τις κουβανικές αρχές την άδεια να αποβιβαστούν σε ένα κουβανικό λιμάνι οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου MS Braemar και μάλιστα επιβάτες που επλήγησαν από τον φονικό ιό.
Άξιοι συνεχιστές του Τσε Γκουεβάρα και του Φιδέλ Κάστρο...
Δεδομένου του επείγοντος χαρακτήρα της κατάστασης και του κινδύνου για τη ζωή των ανθρώπων, παρά τις αρνήσεις ΟΛΩΝ των "πολιτισμένων" συμμάχων (δικτατορικών αμερικανοκίνητων καθεστώτων), η κυβέρνηση της σοσιαλιστικής Κούβας αποφάσισε να επιτρέψει τον ελλιμενισμό κι αποβίβαση των επιβατών στην Κούβα.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας Μπρούνο Ροντρίγκεζ Παρρίλα, διαβεβαίωσε ότι μετά από αίτημα της βρετανικής κυβέρνησης το Κουβανικό έθνος της Καραϊβικής ενέκρινε την αποβίβαση του κρουαζιερόπλοιου MS Braemar στη χώρα, με ταξιδιώτες που είχαν διαγνωστεί με το COVID-19.
Ο Κουβανός ΥΠΕΞ δήλωσε: «Τα υγειονομικά μέτρα που θεσπίζονται στα πρωτόκολλα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας της Κούβας θα υιοθετηθούν για την υποδοχή των επιβατών και του πληρώματος. Αυτή η απόφαση ανταποκρίνεται σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, στην οποία θα μπορούσε να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή των ασθενών ανθρώπων».
Τις ίδιες ώρες στην Ελλάδα μορμολύκεια σε διατεταγμένη υπηρεσία, σκουλήκια... ανθρωπόμορφα κτήνη... με μισθούς και χρηματοδοτήσεις υπεράνω του Ανθρώπου, για δήθεν υπεράσπιση της "αλήθειας" και καταγγελίας "ψευδών ειδήσεων" (Fake News) εξαπολύουν δηλητηριώδη ψέματα εναντίον του Κουβανέζικου λαού, της Σοσιαλιστικής Κούβας.
Τα (Ellinika Ηoaxes), επίσημη οργάνωση του υπερεθνικού κεφαλαίου με συγκεκριμένα καθήκοντα λογοκρισίας και διασποράς ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, κτύπησαν για λογαρισμό των χρηματοδοτών τους: "Η παραπληροφόρηση σχετικά με την ιντερφερόνη άλφα 2β από την Κούβα στην αντιμετώπιση της νόσου COVID-19"!
Σε αυτόν τον κόσμο, κάποιοι κάνουν ότι μπορούν για να μην πεθάνουν τώρα χιλιάδες άνθρωποι ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται για τρελά κέρδη από τους επιζήσαντες για την κατόπιν εορτής πρόληψη (εμβόλιο)...
Πληρωμένη η απάντηση στα μορμολύκεια του Σόρος: To “ELLINIKA HOAXES” σε διατεταγμένη υπηρεσία βγάζουν face news το κουβανικό φάρμακο για τον κορονοϊό

Υ.Γ. Που βρίσκεται η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, που δεν στηλιτεύει τέτοιες χυδαίες και ψευδε΄λις επιθέσεις εναντίον ενός λαού, από τα μορμολύκεια των (Ellinika Ηoaxes);
Βέβαια... όταν κάποιος δικαίως ταυτίζει το σιωνισμό με τον ναζισμό, ενεργοποιούν "αντιρατσιστικούς" νόμους, αλλά όταν το κατοχικό σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς στην Παλαιστίνη δολοφονεί παιδιά, όλοι σιωπούν.
Όταν ο φασίστας Ερντογάν εισβάλει στη Συρία, η "πολιτισμένη" Ευρωπαϊκή Ένωση (συμπεριλαμβανομένης της επίσημης Ελλάδας), στηρίζουν το φασιστικό τουρκικό καθεστώς...

Σχετικά... για τους παθιασμένους Φιδελιστές:


«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού
κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους»
Vladimir Lenin

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση