GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οφειλόμενος σεβασμός στους "δικτάτορες" και τα "δικτατορικά" καθεστώτα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ " ...Ωστόσο εγω θα επιμένω να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/
"...Ωστόσο εγω θα επιμένω να...
λέω
την ελεφθερία ελεφθερία
το φόνο φόνο
την ενοχη ενοχη
μ' ένα πείσμα τρελου που σκαλίζει
στον τοίχο τ' όνομά-του με τα νύχια"
σχεδόν μηδίζοντες, λεύκιος ζαφειρίου - Κύπρος

Η Κούβα του Τσε Γκεβάρα σπάει το δολοφονικό ευρωπαϊκό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας.
"Είναι ν' απορείς"... έγραφε το 1975 η Μαρίνα Λαμπράκη και σε μουσική Γιάννη Σπανού, τραγουδούσε ο Κώστας Κάραλης, ή σωστότερα κατανοείς ποιοι είναι οι φονιάδες των λαών.
Ενώ η Ε.Ε., με πρώτους τους "σοσιαλιστές" μαζί με τον "αριστερό" Τσίπρα, εφαρμόζουν δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, το "δικτατορικό" καθεστώς της Κούβας του Τσε Γκεβάρα και του Φιντέλ, στέλνει τόνους παιδικά εμβόλια και φάρμακα, που τόσο είναι απαραίτητα στο χειμαζόμενο λαό της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου...
Είναι πλέον πασιφανές πως η σημερινή πολιτική και οι σημερινοί πολιτικοί, στη λεγόμενη "μεταρρυθμιστική αριστερά" και την παραδοσιακή δεξιά, πράττουν ως υπηρετικό προσωπικό πολεμικών βιομηχανιών, τραπεζιτών, του κεφαλαίου...
Χθες, στο Διεθνές αεροδρομίου της Δαμασκού προσγειώθηκε ένα τεράστιο μεταγωγικό αεροσκάφος με φορτίο, περισσότερους από δύο (2) τόνους παιδικά εμβόλια και φάρμακα. Αυτή είναι η απάντηση της Κούβας στην "πολιτισμένη" δύση, που στοχεύει τη γενοκτονία του λαού της Συρίας: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...
Ο Rogerio Santana, πρέσβης της Κούβας στη Δαμασκό, έκανε δηλώσεις εκφράζοντας την "πλήρη αλληλεγγύη της κυβέρνησης της Κούβας στο λαό της Συρίας, που δέχεται εδώ και πέντε χρόνια τρομοκρατική επίθεση κι αντιστέκεται". Επίσης ο πρέσβης της Κούβας σημείωσε πως πρόκειται για αποστολή εμβολίων αρίστης ποιότητας και φαρμάκων, και πως η Κούβα είναι στη διάθεση της Συρίας για κάθε νέα βοήθεια.
Την ίδια ώρα που ο λαός της Συρίας λιμοκτονεί -με τους περισσότερους από 250.000 νεκρούς Μάρτυρες για την υπεράσπιση της πατρίδας, με χιλιάδες τραυματίες, με εκατοντάδες χιλιάδες εσωτερικούς πρόσφυγες, δημόσιες δομές βομβαρδισμένες και ταυτόχρονα στη μάχη για την εκδίωξη των μισθοφόρων του "ισλαμικού κράτους" και των "μετριοπαθών" εξεγερμένων, που ανοικτά στηρίζει κι εξοπλίζει η δύση-, οι "πολιτισμένοι" δυτικοί ηγέτες, με τις ΜΚΟ τους, τις βιομηχανίες όπλων, τις μπίζνες της "φιλανθρωπίας"... κερδοσκοπούν με την επίκληση του "προσφυγικού": Χόρχε Μπεργκόλιο (πάπας Φραγκίσκος): "Οι μετανάστες είναι ένας πλούτος"!
Οι χαμηλόβαθμοι τραπεζοϋπάλληλοι, δήθεν "ηγέτες" της Ευρώπης, θέλουν να πείσουν τη διεθνή κοινή γνώμη για το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ" κι έτσι να πάρουν το κατιτίς τους. Όμως το "Assad must go!"... τέλος!
Έτσι, με την πλήρη υποστήριξη των ΜΜΕ και δημοσιογράφων, ξανά το σχέδιο φωτογραφίες: Από τον μικρό Αϋλάν... στον μικρό Ομράν... η αλήθεια!
Στην Ελλάδα, ακόμη κι όταν Πατριάρχες "χαστουκίζουν" Βαρθολομαίο, Ιερώνυμο, Τσίπρα -που έχουν πρωταρχικό καθήκον την "φιλανθρωπία για τους πρόσφυγες" (Τρεις Πατριάρχες της Συρίας, χαστουκίζουν την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!)- αυτοί προσηλωμένοι στη "διαχείριση" του "προσφυγικού"...
Πόσο εκμαυλισμένη είναι σήμερα η πολιτική και πόσο κατώτερο των απλών περιστάσεων το "πολιτικό προσωπικό"...
Πάντα η συντηρητική παράταξη και κόμματα ήταν όργανα, κομπραδόρικες σημαίες των αφεντικών τους...
Όμως, σ' αυτή την έστω "μεταρρυθμιστική αριστερά", την "ελευθεριακή κι ανανεωτική", δεν υπάρχει έστω ένας/μία που τολμάει να μιλήσει, που νιώθει τύψεις; Δεν υπάρχουν όρια σ' αυτή την "αριστερά";
Έτσι, όσοι δεν έχουν αφομοιωθεί από τη "νέα εποχή" και τον "ρεαλισμό" -διάβαζε υποταγή, ας αποτίσουμε σεβασμό και τιμή σ' αυτούς τους "δικτάτορες" που υπερασπίζονται τον λαό τους.
Ας αποτίσουμε σεβασμό σ' αυτούς τους "δικτάτορες" που υπερασπίζονται τις χριστιανικές κι όλες τις άλλες 18 μειονότητες στη Συρία.
Ας αποτίσουμε σεβασμό σ' αυτούς τους "δικτάτορες" που εξέλεξε ο λαός με δημοκρατικές διαδικασίες (Γιορτή Δημοκρατίας στη Συρία... νέα ήττα της δύσης κι αυτοκτονία της "δημοσιογραφίας"!).
Ας αποτίσουμε σεβασμό σ' αυτούς τους "δικτάτορες" που σέβονται τη Γυναίκα και την θεωρούν ισότιμη του άνδρα (To "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς", διδάσκει Δημοκρατία!).
Ας αποτίσουμε σεβασμό σ' αυτούς τους "δικτάτορες" που απαγόρευσαν τη μπούργκα και το σκεπασμένο πρόσωπο, που η δικαιοσύνη είναι κοσμική κι όχι η "ισλαμική" σαρία, που η υγεία, η περίθαλψη, τα φάρμακα είναι υποχρέωση της πολιτείας και δωρεάν, όπως και δημόσια-δωρεάν είναι η Παιδεία σε όλες τις βαθμίδες.
Ας αποτίσουμε σεβασμό σ' αυτούς τους "δικτάτορες" που παλεύουν για πέντε χρόνια μια συντονισμένη παραπληροφόρηση (Δημοσιογραφική πορνεία, ή "συνομωσιολογία";).
Ας αποτίσουμε σεβασμό σ' αυτούς τους "δικτάτορες" που ενώ μαίνονται οι μάχες με τους τρομοκράτες τζιχαντιστές, εκδίδουν Προεδρικά Διατάγματα για να λειτουργήσει από τον Σεπτέμβρη, Πανεπιστημιακή Σχολή Πολιτικών Μηχανικών στη μαρτυρική Χάμα, για να αντιμετωπίσουν την ανοικοδόμηση, το μέλλον.
Εμείς οι Έλληνες δεν ξεχνάμε, όπως οι μνημονιακές μας κυβερνήσεις: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας...

* Βίντεο από τις δηλώσεις του Rogerio Santana, πρέσβη της Κούβας στη Συρία, κατά την άφιξη της βοήθειας προς το λαό της Συρίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση