GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογραφική πορνεία, ή "συνομωσιολογία";

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ H λεγόμενη "πολιτισμένη δύση", ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και τα....

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

H λεγόμενη "πολιτισμένη δύση", ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και τα...
σκοταδιστικά μοναρχικά αραβικά καθεστώτα στις αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής, μαζί με την Τουρκία και το Ισραήλ, εδώ και πέντε (5) ολόκληρα χρόνια έχουν στην ημερήσια διάταξη την πτώση του "αιμοσταγούς καθεστώτος Άσαντ.
Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Ένωση του "πολιτισμού και του φωτός", πριν λίγες ημέρες προχώρησε για μια ακόμη φορά σε ανανέωση ενός δολοφονικού εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας [Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...], παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο, κάθε αρχή ανθρωπισμού και δημοκρατίας.
Ταυτοχρόνως, τεράστια κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή των Ευρωπαίων φορολογούμενων διατίθενται για τη "φιλοξενία προσφύγων-μεταναστών", κυρίως από αυτούς που έχουν καταφύγει στην Τουρκία μετά την ήττα των "εκδημοκρατιστών της Συρίας" και στην πλειοψηφία τους αυτούς που ήταν μισθοδοτούμενοι (3.000 δολάρια μηνιαίως, όσο διαρκούσε η κλοπή του πετρελαίου της Συρίας και το λαθρεμπόριο με τις εταιρίες του υιού Ερντογάν), από το χαλιφάτο, τον "ελεύθερο συριακό στρατό", τις θυγατρικές οργανώσεις της Αλ Κάιντα, όπως και λιποτάκτες (στη Συρία ο στρατός δεν είναι μισθοφορικός, αλλά με θητεία των ανδρών μετά το 18ο έτος της ηλικίας τους) και όπως είναι φυσικό σε μια τέτοια πενταετή σύρραξη με αποκεφαλισμούς, βιασμούς, καταστροφές και περίπου 300.000 νεκρούς, το τίμημα του λαού της Συρίας για να διατηρήσει την Εθνική του Ανεξαρτησία και Κυριαρχία, θα ήταν δύσκολο να παραμείνουν στα χωριά και τις πόλεις που έσφαζαν, αποκεφάλιζαν, δολοφονούσαν, λεηλατούσαν, βίαζαν το λαό...
"Οι μετανάστες είναι ένας πλούτος"!, επισημαίνει σωστά ο κύριος Μπεργκόλιο, ο οποίος επισκέφθηκε και τη Λέσβο [Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!]. Είναι πλούτος για τις ΜΚΟ, τους ανθρώπους στις αυλές των κυβερνήσεων. Το σκάνδαλο στην Ιταλία έχει φουντώσει στην ιταλική βουλή: "35 ευρώ ημερησίως για κάθε πρόσφυγα-μετανάστη και αυτοί ζουν στην εξαθλίωση... Που πάνε αυτά τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογούμενων;".
Έχουμε μια νέα "επιχειρηματική" δραστηριότητα του κεφαλαίου, με χρήματα των Ευρωπαίων φορολογούμενων: Μια επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας... με κέρδη δισεκατομμυρίων!
Οι Ευρωπαίοι "ηγέτες", επί πέντε χρόνια καλούν τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Συρία 'Ασαντ και την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας, να εγκαταλείψουν το λαό που τους εξέλεξε. Στην πρώτη γραμμή ο μεγαλύτερος πωλητής όπλων στη Μέση Ανατολή Ολάντ, οι Άγγλοι, Βέλγοι [ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Βέλγος ΥΠΕΞ Didier Reynders... ήθελε να στηθεί μνημείο για τους ήρωες τζιχαντιστές που πήγαιναν στη Συρία!], Ιταλοί [Aυτή η Ευρώπη, να πάει στο... διάβολο!], και φυσικά Οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες εκπαίδευαν του φονιάδες της ISIS!, Γερμανοί... Κι από πάνω Τα κροκοδείλια δάκρυα... ανεπάγγελτης της Federica Mogherini.
Καμία "ενόχληση" της "πολιτισμένης δύσης" για το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων από παιδάκια της Συρίας στην Τουρκία του Ερντογάν...
Καμία "ενόχληση" της "πολιτισμένης δύσης" για την κλοπή πετρελαίου και λαθρεμπόριο του Ερντογάν με το χαλιφάτο...
Καμία "ενόχληση" της "πολιτισμένης δύσης"  για την κλοπή αρχαιοτήτων, την αρχαιοκαπηλεία του χαλιφάτου και τη διακίνηση με τη στενή συνεργασία της Τουρκίας του Ερντογάν...
Πριν λίγες ημέρες ο Αμερικανός Γερουσιαστής της Βιρτζίνια Richard Black, βετεράνος του πολέμου εναντίον του Βιετνάμ, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε νόμιμα τη Συρία, μέσω Λιβάνου και είχε επίσημες πολιτικές επαφές με προσωπικότητες στο Λίβανο και τη Συρία.
Ο Αμερικανός Γερουσιαστής θεωρεί πως "ο αμερικάνικος λαός πρέπει να ενημερωθεί για αυτόν τον πόλεμο που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ και η κοινή γνώμη στη Δύση γνωρίζει ότι επισήμως διοχετεύεται. Τα μεγάλα ΜΜΕ προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε άλλα, ενώ πρόκειται για μια επιχείρηση της Αμερικής για να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Συρίας, που δεν ήταν εχθρός των ΗΠΑ".
Σκληρά τα λόγια του Αμερικανού Γερουσιαστή Richard Black, που συνάντησε και τον πρόεδρο Άσαντ, αλλά δεν βρήκαν καμία απήχηση στα ΜΜΕ. Δεν είναι "περίεργο";
Για παράδειγμα... κατακεραυνώνει την Τουρκία και μάλιστα τη χαρακτηρίζει ως "αληθινό κλεπτοκρατικό καθεστώς" [στο βίντεο 5:30΄] καθόσον "η Τουρκία και η κυβέρνησή της ανήκουν στον δικτάτορα Ερντογάν" [στο βίντεο 5:50΄] "όχι μόνον για την εμπλοκή της [Τουρκία] στον πόλεμο, αλλά και στην κλοπή του Συριακού πετρελαίου, των αρχαιολογικών θυσαυρών της Συρίας και το παράνομο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων".
"Η επέμβαση της Ρωσίας άλλαξε τα χαρτια στο τραπέζι" αναγνωρίζει ο Black, και "κατέστρεψε όλα τα βυτιοφόρα που έκλεβαν το πετρέλαιο του λαού της Συρίας. Σήμερα δεν υπάρχει Σοβιετική Ένωση με κομμουνισμό και συνεπώς η στάση της Δύσης απέναντι στη Ρωσία πρέπει να αλλάξει. Το ΝΑΤΟ, που αρχικά ήταν μια θαυμαστή συμμαχία, τώρα μετατρέπεται σε έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την ειρήνη"  [στο βίντεο 19:00΄].
Συνεχίζει το σφυροκόπημα ο Αμερικανός Γερουσιαστής Black... "Η λεγόμενη ΄συμμαχία΄ συντονίζεται  από τη Σαουδική Αραβία, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες της Διεθνούς τρομοκρατίας στον πλανήτη και από την Τουρκία, της οποίας ο πρόεδρος θαυμάζει τον Αδόλφο Χίτλερ[στο βίντεο 19:35΄].
Αυτά από έναν Αμερικανό Γερουσιαστή, δεν απασχολούν τα ΜΜΕ, δεν αποτελούν είδηση για τους "δημοσιογράφους".
Αν αυτό δεν είναι δημοσιογραφική πορνεία, τι άλλο μπορεί να είναι;
Βέβαια, ενοχλεί ο "δικτάτορας" που επισημαίνει: Assad: "Το Χαλέπι θα είναι το νεκροταφείο των ονείρων του φασίστα δολοφόνου Ερντογάν", όπως και το ότι To "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς", διδάσκει Δημοκρατία!


Η εγχώρια, η "ελληνική" δημοσιογραφική πορνεία μας βομβαρδίζει για τον "δικτάτορα" και το "καθεστώς Άσαντ" ["ξέχασε"...και τη βοήθεια της Συρίας στην Ελλάδα: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»! ]. Σήμερα με τις συνεχείς προκλήσεις του φασιστικού καθεστώτος Ερντογάν, στην Αγία Σοφία, το Αιγαίο, την Κύπρο μας, τη Θράκη μας, αγνοεί (;) και τις θέσεις του Αμερικανού Γερουσιαστή Black: "Ο Recep Tayyip Erdoğan είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον Κόσμο. Ο άνθρωπος που θέλει να αναστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία. Είναι εχθρός της Ευρώπης και του πολιτισμού της".
Στο "δημοκρατικό" κι "ελεύθερο" διαδίκτυο, η συνέντευξη του Αμερικανού δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή της: "Η ενσωμάτωση απενεργοποιήθηκε μετά από αίτηση..."
Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε: ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση