GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ίντρις Έλμπα στέλνει μήνυμα ελπίδας με ένα ποίημα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ίντρις Έλμπα βοηθά να διαδοθεί μήνυμα ελπίδας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Ο 47χρονος Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος πρ...

Ο Ίντρις Έλμπα βοηθά να διαδοθεί μήνυμα ελπίδας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Ο 47χρονος Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό και έχει αναρρώσει, απαγγέλλει ποίηση σε μήνυμα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου του Ηνωμένου Βασιλείου, BBC.

Ο Έλμπα διαβάζει το ποίημα «Don’t Quit» (Μην παραιτείσαι) του Αμερικανού ποιητή, Τζον Γκρίνλιφ Γουίτιερ, καθώς προβάλλονται σκηνές από το Ηνωμένο Βασίλειο την περίοδο της κρίσης, με ακινητοποιημένα αεροπλάνα, κλειστά καταστήματα, άδεια ράφια σε σούπερ μάρκετ και το χειροκρότημα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) κάθε Πέμπτη.

«Όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, όπως μερικές φορές θα γίνει, όταν ο δρόμος, στον οποίο περπατάς φαίνεται όλος ανηφορικός, όταν οι πόροι είναι χαμηλοί, αλλά τα χρέη είναι υψηλά, όταν θέλεις να χαμογελάσεις, αλλά πρέπει να αναστενάξεις, όταν η έννοια σε πιέζει λίγο, κάνε ένα διάλειμμα, αν πρέπει, αλλά μην εγκαταλείπεις» είναι οι στίχοι που διαβάζει ο ηθοποιός στο βίντεο - μήνυμα εμψύχωσης, καθώς καθημερινά στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοινώνεται θλιβερός απολογισμός θανάτων από τον κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση