GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τρομοκρατική επίθεση στη Βενεζουέλα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Σήμερα μια νέα, αλλά αποτυχημένη τρομοκρατική επιχείρηση εισβολής στη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Σήμερα μια νέα, αλλά αποτυχημένη τρομοκρατική επιχείρηση εισβολής στη...
Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας.
«Θα απαντήσουμε δυναμικά στις επιθέσεις που προσπαθούν να μας στερήσουν την ειρήνη»... η απάντηση της κυβέρνησης Μαδούρο.

«Χάρη στην άμεση, έγκαιρη και αποτελεσματική δράση της Μπολιβαριανής Εθνικής Ένοπλης Δύναμης (FANB) και των Ειδικών Μονάδων Δράσης της Αστυνομίας (FAES), ορισμένοι τρομοκράτες σκοτώθηκαν και άλλοι συνελήφθησαν, καθώς και κατασχέθηκαν όπλα, εκ των οποίων αργότερα θα παράσχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Η ομάδα των μισθοφόρων τρομοκρατών, προερχόμενοι από την Κολομβία, οργάνωναν τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον της χώρας μας, όπως δολοφονίες ηγετών της επαναστατικής κυβέρνησης, τροφοδότηση κύματος βίας, πρόκληση χάους και σύγχυσης στον πληθυσμό, ώστε να πραγματοποιηθεί μια νέα απόπειρα πραξικοπήματος.
Οι τρομοκράτες προσπάθησαν να εισέλθουν στη Βενεζουέλα με σκάφη κατά μήκος των ακτών της περιοχής La Guaira. Προς το παρόν η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη
»... δηλώνει ο Néstor Reverol, υπουργός των Εσωτερικών της Μπολιβαριανής κυβέρνησης.

Ενώ αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα από την επιχείρηση Negro Primero, στην πολιτεία La Guaira κι η επιβεβαίωση για τον αριθμό των νεκρών τρομοκρατών και συλληφθέντων, έχουμε:


• Οκτώ (08) νεκρούς τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένου του Robert Colina, γνωστού τρομοκράτη με το κωδικό όνομα Πάνθηρας.
• Δύο (02) συνελήφθησαν.
• Δέκα (10) τουφέκια.
• Ένα (01) πιστόλι Glock 9mm.
• Δύο (02) οπλοπολυβόλα AFAG, που είχαν κλαπεί από το στρατό τον Απρίλη του 2019.
• Έξι (06) οχήματα
Pickup.
• Ένα (01) σκάφος με δύο (02) εξωλέμβιους κινητήρες.
• Πολεμοφόδια και σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων.

Η αμερικανοκίνητη τρομοκρατική επιχείρηση εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, συμβαίνει ενώ δίνεται μάχη εναντίον του κορωνοϊού, της αισχροκέρδειας και κυρίως όταν έχουμε μαζική επιστροφή "αντιφρονούντων" στην πατρίδα, για να σωθούν από την εξαθλίωση και το θάνατο στις χώρες του παραδείσου, όπως τους υποσχόταν [Βλέπε σε: "Μαδούρο σώσε μας"! κι Euronews-gr... η δημοσιογραφική αλητεία της διαστρέβλωσης!].


Όμως, οι ιμπεριαλιστές κι οι λακέδες τους δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η αντιιμπεριαλιστική φωνή του Τσάβες ζει στον επαναστατικό αγώνα του λαού κι όλων των λαών του κόσμου!

 
«Ανυποχώρητος σημαίνει να είναι
το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου
κι εσύ να του λες άντε γαμήσου!»
 Φιντέλ Κάστρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση