GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ μπροστά στον Κ. Μητσοτάκη! Ο "ΔΟΥΛΟΣ" διοικητής του νοσοκομείου στην Κέρκυρα...

Γιάννης Σιάτρας   Ο (δούλος)  Κέρκυρας, μπροστά στην Ηγέτη. Πώς μπορεί να πάει μπροστά μια κοινωνία έτσι; 😡🥶🤮 Konstantinos Konis  ...

Γιάννης Σιάτρας 
Ο (δούλος)  Κέρκυρας, μπροστά στην Ηγέτη.
Πώς μπορεί να πάει μπροστά μια κοινωνία έτσι; 😡🥶🤮

Konstantinos Konis 
Μπας και έχουμε γίνει Βόρειος Κορέα;
Ζούμε ιστορικές στιγμές... Η φωτογραφία αυτή θα μείνει στην ιστορία, σαν ντοκουμέντο της εποχής της μητσοτακικής κανονικότητας.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης, παραδίδει το πορτραίτο που φιλοτέχνησε γι αυτόν, στον Κυριάκο, τον πρωθυπουργό της κανονικότης, της αξιολόγησης και της αξιοκρατίας, που τον διόρισε εκεί. Δεν ξέρουμε αν του φίλησε το χέρι. Και αυτονόητα, είναι και κομματικό στέλεχος της ΝΔ και συγκεκριμένα τομεάρχης κοινωνικών θεμάτων της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων. Ερωτευμένο τον βλέπω τον διοικητή, με την μητσοτακική κανονικότητα, έτσι που κοιτάει.
Γιατί απορούν οι Κερκυραίοι που το νοσοκομείο υπολειτουργεί; Δεν έχει χρόνο ο διοικητής... Ζωγραφίζει ο άνθρωπος μέρα νύχτα, το πορτραίτο του Μωυσή. Έκανε ότι έπρεπε. Για να μη φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που πρέπει!!!
Πάντως, μην εκπλήσσεστε, είναι συνηθισμένο φαινόμενο στις Ευρωπαϊκές Χώρες,τα στελέχη της Διοίκησης να φιλοτεχνούν πορτραίτα με τον Πρωθυπουργό και να του τα προσφέρουν όταν τα επισκέπτεται χα..χα...χα..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση