GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «Πάσχα του Καλοκαιριού»... στη χώρα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Οι χριστιανοί είναι η αρχή ύπαρξης της πατρίδας, χωρίς αυτούς δεν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι χριστιανοί είναι η αρχή ύπαρξης της πατρίδας,
χωρίς αυτούς δεν...
υπάρχει η Συρία στη διαφορετικότητά της.
Οι Χριστιανοί δεν είναι φιλοξενούμενοι στη Συρία,
ούτε αποδημητικά πουλιά.
Είναι από τις ρίζες αυτού του Έθνους και
χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε Συρία σήμερα»
Μπασάρ Αλ Άσαντ
Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας
17 Σεπτέμβρη 2017

Σε όλες τις εκκλησιές της Συρίας από την 1η Αυγούστου, τις μέρες της νηστείας ψάλλονται το απόγευμα οι λεγόμενες «Παρακλήσεις», εναλλάξ ο «Μικρός και ο Μέγας Παρακλητικός Κανών εις την Υπεραγίαν Θεοτόκον», για να γιορταστεί η "Κοίμηση της Θεοτόκου" με ιδιαίτερη λαμπρότητα... η Θεομητορική μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης!

Γι' αυτή τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, ο Nabel Abdullah, ο Ελληνορθόδοξος Κομαντάντε της Λαϊκής Πολιτοφυλακής στη μαρτυρική Χριστιανική πόλη Al Suqaylabiyah, δίπλα στο κατεχόμενο Ιντλίμπ, ανάβει κεριά και προσεύχεται στην Παναγιά... για την ασφάλεια και την ενότητα της Συρίας, του γενναίου Αραβικού στρατού της Συρίας και για την υγεία του Προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Ο Ελληνορθόδοξος Κομαντάντε, θρύλος για το λαό, φόβος και τρόμος για τους φονιάδες μισθοφόρους της "πολιτισμένης" δύσης, προσεύχεται για τους Μάρτυρες που υπερασπίστηκαν την ιερή γη της Συριακής Πατρίδας, για την ανάρρωση και θεραπεία των τραυματιών και παρακαλεί την Παναγιά ν' ανακουφίσει από τα δεινά το λαό του Λιβάνου [Βλέπε σε: Λίβανος... «Excusatio non petita accusatio manifesta»].
Εκεί που προσεύχεται στην Παναγιά ο Ελληνορθόδοξος Κομαντάντε Ναμπίλ, σχεδιάζεται να κτιστεί κι η Αγια-Σοφιά [Βλέπε σε: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Άσαντ κτίζει πιστό αντίγραφο της Αγια-Σοφιάς στην Επιφάνεια των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!].

Πως να ξεχαστεί αυτή η μαρτυρική Χριστιανική πόλη, εκεί όπου οι Ελληνορθόδοξοι, μαζί με τους Μουσουλμάνους Μαχητές της Χεζμπολάχ πλήρωσαν με ακριβό φόρο αίματος για τη Λευτεριά κι Εθνική Ανεξαρτησία.

Ας θυμηθούμε το Μάη του 2019... [Βλέπε σε: Κατρούγκαλος, Αρχοντώνης, Ιερώνυμος... σιωπούν ένοχα!].

Πολλά τα φέρετρα, ακόμη και μικρών αθώων παιδιών, συνόδευσε κρατώντας ο ίδιος ο Κομαντάντε Ναμπίλ, για την εξόδιο ακολουθία...


Οι γιορτασμοί στην Ελλάδα είναι γεμάτοι υποκρισία και Φαρισαϊσμό για τους υποταγμένους, τους δήθεν ταγούς της εκκλησίας που αν πίστευαν στην Παναγιά θα έπρεπε να έχουν το κουράγιο του μοναχισμού, με την ελπίδα συγχώρεσης των αμαρτιών τους: Αγια-Σοφιά... περισσεύει η υποκρισία Βαρθολομαίου, Ιερώνυμου & πολιτικής!


Κι έφυγαν οι "αριστεροί" κι ήρθαν οι δεξιοί... «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»... μαζί στηρίζουν την τρομοκρατία της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" του 4ου Ράιχ: Την αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό και τον πολιτισμό διάλεξε η Ε.Ε. να στηρίξει τον Ερντογάν!

Κι εκεί... στη μαρτυρική, αλλά αδέσποτη κι Αδούλωτη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου...
Οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Χεζμπολά... ήταν και παραμένουν φρουροί των Ελληνορθόδοξων ναών και μνημείων!
Υπερασπιστές της Ορθοδοξίας, φύλακες της Ορθοδοξίας καθημερινά αποτίουν φόρο τιμής (με στρατιωτικό χαιρετισμό μιας κι οι ίδιοι είναι μουσουλμάνοι) στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία...

Μουσουλμάνος Μαχητής της Χεζμπολάχ προστατεύει την εικόνα της Παναγιάς...
Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ: Η Χριστιανική πόλη Σαντάντ κι η Χεζμπολάχ...

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا»

«Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση