GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα φρούτα της Βενεζουέλας ταξιδεύουν στο Ιράν!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας... στέλνει την πρώτη αποστολή φρούτων στο Ιράν! Η...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας... στέλνει την πρώτη αποστολή φρούτων στο Ιράν!
Η...
Διεθνιστική Αλληλεγγύη των ανυπότακτων λαών στον ιμπεριαλισμό ξεπερνάει και δίνει πληρωμένη απάντηση στην ιμπεριαλιστική "αριστερά" -"κομμουνιστική", ή "αριστερά της εποχής μας", που με προφάσεις στηρίζουν τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές στον πλανήτη.


Η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, στο πλαίσιο των εμπορικών της σχέσεων αλληλεγγύης με το Ιράν, έστειλε μια αρχική αποστολή μάνγκο και ανανά, παρά το ευρωπαϊκό κι αμερικάνικο εμπάργκο εναντίον των δύο ανυπότακτων στον ιμπεριαλισμό λαών.
Η εταιρεία της Βενεζουέλας Casa Fresca κατάφερε να εξάγει με επιτυχία στο Ιράν περισσότερα από 200.000 κιλά ανανά της ισπανικής κόκκινης ποικιλίας και περισσότερα από 122.000 κιλά μάνγκο των ποικιλιών Κεντ και Κίετ.
Η ιρανική πρεσβεία στη Βενεζουέλα, μέσω ενός μηνύματος που δημοσιεύτηκε χθες στον λογαριασμό της στο Twitter, αναφέρει ότι η κυβέρνηση υπό την προεδρία του Νικολά Μαδούρο, στο πλαίσιο της συμμαχίας μεταξύ Τεχεράνης και Καράκας και «οικονομικής συμπληρωματικότητας», έστειλε ένα πλοίο φορτωμένο με φρούτα στο Ιράν (το σχετικό βίντεο: ΕΔΩ).
«Οικονομική Συμπληρωματικότητα»... η απάντηση των λαών στον ιμπεριαλισμό σήμερα!
Είναι απόλυτα σαφείς και κατανοητές οι δηλώσεις -σ' όσους συνεχίζουν να επικαλούνται τα δήθεν "ατομικά δικαιώματα", ή παρά-ανησυχούν για το μέλλον του σοσιαλισμού στη Λατινική Αμερική,ως αυθεντικοί εκφραστές της "αλήθειας"-, από την ισλαμική δημοκρατία του Ιράν:
«Το Ιράν, μαζί με τους γείτονές του, μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη αγορά 400 εκατομμυρίων κατοίκων για προϊόντα της Βενεζουέλας.
Αυτή η αποστολή [φρούτων] πραγματοποιείται παρά τις απειλές των εχθρών κι ιδιαιτέρως των ΗΠΑ και αποδεικνύει πως Ιράν και Βενεζουέλα έχουν μια αμοιβαία σχέση φιλίας...».

Παραμένουν άρρηκτοι οι δεσμοί Αλληλεγγύης μεταξύ του Ιράν και της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας!-
Να σημειώσουμε και να θυμηθούμε την πρόσφατη αποστολή βενζίνης από το Ιράν στη Βενεζουέλα, παρά το εμπάργκο της "πολιτισμένης" δύσης [Βλέπε σε: Ιράν & Βενεζουέλα χαστούκισαν ΗΠΑ, Ε.Ε. & τους λακέδες τους... συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας!].
Όπως και ειδήσεις που δεν υπάρχουν στα "έγκυρα" ΜΜΕ της δύσης και εξαφανίζει η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία: Τον Ιούνη στο Καράκας, άνοιξε το πρώτο ιρανικό πολυκατάστημα με περισσότερα από 2.500 ιρανικά προϊόντα, δίνοντας ένα τεράστιο κτύπημα στους κερδοσκόπους μεγάλο-εμπόρους, που υποκινούνται από τους δυτικούς και κρύβουν προϊόντα απαραίτητα στο λαό της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας.
«Ανυποχώρητος σημαίνει να είναι
το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου
κι εσύ να του λες άντε γαμήσου!»
 Φιντέλ Κάστρο
Οι ιμπεριαλιστές κι οι λακέδες τους δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η αντιιμπεριαλιστική φωνή του Τσάβες ζει στον επαναστατικό αγώνα του λαού κι όλων των λαών του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση