GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4 ΒΟΜΒΕΣ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ BBC για το «mRna» εμβόλιο...

Βασίλειος Τσάμης     Οπως αναφέρει το bbc για το mRna εμβόλιο που διατίθεται απο σήμερα 8/12 εκεί. 1. Δεν γνωρίζουμε αν το εμβόλιο συμβάλει...


Βασίλειος Τσάμης  
Οπως αναφέρει το bbc για το mRna εμβόλιο που διατίθεται απο σήμερα 8/12 εκεί.
1. Δεν γνωρίζουμε αν το εμβόλιο συμβάλει στο να μην μεταδίδει την νόσο σε άλλους ο εμβολιασμένος που θα κολλήσει τον ιό.
2. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν προσφέρει διαρκή προστασία.
3. Δεν γνωρίζουμε τα συστατικά του εμβολίου.
4 Και επίσης, όπως εκ των πραγμάτων, προκύπτει, δεν γνωρίζουμε αν ο εμβολιασμός θα αφήσει σε κάποιους μακροπρόθεσμες παρενέργειες και ποιες δεδομένου ότι ακόμη και ένα απλό χάπι για τον πονοκέφαλο υπάρχει περίπτωση να δώσει παρενέργειες. 

Οπως λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, ο anticovid19 εμβολιασμός με mRna εμβόλιο είναι ενα πείραμα σε εξέλιξη με υγιείς ανθρώπους (δεδομένου ότι μέχρι τώρα η mRna τεχνολογία έχει δοκιμαστεί για άλλες ασθένειες) το μεγαλύτερο στην ιστορία της ανθρωπότητας,το οποίο θα εξελιχθεί με την άδεια των ρυθμιστικών αρχών και εδω υπάρχει ενα ερώτημα για το πως προέκυψαν αυτοί οι νέοι κανόνες του ηθικού και πολιτικού πράττειν,.
Σε αυτήν την ανάρτηση θα προσπαθήσω μέσα απο την δική μου οπτική στα πράγματα να παρατηρήσω με το μικροσκόπιο της γραφής τα δύο πρώτα σημεία. 

1.
Απο την στιγμή που δεν γνωρίζουμε αν ο εμβολιασμός αποτρέπει ή όχι την μεταδοτικότητα σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε την πράξη για να το μάθουμε.
Για να συμβεί αυτό οι εμβολιασμενοι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με άτομα που έχουν νοσήσει , να νοσήσουν οι ίδιοι ασυμπτωματικά αφου το εμβόλιο θα προστατεύει τους ίδιους από την εξέλιξη της ασθένειας Covid-19 σε βαρύτερη μορφή και στην συνέχεια να έρθουν σε επαφή με υγιείς για να μάθουμε αν μεταδίδουν τον ιό.
Αν δεν συμβεί αυτή η αλυσίδα γεγονότων δεν θα μάθουμε ποιος κολλάει ποιον και κατά συνέπεια δεν θα προκύψει γνώση για το αν ο εμβολιασμένος μεταδίδει σε άλλους τον ιό.
Κατά συνέπεια, οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να μπουν σε κάποια μορφή επιτήρησης, με ευθύνη δική τους ή μέσω κάποιας εφαρμογής, να καταγράφουν τις επαφές τους και να υποβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS -CοV2
για να προκύψουν δεδομένα.
Διαφορετικά, αν δλδη αυτό αφεθεί στην τύχη του, εκτός απο τα ηθικά ζητήματα που προκύπτουν έτσι κ αλλιώς, κάθε εμβολιασμενος θα είναι εν δυνάμει δημόσιος κίνδυνος για όσους δεν θα εμβολιαστουν εγκαίρως και για το περίπου 10% του πληθυσμού που δεν θα τύχει της αποτελεσματικότητας του εμβολίου. 

2.
Απο την στιγμή που δεν γνωρίζουμε αν το εμβόλιο προσφέρει διαρκή προστασία και επειδή κάθε άτομο είναι μια διαφορετική περίπτωση το σύνολο των εμβολιασμένων πρέπει να υποβάλλεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα σε τεστ αντισωμάτων για να προκύψει γνώση σχετική με τον χρόνο διάρκειας της προστασίας.
Ως εκ τούτου, προκύπτει ότι υπό τις τρέχουσες συνθήκες τα ζωτικά συμφέροντα και οι ανάγκες του κάθε ατόμου, αλλά και η δημόσια ζωή συνολικά θα συνεχίσουν και το 2021 να απειλούνται και να βρίσκονται μακριά απο την κανονικότητα των γνωστών συνθηκών ζωής και όλα θα εξαρτηθούν απο την έγκαιρη ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα ή όχι των κατευθύνσεων της πολιτείας σε ότι αφορά τη διατήρηση της ασφάλειας των πολιτών.
Εν τω μεταξύ, υπάρχει και η περίπτωση αυταρχικές ηγεσίες να ταυτίσουν την συλλογική ασφάλεια με περιορισμό των ελευθεριών, των επιλογών, να εφαρμόσουν κατασταλτικά μέτρα κτλ και κάτι τέτοιο όχι μόνο θα είναι αντιπαραγωγικό, θα βάλει και σε σοβαρές περιπέτειες την Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση