GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσαγωγές στα Εξάρχεια και κλειστοί όλοι οι σταθμοί...

Σε προσαγωγές ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα στην πλατεία Εξαρχείων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου προχώρησε το ...


Σε προσαγωγές ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα στην πλατεία Εξαρχείων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου προχώρησε το πρωί της Κυριακής η Αστυνομία. Οι προσαχθέντες οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.

Κλειστοί σταθμοί μετρό και ΗΣΑΠ

Σε ισχύ βρίσκεται από τις 5 το πρωί σήμερα η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων.
Παράλληλα, από το πρωί και σταδιακά έχουν κλείσει πολλοί σταθμοί του μετρό (Αττική, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Βικτώρια, Σεπόλια, Πανόρμου, Αμπελόκηποι, Συγγρού-Φιξ, Ν. Κόσμος, Δάφνη, Αιγάλεω, Ελαιώνας, Κεραμεικός, Μεταξουργείο), αλλά και του ΗΣΑΠ (Κάτω Πατήσια, Αγ. Νικόλαος, Θησείο, Πετράλωνα και Καλλιθέα)



Δύο επιθέσεις κατά αστυνομικών έχουν σημειωθεί από χθες το βράδυ στον Άλιμο και στον Κολωνό. Στο δεύτερο περιστατικό, μάλιστα, τέσσερις άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι, με φορητές κάμερες είναι εφοδιασμένοι, από σήμερα έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας οι άνδρες των ΜΑΤ που θα επιχειρούν σε οδούς της περιοχής του κέντρου της Αθήνας (Εξάρχεια – Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών – Πλατεία Συντάγματος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση