GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ! ΔΕΙΤΕ την Μελάνια με πολύχρωμο καφτάνι στην Φλόριντα....

Η Μελάνια, μαζί με τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ, αποχαιρέτησαν χθες τον Λευκό Οίκο, παραδίδοντας τα κλειδιά στον νέο ένοικο, Τζο Μπάιντεν. ...



Η Μελάνια, μαζί με τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ, αποχαιρέτησαν χθες τον Λευκό Οίκο, παραδίδοντας τα κλειδιά στον νέο ένοικο, Τζο Μπάιντεν.








Περίπου στις 08:00 το πρωί της Τετάρτης ο πρώην -πλέον- πρόεδρος των ΗΠΑ αποχώρησε από την Ουάσιγκτον με το Air Force, με προορισμό το Μαρ – α – Λάγκο της Φλόριντα, όπου θα αποτελέσει τη νέα του κατοικία από δω και στο εξής.

Κατά την αποχώρησή της από το Λευκό Οίκο, η Μελάνια φορούσε ένα μαύρο κοστούμι Chanel και κρατούσε μία τσάντα Hermes αξίας 60.000 δολαρίων. Παράλληλα φορούσε μαύρες γόβες Louboutin.

Ωστόσο, όταν αποβιβάστηκε από το Air Force One, η πρώην -πρώην- πλέον Πρώτη Κυρία, είχε βγάλει τα μαύρα και φορούσε ένα πολύχρωμο καφτάνι της Gucci αξίας 3.7000 δολαρίων και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες Roger Vivier που η αξία τους ανέρχεται στα 550 δολάρια, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail.
Δείτε το πριν και το… μετά της Μελάνια:



1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση