GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Ρωσικά ′′Su-34′′ κονιορτοποιούν Τουρκικές θέσεις στην Ιντλίμπ κι η Χεζμπολάχ πάει... Μόσχα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που κατα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να... αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Ο χάρτης με τα Ρωσικά κτυπήματα στην ελεγχόμενη από την Τουρκία ζώνη του Ιντλίμπ...

Σοβιετικής προέλευσης, 30 ολόκληρα χρόνια ανίκητο στους αιθέρες, Ρωσικό βομβαρδιστικό "Sukhoi Su-34",  εξαπέλυσε άγριες επιθέσεις κατά των τουρκικών θέσεων στην Ιντλίμπ, όταν η Τουρκία προσπάθησε να διακόψει την κοινή επιχείρηση του ρωσικού και συριακού στρατού για τη δημιουργία "ανθρωπιστικού διαδρόμου" εκκένωσης όσων  πολιτών ήθελαν να εγκαταλείψουν την κατεχόμενη Ιντλίμπ.

Οι σκληρές επιθέσεις από την Ρωσική Πολεμική Αεροπορία κονιορτοποίησαν θέσεις Τούρκων μισθοφόρων και τζιχαντιστών, προκαλώντας τεράστιες απώλειες στις κατοχικές δυνάμεις. Αποτέλεσμα, μία έδρα, κι αρκετές ενισχυμένες περιοχές και εξοπλισμός τζιχαντιστών να καταστραφούν.
Το Ιρανικό  "UAV Ababil" καταγράφει: "′Η σημερινή πτήση για τους στόχους στην Ιντλίμπ πραγματοποιήθηκε από το μαχητικό Su-34 της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας...".
Μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί, ή δεν θέλουν να αντιληφθούν οι Νατοϊκοί κι Ευρωπαίοι (Ευρωπαϊκή Ένωση), οι σύμμαχοι της Τουρκίας πως όταν ο πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ δηλώνει "θα απελευθερωθεί κι η τελευταία σπιθαμή Συριακού εδάφους υπό κατοχή", είναι απλά λόγια. Όμως είναι σαφέστατη η αναφορά τόσο για την Ιντλίμπ, όσο και το τμήμα των Συριακών πετρελαιοπηγών που κατέχουν ΗΠΑ και η Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών στη Βόρεια Συρία... αλλά και το κατεχόμενο Γκολάν.
Σημειωτέον ότι ο συριακός στρατός κατάφερε σταδιακά να κατακτήσει έδαφος στην επαρχία Ιντλίμπ κι κρίνουμε πως τρία μεγάλα Ρωσικά εκφορτωτικά πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο μετέφεραν δυνάμεις στην περιοχή, ο Ρωσικός Στρατός μαζί με τον Συριακό Στρατό προετοιμάζουν επιχειρήσεις στα βόρεια στα δυτικά, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις.


Στο μεταξύ το Κίνημα της Αντίστασης Χεζμπολάχ θα πάει στη Μόσχα, μετά από ρωσική πρόσκληση.

Της υψηλού επιπέδου αποστολής της Χεζμπολάχ στη Μόσχα, επικεφαλής θα είναι ο Mohammad Raad, βουλευτής του Λιβανικού κοινοβουλίου κι ηγέτης του τομέα "Πίστη στον Άξονα της Αντίστασης", σύμφωνα με την "Raialyoum Daily".

Πάντα σύμφωνα με τα Λιβανέζικα ΜΜΕ, η αντιπροσωπεία του Κινήματος της Αντίστασης Χεζμπολάχ θα συζητήσει τις εξελίξεις στη Συρία, την κατάσταση στο Νότιο Λίβανο και τα σύνορα με την κατεχόμενη Παλαιστίνη και την κυβερνητική κρίση στο Λίβανο.

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Οι κοσμοπολίτες της "ευρωπαϊκής αριστεράς της εποχής μας", ή της εγχώριας κομμουνιστικής αριστεράς με το δόγμα του "επιστημονισμού" του καθεστώτος, μαζί κι οι "τροτσκιστικές" οργανώσεις των "ανοιχτών συνόρων" και της υπεράσπισης της "αραβικής άνοιξης made in USA", δεν θέλουν να κατανοήσουν πως ο Παγκόσμιος Άξονας της Αντίστασης (Λατινική Αμερική με τα ανυπότακτα κινήματα και χώρες, Μέση Ανατολή, Ιράν, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, όλες τις χώρες κάτω από παράνομα και δολοφονικά μονομερή εμπάργκο από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση), σφυρηλατείται και γιγαντώνει, είναι δικό τους πρόβλημα.
Σήμερα που η επιδημία έγινε όπλο της υγειονομικής χούντας, με τους επίορκους "επιστήμονες", οι ΗΠΑ χωρίς την αποικία τους (Ευρωπαϊκή Ένωση) δεν μπορούν να σταθούν πουθενά και σε κανέναν τομέα (πολιτικό, στρατιωτικό, οικονομικό).
Στο μεταξύ, χθες στο κατεχόμενο τμήμα της Βόρειας Συρίας από Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών και δυνάμεις των ΗΠΑ, οι Ασσύριοι γιόρτασαν την 6771η Πρωτοχρονιά τους. Μοναδικό φαινόμενο ενός λαού να γιορτάζει για 6771 χρόνια στην πατρογονική του γη, σε συνθήκες κατοχής (οι Κούρδοι έκλεισαν τα σχολεία τους, απαγόρευσαν να μιλούν τη γλώσσα τους, τους κατάσχουν σπίτια και αγροκτήματα,  σφράγισαν τις Χριστιανικές τους εκκλησίες, καθόσον Ορθόδοξοι Χριστιανοί... κι η διεθνής κοινότητα κάνει πως δεν γνωρίζει)... και να εμφανίζονται από το πουθενά Κούρδοι που θέλουν στη γη άλλων να δημιουργήσουν "Κουρδιστάν": Akītu... Η Πρωτοχρονιά των Ασσυρίων (1η Απρίλη 6771)!
 
Σήμερα είναι Στρατηγική Ήττα οι επιθέσεις εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας, ή η ταύτισή τους με τους ιμπεριαλιστές, όπως και τα λόγια των σαλονιών για παρεκκλίσεις της Κούβας από το σοσιαλισμό, τη σοσιαλδημοκρατία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, των "δικτατόρων" Κιμ, Ορτέγκα και Άσαντ, των "μουλάδων" του Ιράν, της Βολιβίας του Έβο και τόσες άλλες ανοησίες, που απλώς υπηρετούν τη νέα τάξη του υπερεθνικού κεφαλαίου.
 
Όποιος σήμερα έστρεψε αλλού το πρόσωπό του,
θα κριθεί και θα καταδικαστεί από την Ιστορία...
 
Μια χαρμόσυνη είδηση: Ο πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ κι η σύζυγός του Άσμα... ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό που είχαν προσβληθεί.
 

Ο πρόεδρος ανέλαβε αμέσως μετά την ανάρρωση καθήκοντα εργασίας και προέδρευσε της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Υστερόγραφο:

(1). Τα δυτικά αργυρώνητα ΜΜΕ της δημοσιογραφικής πορνείας εξαφανίζουν ειδήσεις σαν τις προαναφερόμενες, ώστε να στέκει υψηλά το ηθικό της ατλαντοευρωπαϊκής συμμαχίας...

(2). Ο βομβαρδισμός από τον Αραβικό στρατό της Συρίας των Κουρδικών βυτιοφόρων που πουλούν το κλεμμένο Συριακό πετρέλαιο στο "εχθρικό" για τους Κούρδους Τουρκικό καθεστώς και στο Ισραήλ (από την πλευρά του Ιράκ), σε εξευτελιστικές τιμές για να χρηματοδοτούν τους Κούρδους μισθοφόρους λαθρέμπορους. Τα παράνομα διυλιστήρια πετρελαίου Tarheen, Αl-Humran και Αl-Bab, βρίσκονται σε τουρκικές κατεχόμενες περιοχές στη Βόρεια Συρία, όπου επεξεργάζονται το κλεμμένο πετρέλαιο από τα Βορειοανατολικά του Χαλεπιού, το οποίο εμπορεύονται  οι Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών. Κι αυτά τα νέα χάθηκαν στη "μετάφραση" της δημοσιογραφικής πορνείας...


* Σε τι διαφέρει η "Ευρωπαϊκή Ένωση"... από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ;

 
«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا»

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση