GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η διεφθαρμένη δοτή & φίλο-σιωνιστική ηγεσία της Παλαιστινιακής Αρχής δολοφονεί Παλαιστίνιους!"

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Να λες την αλήθεια, να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια, είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική »...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»...
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

Ξημερώματα... Πέμπτη 24 Ιούνη, ξεπερνώντας στη βία και την καταπίεση που ασκούν οι σιωνιστές-ναζί του κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη, δηλαδή το πως οι Ισραηλινοί στρατιώτες συλλαμβάνουν και δολοφονούν Παλαιστινίους, περίπου 27 στρατιώτες της Παλαιστινιακής Αρχής ξεπέρασαν τους δολοφόνους σιωνιστές: ανατίναξαν με εκρηκτικά τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού του Νίζαρ Μπανάτ στη Ντούρα, μια πόλη στην περιοχή της Χεβρώνα.

Εισήλθαν στο σπίτι ενός στελέχους της ιστορικής Φατάχ του Αραφάτ, που δεν συμβιβάστηκε με τους κατακτητές και τη διαφθορά των δωσίλογων Παλαιστινίων, βίαια και αδικαιολόγητα τον ξυλοκοπούσαν με τα όπλα τους, με ρόπαλα και σιδερένια ραβδιά, κατόπιν τον ξεγύμνωσαν, τον έσυραν ενώ αιμορραγούσε και τον φόρτωσαν σε φορτηγό που τον οδήγησε στους στρατώνες της Παλαιστινιακής Αρχής του Αμπάς. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που όταν οι Ισραηλινοί κατακτητές εισέρχονται στη Χεβρώνα κι αλλού, εξαφανίζονται, δεν υπερασπίζονται τον Παλαιστινιακό λαό κι αφήνουν τους σιωνιστές να δρουν δολοφονικά. Λίγες ώρες αργότερα με ένα μήνυμα μέσω whatsapp, λες κι επρόκειτο για κάτι ασήμαντο... οι δωσίλογοι της Παλαιστινιακής Αρχής ανακοινώνουν ότι ο Νίζαρ Μπανάτ είναι νεκρός.

«Η Αριστερά δεν αρκεί να επικαλείται την αρετή,
οφείλει να είναι ενάρετη η ίδια
δεν αρκεί να στηλιτεύει το κακό,
πρέπει η ίδια να το τιμωρεί παραδειγματικά.»
Antonio Gramsci
 
Σήμερα η Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό και το δικαίωμά του για Πατρίδα, δεν επιτρέπει πλέον να μην λέγεται η αλήθεια, ή πως ας μη βγει προς τα έξω η αλήθεια για το "καλό της Παλαιστίνης". Η αλήθεια είναι Επαναστατική!

Έτσι δολοφονήθηκε ένας Παλαιστίνιος Αγωνιστής, που για ολόκληρα 7 χρόνια καταγγέλλει τον Αμπού Μαζέν και την Παλαιστινιακή Αρχή (τους αξιωματούχους που κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλη την κατεχόμενη επικράτεια, όπως κι οι διπλωμάτες τους από ολόκληρο τον κόσμο όταν επιστρέφουν στο Ισραήλ, με VIP PASS Ελευθέρας και χωρίς κανένα έλεγχο από τους κατακτητές), μαζί με τον Amjad Shehad, ήταν υποψήφιος για το κόμμα "Ελευθερίας και Αξιοπρέπειας" (συγκεντρώνει τους αγωνιστές της ιστορικής Φατάχ του Γιασέρ Αραφάτ, που δεν συνεργάζονται και χρηματοδοτούνται από τους Ισραηλινούς κατακτητές), στις εκλογές που ο Abu Mazen, σε συνεργασία με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ ανέστειλε για δέκατη φορά. Στην κριτική του για τη διαφθορά στους αξιωματούχους της Παλαιστινιακής Αρχής του Αμπάς, καλούσε να πάψει κάθε χρηματοδότηση στους δωσίλογους και συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων.

Όλες οι Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης καταγγέλλουν τη δολοφονία. Χιλιάδες λαού στους δρόμους διαδηλώνουν: "Προδότη Αμπάς"!

Χθες το απόγευμα, η οικογένεια του δολοφονημένου -αφήνει χήρα τη σύζυγό του και πέντε (5) ορφανά αγγελούδια-, εξέδωσαν δήλωση σχετικά με το περιστατικό της δολοφονίας του Νίζαρ Μπανάτ, από τα χέρια των Παλαιστινιακών υπηρεσιών ασφαλείας του Αμπάς στη Χεβρώνα και μεταξύ άλλων επισημαίνουν:

«Κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων συλλήψεων του Νίζαρ, προειδοποιήσαμε ότι την ευθύνη για τη ζωή του έχουν ο πρόεδρος
[Αμπάς] κι ο πρωθυπουργός. Προειδοποιούσαμε για αυτήν την ημέρα, η οποία ήμασταν σίγουροι ότι θα έρθει ως αποτέλεσμα των απειλών που έφτασαν στο Νίζαρ σε όλη αυτή την περίοδο. Κατά συνέπεια, και οι δύο φέρουν το κύριο βάρος του αίματος του γιου μας και είναι οι κύριοι που ευθύνονται για τη δολοφονία του.
Η δύναμη που εισέβαλε στο σπίτι και δολοφόνησε τον μάρτυρα Νίζαρ, που αποτελούταν από 27 στρατιώτες, γνωρίζουμε μερικούς από αυτούς και τους ενημερώνουμε επίσημα ότι παραβίασαν όρκους, νόμους και ποδοπάτησαν την ελευθερία με τη δολοφονία του γιου μας.
Δεν υπάρχει χώρος για νόμο και εξουσία στην υπόθεση της δολοφονίας του Νίζαρ, καθώς είναι αντίπαλος και ο δικαστής, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι εγκληματίας δολοφόνος, προδότης που παραβίασε ακόμη και την ιερότητα της οικίας, που ήταν υποχρεωμένος να την προστατεύσει.
Αρχικά ζητάμε την απόλυση του κυβερνήτη της Χεβρώνας Jibrin al-Bakri και του συνταγματάρχη Maher Abu al-Halawa, κατηγορώντας τους για το τι θα συμβεί όσο βρίσκονται στη θέση τους.
Καλούμε τον Παλαιστινιακό λαό μας να μην σπαταληθεί άδικα το αίμα του δολοφονημένου Μάρτυρα Νίζαρ Μπανάτ, και υποσχόμαστε την Τιμωρία των δολοφόνων.
Η προσευχή για τον Νίζαρ θα είναι αύριο, Παρασκευή, μετά την προσευχή το μεσημέρι, στο Τέμενος του Προφήτη των Ευθυμιών στη Χεβρώνα και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο των Μαρτύρων της Παλαιστίνης
»

Παρά την ανακοίνωση διενέργειας έρευνας, γνωστή τακτική του δωσίλογου Αμπάς, διορίζει επιτροπές για του "ψύλλου πήδημα" χωρίς ποτέ να υπάρχουν αποφάσεις -π.χ. Ανακοινώνει διακοπή σχέσεων με το κατοχικό καθεστώς, αναθέτει μελέτη σε Επιτροπή κι όχι μόνον δεν διακόπτει σχέσεις, αλλά ζητάει και λαμβάνει δάνεια από τους κατακτητές-, ας επισημάνουμε στη Δήλωση της Οικογένειας του Μάρτυρα μόνον δύο σημεία, που σηματοδοτούν την έναρξη της Αντίστασης εναντίον των διεφθαρμένων δωσίλογων και των σιωνιστών:

1). «...γνωρίζουμε μερικούς από αυτούς και τους ενημερώνουμε επίσημα ότι παραβίασαν όρκους, νόμους και ποδοπάτησαν την ελευθερία με τη δολοφονία του γιου μας... υποσχόμαστε την Τιμωρία των δολοφόνων»... χωρίς σχόλια.

 «...η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο των Μαρτύρων της Παλαιστίνης»... Τώρα, παράλληλα με τους Μάρτυρες της Αντίστασης στον κατακτητή, βρίσκεται εκεί και ο Νίζαρ. Ένας Μάρτυρας που έγινε λόγω της μισαλλοδοξίας της φατρίας των διεφθαρμένων και συνεργατών του εχθρού για την εξουσία. Οι Μάρτυρες για τους Παλαιστίνιους και το Αραβικό Έθνος «είναι σαν αδρανείς σπόροι κάτω από τη γη και λίγες σταγόνες δροσιάς θα είναι αρκετές για να ανθίσουν σαν βλαστάρια αυθεντικής Αντίστασης ενάντια στον καταπιεστή και τους συνεργούς του». Όμως, δεν θα εξανεμιστούν πλέον σαν τον καπνό μπροστά σε μια δήθεν "εξεταστική επιτροπή" παραποίησης της πραγματικότητας, ή απόδοσης πλαστών ευθυνών σε "αποδιοπομπαίους τράγους".

Τώρα ο Αμπού Μαζέν, ο «Καρζάι της Παλαιστίνης», όπως τον αποκάλεσε ο Γιασέρ Αραφάτ όταν του επιβλήθηκε από τον ξένο παράγοντα, εξάντλησε τον ρόλο του. Ακόμη και η παγίδα του Όσλο, στην οποία έπεσε ο ίδιος ο Αραφάτ, ή την οποία κατά λάθος επέλεξε κατόπιν πιέσεων, έχει αποδείξει πως τελείωσε οριστικά. Μπορεί ορισμένοι κι ειδικότερα η δημοσιογραφική πορνεία να επιμένουν να λένε ότι αν δεν είχε σκοτωθεί ο Ραμπίν θα ήταν διαφορετικό το Όσλο, αλλά συνειδητά "ξεχνούν" ότι ο Ραμπίν ήταν αυτός που δολοφονούσε κι έσπαζε προσωπικά τα χέρια Παλαιστίνιων παιδιών στην πρώτη Ιντιφάντα. Η ψυχολογική υποταγή σε "λιγότερο κακούς" Ισραηλινούς πέθανε, ακόμη και με τον "νέο" πρωθυπουργό τους [Βλέπε, σε: "Kαλός Άραβας, είναι ο νεκρός Άραβας"! Mόνον οι κάνες των όπλων θα φέρουν τη δικαιοσύνη!]. Η ημέρα που ξημέρωσε μετά τη δολοφονία και ταφή του Νίζαρ Μπανάτ μαζί με τους Μάρτυρες, αποδεικνύουν πως δεν μπορεί να συνεχίσει η διεφθαρμένη Παλαιστινιακή Αρχή την μονολιθική της στάση και ούτε η Φατάχ θα μπορέσει να επιβάλλει την πολιτική αυτοκτονία της δοτής ηγεσίας της, που με αντάλλαγμα χρηματοδοτήσεις από ΗΠΑ, Ε.Ε., Ισραήλ και διεφθαρμένα φίλο-σιωνιστικά αραβικά δικτατορικά καθεστώτα, εξαθλιώνουν τον Παλαιστινιακό λαό. Οι ζωές και τα αναφαίρετα δικαιώματα των Παλαιστινίων, σε αντάλλαγμα μιας χυδαίας διατήρησης της συμπαιγνίας και διεφθαρμένης εξουσίας, που μπορεί μόνο να διαταράξει τον κοινωνικό ιστό της Παλαιστίνης. Η σύγκλιση ΟΛΩΝ των Παλαιστινιακών οργανώσεων της Αντίστασης, η Φατάχ του φυλακισμένου αρχηγού της Μαρουάν Μπαργκούτι, είναι πλέον ένα υπόγειο ποτάμι που βγαίνει στην επιφάνεια και πολύ δύσκολα θα στεγνώσει. Πλησιάζει η ώρα της αυθεντικής Αντίστασης στον κατακτητή και τους διεφθαρμένους.
Αυτό συμβαίνει σήμερα στη Μαρτυρική κατεχόμενη Παλαιστίνη:



 

 

 


 

Μαρουάν Μπαργκούτι... ο φυλακισμένος ηγέτης της Φατάχ, της οργάνωσης του Γιασέρ Αραφάτ, σαπίζει στα ναζιστικά κάτεργα του κατοχικού καθεστώτος και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη "συνομιλητές" των ναζί-σιωνιστών στην κατεχόμενη Παλαιστίνη... με τον Αρχηγό στις φυλακές... ο Αμπάς συνομιλεί με τον κατακτητή! Τώρα δολοφονεί Αγωνιστές της Παλαιστινιακής Αντίστασης για λογαριασμό των κατακτητών!

«Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική»... έτσι πρέπει χωρίς αναστολές να μιλήσουμε για τον λακέ των ιμπεριαλιστών που σφετερίζεται τη θέση του Γιασέρ Αραφάτ, μιας κι ο Μαργουάν Μπαργκουτί, ο αρχηγός της ιστορικής Φατάχ του Αραφάτ σαπίζει στα κάτεργα των σιωνιστών-ναζί, με τη συμφωνία του σφετεριστή Αμπάς.

Τολμήσαμε από καιρό να θέτουμε τα ζητήματα. Αυτή είναι Αλληλεγγύη κι όχι συγκάλυψη διεφθαρμένων:

«Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης,
ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας.
Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται αλήθεια.
Δεν μπορείς να κάνεις επανάσταση με άσπρα γάντια.
Μόνον η αλήθεια είναι επαναστατική...
»
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ
, γνωστός ως Λένιν
*
Marwan Toubassi: Ποια αλληλεγγύη και σε ποια Παλαιστίνη;


Ένοχος η Χαμάς! Έπεσαν οι μάσκες των καλών σιωνιστών, της "δημοκρατικής" Ευρώπης και της Ελλάδας


«Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων.
Εμείς είμαστε θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη.
Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες,
όσο διαφορετικές είναι αυτές οι ράτσες σε σχέση με τα έντομα.
Οι άλλες ράτσες είναι σαν τα ανθρώπινα περιττώματα 
[σημ. δηλαδή τα σκατά, στην καθομιλουμένη].
Ο δικός μας προορισμός είναι να 
βασιλεύουμε σ’ αυτές τις κατώτερες ράτσες.»
Μεναχέμ Μπέγκιν


«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι
σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»
Γιώργος Σεφέρης

 

* Οι Παλαιστίνιοι φυλακισμένοι εναντίον της Παλαιστινιακής Αρχής για... φυλετικό διαχωρισμό!


 


«Όποιος επιλέγει το λιγότερο κακό,
αναπόφευκτα καταλήγει να έχει το χειρότερο
»
Αντόνιο Γκράμσι
..."Quaderni del carcere" (Τετράδια της φυλακής)


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση