GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Παλαιστίνη θα βρει ξανά το "δρόμο" της Επανάστασης...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η καταπολέμηση του σιωνισμού δεν έχει τίποτα κοινό με τον αντισημιτισμό. Ο σιωνισμός είναι ο εχθρός των εργαζ...


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η καταπολέμηση του σιωνισμού δεν έχει τίποτα κοινό με τον αντισημιτισμό.
Ο σιωνισμός είναι ο εχθρός των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο,
τόσο σε όποιον είναι Εβραίος, όσο και σ' όποιον δεν είναι
»...

Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, "Krasnaya Zvezda" ("Κόκκινο Αστέρι"), 1953

* Krasnaya Zvezda (Кра́сная звезда́), η επίσημη εφημερίδα των Σοβιέτ.
Ιδρύθηκε με απόφαση Κ.Ε. του ΚΚΣΕ, 29 Νοέμβρη 1923.
Σήμερα κυκλοφορεί τρεις φορές την εβδομάδα
κι είναι το κεντρικό όργανο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας
(επίσημος ιστότοπος: ΕΔΩ)

Οι Παλαιστίνιοι δεν διαθέτουν Αεροπορία, Ναυτικό, Στρατό...
Δεν υπάρχει πόλεμος στη Γάζα, όπως διαλαλούν τα ΜΜΕ κι οι πολιτικοί... είναι Γενοκτονία!
Σήμερα η μεγαλύτερη ντροπή για τον Άνθρωπο, δεν είναι τα εγκλήματα των σιωνιστών, που ξεπερνούν και κάνουν να μοιάζουν με χάδια εκείνα των ναζί του Χίλερ, είναι πως η πολιτική κι οι πολιτικοί, αλλά κι οι αυτοαποκαλούμενοι "διανοούμενοι"... υποτάχθηκαν, πούλησαν κάθε έννοια Ανθρωπισμού -όχι μόνον πολιτικής ιδεολογίας- ειδικότερα στη δική μας Πατρίδα.

Σαν σήμερα, πριν 73 χρόνια, στις 15 Μάη 1948, οι σιωνιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις ξεκίνησαν τους φόνους, την εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους και τη γη τους. Al Nakba... η ημέρα όπου ο Παλαιστινιακός λαός μεταμορφώθηκε σε ένα "Έθνος Προσφύγων".
Το αληθινό, το πραγματικό Ολοκαύτωμα, που κάνει το ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ να φαντάζει φιλελεύθερο καθεστώς [Βλέπε, σε: Το Αληθινό Ολοκαύτωμα! H μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία!].
Σήμερα η Γενοκτονία συνεχίζεται!
Η στάση του εγχώριου πολιτικού συστήματος "νομιμοποιεί", δικαιώνει τις πολιτικές των νεοαποικιοκρατών για την άσκηση ίδιας αντιμετώπισης των πάλαι ποτέ "εθνικών μας θεμάτων", για διχοτόμηση της Κύπρου μας (Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία), "Τουρκική Μειονότητα" στον Ελλαδικό χώρο, παραχώρηση Εθνικών Κυριαρχικών Δικαιωμάτων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπως ακριβώς επήλθε με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Η στάση όλων σήμερα κι οι "δικαιολογίες" τις μεταλλάξεις όλων, περί αντιπαλότητας της Νατοϊκής Τουρκίας με το Νατοϊκό Ισραήλ, ολόιδιο σενάριο με τις δήθεν αντιπαλότητες των Νατοϊκών κι Ευρωπαϊκών συμμάχων Τουρκίας-Ελλάδας, οδηγούν σε νέες χαμένες πατρίδες κι είναι άλλοθι προσκυνημένων. Δεν άξιζαν σ' αυτό το σάπιο, κομπραδόρικο και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα... οι Βάσος Λυσσαρίδης κι Ανδρέας Παπανδρέου.

Στη Μαρτυρική Γάζα, τη μεγαλύτερη φυλακή του πλανήτη, σε πλήρη αποκλεισμό από στεριά, αέρα και θάλασσα από το 2006, τα παιδιά δολοφονούνται με φονικούς βομβαρδισμούς [όσοι διαθέτουν γερό στομάχι και καρδιά, ας δουν το χθεσινό βίντεο... όπου τα ασθενοφόρα μεταφέρουν τα σώματα των μικρών αγγέλων σαν σακιά... βίντεο, αν το επιτρέψουν οι ελεγκτές φασίστες της ζωής μας: ΕΔΩ].
Ως αυτή την ώρα οι νεκροί στη Γάζα ανέρχονται σε 136 αθώοι κι άοπλοι Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων 39 παιδάκια και 22 γυναίκες, από αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε ανυπεράσπιστους. Τα σιωνιστικά-ναζιστικά κτήνη, με κύριο χαρακτηριστικό τη δειλία, ούτε που τολμούν να μπουν στη Γάζα και να πολεμήσουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους. Επιλέγουν εκείνες τις μεθόδους δειλίας, που κάνουν τους ναζί του Χίτλερ να ντρέπονται.

Το αφεντικό του 4ου Ράιχ σηματοδότησε τη γραμμή για το πολιτικό σύστημα, το άλλοθι στους προσκυνημένους: "Η Χαμάς επιτίθεται στο Ισραήλ...". Με εξαίρεση τη διεφθαρμένη "Παλαιστινιακή Αρχή" που σιωπά ένοχα κι απολαμβάνει τα σιωνιστικά ελευθέρας (VIP PASS) και νέμεται τις χρηματοδοτήσεις, η Αντίσταση στην Παλαιστίνη είναι ενωμένη όσο ποτέ. Ο φυλακισμένος Αρχηγός της Φατάχ του Αραφάτ κι οι οργανώσεις που ντρέπονται για τη διαφθορά των δωσίλογων συνομιλητών του κατακτητή... το Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Παλαιστίνης... η Ισλαμική Τζιχάντ... το Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Παλαιστίνης Γενική Διοίκηση και η Χαμάς, έχουν κοινό Μέτωπο Αντίστασης.
Πατρίδα ή Θάνατος! Η κόλαση έχει έρθει... στους δρόμους του κατοχικού καθεστώτος οι σειρήνες χωρίς διακοπή στο Τελ Αβίβ! Εκατοντάδες οι αυτοσχέδιες ρουκέτες της Ενωμένης Αντίστασης εναντίον των σιωνιστών... Οι Ισραηλινοί αρχίζουν να βιώνουν, να νιώθουν στο πετσί τους τι σημαίνει να είσαι για 73 χρόνια Παλαιστίνιος! Απόψε η Αντίσταση ενημέρωσε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ πως για δύο ώρες (από 22:00 έως 24:00) μπορούν να βγουν χωρίς φόβο από τα καταφύγια για αγορά τροφίμων. Ουρές για να ψωνίσουν και ακριβώς τα μεσάνυχτα ξεκίνησε εκ νέου η κόλαση για τους Ισραηλινούς... αυτή η κόλαση που ζουν αδιάκοπα η Παλαιστίνιοι.
Το κατεχόμενο Γκολάν έτοιμο να εκραγεί... η Χεζμπολάχ στο Λίβανο περιμένει το σύνθημα...

"Είμαι μια απλή σιωνίστρια...
Αγαπώ την κλοπή και βρίσκω πάντα έναν τρόπο
για να δικαιολογήσω την κλοπή μου"

«Πρώτα απ 'όλα κάναμε την έρημο να ανθίσει χάρη στις χιλιετείς καλλιέργειες των παλαιστινίων αγροτών. Στη συνέχεια, επινοήσαμε το Χούμους حُمُّص, ένα πιάτο με αραβικό όνομα που σημαίνει "ρεβίθια". Στα εβραϊκά είναι "חומוס" (μεταφρασμένο Χούμους), αλλά ας το παραβλέψουμε, δεν έχει σημασία. Τέλος σχεδιάσαμε τη μουσική και επινοήσαμε έναν δημοφιλή χορό: ονομάζεται "ντάμπκε". Το όνομα προέρχεται από το ρήμα "yadbuk" που στα αραβικά σημαίνει να χτυπάς τα πόδια σου στο έδαφος.
Σε όλες τις ισραηλινές επινοήσεις μας δώσαμε αραβικά ονόματα. Μην μας ρωτήσετε γιατί.
Γη, φαγητό, ακόμη και ο αέρας: Ό, τι κι αν είναι, το σημαντικό είναι ότι είναι Παλαιστίνη, θα την κάνουμε Ισραηλινή.
»
Έλεν Σιφ

Από το 1948 έως σήμερα, σχεδόν όλοι οι παράνομοι ισραηλινοί εποικισμοί  κατασκεύαστηκαν σε ιδιοκτησίες Παλαιστίνιων.
Ο μύθος για την "άνθιση της ερήμου" έχει διαψευστεί από τα γεγονότα: στα μέσα του 1949, τα δύο τρίτα του συνόλου των σπαρμένων σιτηρών στο Ισραήλ ήταν Παλαιστινιακή γη. Το 1951, η "εγκαταλελειμμένη" γη, των εκτοπισμένων, αντιπροσώπευε σχεδόν το 95% όλων των ισραηλινών ελαιώνων και σχεδόν 10.000 εκτάρια αμπελώνων.
Το Φαλάφελ είναι το "εθνικό σνακ" του Ισραήλ, ενώ το Χούμους, σύμφωνα με την Ισραηλινή συγγραφέα Janna Gur, είναι "μια πραγματική θρησκεία".
Εν ολίγοις, η ίδια η πράξη της κλοπής δεν είναι αρκετή, πρέπει οπωσδήποτε να βρουν έναν τρόπο να δικαιολογήσουν αυτήν την κλοπή. Αυτή είναι η "διαχειριστική" προπαγάνδα των σιωνιστών ναζί.

8.000.000 εκατομμύρια πρόσφυγες... κι εκατομμύρια δολοφονημένοι... οι "πολιτισμένοι" των ανοικτών συνόρων, που περιθάλπουν πρόσφυγες... μάλλον δεν βλέπουν, δεν διαβάζουν, δεν ακούνε. Όμως, αμέσως παίρνουν τη γραμμή της Φον Ούρσουλα... ναι η Χαμάς απειλεί την ασφάλεια του Ισραήλ. Κι αμέσως τα δικαιωματικά "αριστερά", δεξιά κι ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης συντονίζονται.
Στην Ελλάδα δίνει εξειδικευμένη τη γραμμή ο "πατριώτης" καθηγητής διεθνολόγος με μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ. Προσθέτει το κάτι τις του ΚΙΣ για να γίνει αποδεκτό από την ελληνική κοινή γνώμη: Η Χαμάς και πίσω της η Τουρκία!

Οι έποικοι χορεύουν και τραγουδούν βάζοντας αυτοκόλλητα πάνω στις βόμβες που στέλνουν για να δολοφονήσουν αθώους, παιδάκια. Κι η φωνή του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου, ο σιωνιστής "πατριώτης" καθηγητής Μάζης μας καλεί να στρατευθούμε με το Ισραήλ... "αρνήθηκαν δικαστική απόφαση" να παραδώσουν τα σπίτια τους στους εποίκους... τι "επιχείρημα" κι αυτό, το ναζιστικό κατοχικό δικαστήριο αποφάσισε πως η Ανατολική Ιερουσαλήμ πρέπει να κατοικείται αποκλειστικά από ισραηλινούς και κλέβει τα σπίτια των Παλαιστινίων. Μπράβο ξεφωνημένε Μάζη, που, όμως, βρίσκεις βήμα ακόμη και σε κάποιο ΕΠΑΜ, κάποιου Καζάκη, σε αυτοαποκαλούμενους "πατριωτική αριστερά", πέρα από τα ελεγχόμενα σιωνιστικά ΜΜΕ και κόμματα.

«Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει
παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του...»
Γιάννης Ρίτσος

Α' μέρος. Θα ακολουθήσει Β' μέρος... με σχολιασμούς για τη φωνή του ΚΙΣ στην Ελλάδα, τη Νατοϊκή "αριστερά" που χωρίς ντροπή απόψε "διαμαρτυρήθηκε" έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, μαζί με τους τζιχαντιστές δολοφόνους του "ελεύθερου συριακού στρατού" κι ήταν στοχευμένη, σε διατεταγμένη υπηρεσία κίνηση για να "δικαιώσουν" τη θέση των Υπηρεσιών, πως ο Ερντογάν είναι πίσω από την Παλαιστινιακή αντίσταση. Το ωμό πρακτοριλίκι της "αριστεράς" των Υπηρεσιών...

Al Nakba... 73 χρόνια... Η Παλαιστίνη θα βρει ξανά το "δρόμο" της Επανάστασης... Επανάσταση μέχρι τη Νίκη!

Ο ένοπλος αγώνας είναι ο δρόμος που δικαιώνεται από το διεθνές δίκαιο κι είναι το αναφαίρετο δικαίωμα των λαών που βρίσκονται υπό κατοχή. Οι κάνες των όπλων θα φέρουν δικαιοσύνη!

Γιατί οι Παλαιστίνιοι θα νικήσουν και θ' αποκτήσουν Πατρίδα;

Δολοφονούν παιδιά και σήμερα στη Γάζα, δύο παιδάκια που βομβαρδίστηκε το σπίτι τους, με περηφάνια  μπορούν να καυχηθούν πως έσωσαν το "ψάρι" της γυάλας από το θάνατο!  Είναι η σαφής διαφορά μεταξύ της αθωότητας, αλλά και της θέλησης για ζωή, μ' αυτή των ανθρωπόμορφων φονιάδων, των σιωνιστών:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση