GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΟΧΙ! Είναι ψέμα... Δεν είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι!»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων . Εμείς είμαστε θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη. Είμαστε διαφορετι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων.
Εμείς είμαστε θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη.
Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες,
όσο διαφορετικές είναι αυτές οι ράτσες σε σχέση με τα έντομα...
Οι άλλες ράτσες είναι σαν τα ανθρώπινα περιττώματα 
[σημ. δηλαδή τα σκατά, στην καθομιλουμένη].
Ο δικός μας προορισμός είναι να 
βασιλεύουμε σ’ αυτές τις κατώτερες ράτσες.»
Μεναχέμ Μπέγκιν
(Μεναχέμ Μπέγκιν, πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 1977 μέχρι το 1983.
Ιδρυτής του ακροδεξιού κόμματος Λικούντ και πριν την κατασκευή
σιωνιστικού-απαρντχάιντ καθεστώτος, ήταν ο ηγέτης
της σιωνιστικής τρομοκρατικής "Ιργκούν", η οποία αποσχίστηκε
από τη μεγαλύτερη εβραϊκή τρομοκρατική οργάνωση "Χαγκανά")
 
Όμορφη η φιγούρα του ειρηνόφιλου: ούτε θύματα ούτε δράστες!
Για ακόμη μια φορά ο ναζί του 21ου αιώνα υλοποιούν ένα νέο Ολοκαύτωμα, Γενοκτονία, Εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού.
Για ακόμη μια φορά η "πολιτισμένη" δύση και κυρίως η ιμπεριαλιστική "αριστερά" θυμήθηκαν την "ειρήνη", τον "ανθρωπισμό" με ανέξοδα λόγια του αέρα, την γνωστή απάτη από το 1948 ως σήμερα.
Η ιμπεριαλιστική "ευρωπαϊκή αριστερά της εποχής μας", ο κύριος ταξικός εχθρός των εργαζομένων και των λαών, αυτοί που αγωνίζονται για τα ατομικά δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, των ανοικτών συνόρων και της μεταφοράς δούλων για να κτυπήσουν τα εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις, που τραγουδούν το "bella ciao" -χωρίς καν να γνωρίζουν πως δεν είναι αντάρτικο τραγούδι-, σε δρόμους και πλατείες για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" στη Ρωσία, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, την Κούβα, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, το Ιράν, τη Συρία, θεωρούν καθήκον τους ν' απευθύνουν δηλώσεις για μετριοπάθεια, αυτοσυγκράτηση και "ειρήνη".
Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος αριστερός ή δεξιός για να σταθεί πλάι το λαό της Παλαιστίνης. Αρκεί να είσαι ευαίσθητος άνθρωπος, με μια καρδιά και μια ψυχή τόσο μεγάλη όσο εκείνη ενός Λαού που αγωνίζεται για την Ελευθερία του από το 1948 κι υποβάλλεται σε τρομερές γενοκτονίες παντελώς ΓΝΩΣΤΕΣ στη διεθνή κοινότητα.
Όμως...
"Ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη... δεν υπάρχει"! 

Όμως... «Η λευτεριά δε χαρίζεται... η λευτεριά κατακτιέται»! Δεν είναι η λευτεριά ένα εξωτικό φρούτο που απολαμβάνουν οι κοσμοπολίτες της "αριστεράς" στα σαλόνια τους. Η Λευτεριά είναι ένα κάστρο και το κερδίζεις με τα σπαθιά σου, γιατί όποιος δέχεται από ξένα χέρια τη λευτεριά, είναι σκλάβος!
Τη λευτεριά δεν την ζητάς με παρακάλια, ελεημοσύνη, φιλανθρωπία... τη λευτεριά την παίρνουν οι λαοί με τα χέρια τους, χωρίς υποκριτικές δηλώσεις συμπάθειας και συμπόνοιας.

«Τρέμετε, ω τύραννοι του κόσμου!»
Αλεξάντρ Σεργκέγεβιτς Πούσκιν, «Ωδή στην Ελευθερία», 1817

Από το 1948 μέχρι σήμερα κι αφού εξαθλίωσαν τον Παλαιστινιακό λαό, αφού τον οδήγησαν ν' αποδεχθεί ακόμη και τα νέα σύνορα του 1967, αυτό δεν αρκούσε κι αρκεί. Έτσι σήμερα το ευρωπαϊκό "αριστερό" και δεξιό πολιτικό σύστημα, με το πρόσχημα της "ειρήνης" -λες και πολεμάει ο άοπλος λαός-, έχουμε εκείνο το μοναδικό παγκόσμιο κι ιστορικό εφεύρημα: Ζητούν από τα θύματα, το λαό της Παλαιστίνης "να εγγυηθεί την ασφάλεια του εισβολέα, βιαστή και δολοφόνου"... Χωρίς κανένας να ντρέπεται!

«Η επανάσταση θα μπορούσε να διαρκέσει εκατό χρόνια, ή περισσότερα,
οπότε ο ανυπόμονος θα πρέπει να καθίσει στην άκρη.
»
Τζορτζ Χαμπάς

Όσοι έζησαν ως "ανθρώπινη ασπίδα" την κόλαση των φονικών βομβαρδισμών στη Μαρτυρική Γάζα (2009), τη μεγαλύτερη φυλακή του πλανήτη, μετά από 12 χρόνια οφείλουν να συλλογιστούν, λαμβάνοντας υπόψη πως ουσιαστικά η Παλαιστινιακή Υπόθεση έγινε ένα εμπορικό, διαφημιστικό προϊόν, για καριέρες κατάληψης βουλευτικών, υπουργικών και πρωθυπουργικών πολυθρόνων, τα "κινήματα" για χρηματική κερδοσκοπία -κανένας δεν μιλάει πλέον για τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ του τηλεμαραθωνίου (2009) για τα παιδιά της Γάζας, που "εξαφανίστηκαν"-, ούτε αυτοί που για να γίνουν βουλευτές, αλλά κι υπουργοί έτρεχαν στον τηλεμαραθώνιο να πάρουν ψηφαλάκια, ή για ακτιβίστικες δράσεις που ουσιαστικά σε διατεταγμένη υπηρεσία Υπηρεσιών, για παράδειγμα, πρόσφεραν στο σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς τη "νομιμοποίηση" κυριαρχίας των χωρικών υδάτων, αλλά και πλούσιων σε ορυκτό πλούτο, στο Ισραήλ. Το 2009 κάποιοι βρεθήκαμε "ανθρώπινη ασπίδα" μέσα στη βομβαρδιζόμενη Γάζα και οφείλουμε το δικό μας "απολογισμό" [Βλέπε, σε: Η Παλαιστίνη χρειάζεται έμπρακτη αλληλεγγύη κι όχι ψέματα και φιλανθρωπία!].

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

Επιγραμματικά, γιατί θα χρειαζόταν τόμοι βιβλίων...

Οι κάνες των όπλων θα φέρουν τη δικαιοσύνη! [Βλέπε, σε: Θα επιστρέψουμε... οι κάνες των όπλων θα φέρουν τη δικαιοσύνη! “Yom al Ard - Ημέρα της Παλαιστινιακής Γης”!] Κι αυτό είναι μια αποκλειστική υπόθεση του λαού της Παλαιστίνης και μόνον της Παλαιστινιακής Αντίστασης.
Ο κατακτητής τρέμει μόνον το καυτό μολύβι. Τα ψηφίσματα, τις εκκλήσεις, τις διαμαρτυρίες, τον ακτιβισμό... τον έχει γραμμένο στα παλιά του υποδήματα. Όταν η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης του Γιασέρ Αραφάτ ήταν χαρακτηρισμένη στη δύση ως "τρομοκρατική οργάνωση", υπήρχαν πολιτικοί ηγέτες, της αριστεράς και της δεξιάς που στήριζαν τον ένοπλο αγώνα των Φενταγίν και πλήρωσαν γι' αυτό από τους ιμπεριαλιστές.
Σήμερα στη δύση έχουμε ένα ενιαίο συμπαγές πολιτικό σύστημα της "αριστεράς", της δεξιάς και της ακροδεξιάς υποστήριξης του νέου ναζισμού, παρά τις καιροσκοπικές και ψηφοθηρικές παραλλαγές του.
Ο ιστορικός ηγέτης της Παλαιστινιακής Αντίστασης πλήρωσε το Καμπ Ντέιβιντ, το Όσλο με τη ζωή του. Δολοφονήθηκε και ο νέος αρχηγός της ιστορικής Φατάχ σαπίζει στα κάτεργα των σιωνιστών, ενώ οι συνομιλητές διαχειριστές της σιωνιστικής κατοχής απολαμβάνουν VIP PASS, χρηματοδοτήσεις και δάνεια ώστε να κρατούν υποταγμένο και σε ύπνωση το λαό της Παλαιστίνης. Πρέπει να τελειώσει ο μύθος της "απόσυρσης της Παλαιστινιακής Αρχής από τις συμφωνίες της με το Ισραήλ" και μετά από λίγες ημέρες ένας υπουργός της Παλαιστινιακής Αρχής ανατρέπει τα πάντα κι απόλυτη ένοχη σιωπή: Palestinian Authority resuming cooperation with Israel, Palestinian official says. Σήμερα, όπως κάθε φορά που δολοφονούν το λαό της Παλαιστίνης η απόλυτη σιωπή από τον Αμπάς. Διάλυσε την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, διάλυσε την εκλεγμένη Βουλή της Παλαιστίνης, διάλυσε όλες τις οργανώσεις των Απόδημων Παλαιστινίων (ΟΑΠ), μεταφέροντας τις "αρμοδιότητες" στον εαυτό του και το κυριότερο... καμία προσπάθεια απελευθέρωσης του Αρχηγού της Φατάχ, μιας και στη θέση του νέμονται τα φρούτα της διαφθοράς. Όλοι τα γνωρίζαμε, τα γνωρίζουν... αλλά, ως πότε και στο όνομα ποιας "ενότητας" θα πρέπει να αποσιωπούμε την αλήθεια, όταν συνεχώς ο φόρος αίματος αυξάνει, σε ίδιους ρυθμούς με τις χρηματοδοτήσεις-επιχορηγήσεις για τους Παλαιστίνιους Γκάουλαϊτερ των σιωνιστών, με τα VIP PASS; Τι υπηρεσίες προσφέρουμε σιωπώντας, κρύβοντας την αλήθεια;
 
Dec. 31, 2001 file photo late Palestinian leader Yasser Arafat, right, and Fatah leader Marwan Barghouti, left...

«Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης,
ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας...
Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται αλήθεια...
Δεν μπορείς να κάνεις επανάσταση με άσπρα γάντια...
Μόνον η αλήθεια είναι επαναστατική...
»
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ
, γνωστός ως Λένιν
 
Έχουμε επισημάνει όλα τα παραπάνω και μάλιστα χωρίς "φόβο και πάθος", δηλαδή να χαρακτηριστούμε "διασπαστές", ή κάτι περισσότερο:

Σήμερα στην πατρίδα μας οι «φίλο-Παλαιστίνιοι» πολιτικοί, όλα τα κόμματα έχουν συνταχθεί με το σιωνιστικό μέτωπο και υποστηρίζουν ως "ειρηνιστές" τους Παλαιστινίους, δηλαδή υποστηρίζουν τους εαυτούς τους και το Ισραήλ. Η περίπτωση Τσίπρα, χωρίς να "υποβαθμίζουμε" όλα τα άλλα κυβερνητικά κόμματα των τελευταίων 10 χρόνων, είναι το πιο χαρακτηριστικό δείγμα Νατοϊκής "αριστεράς" και το είχαμε επισημάνει: Γιατί πρέπει να ενημερώνει το Τελ Αβιβ για την αλλαγή πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ;
 
Όλοι κράτησαν υποκριτικά ορισμένα προσχήματα...
Μόνον ο Τσίπρας είχε το "θάρρος", το πολιτικό σθένος να ταχθεί ανοικτά υπέρ του σιωνιστικού-ναζιστικού καθεστώτος, επισκεπτόμενος τη "νέα πρωτεύουσα", την "πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ" των αμερικανοσιωνιστών και να υπογράψει το βιβλίο συγχαρητηρίων...
Κανένας ευρωπαίος ηγέτης δεν τόλμησε αυτό που έκανε ο Τσίπρας: Ν' αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως «ιστορική πρωτεύουσα» του Ισραήλ!
 

Η Παλαιστίνη θα βρει ξανά το "δρόμο" της Επανάστασης... Επανάσταση μέχρι τη Νίκη!
Ο ένοπλος αγώνας είναι ο δρόμος που δικαιώνεται από το διεθνές δίκαιο κι είναι το αναφαίρετο δικαίωμα των λαών που βρίσκονται υπό κατοχή. Κι εκεί θα συναντηθεί εκ νέου με τη διεθνή αλληλεγγύη, όπως στο παρελθόν κι όταν η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης είχε χαρακτηριστεί "τρομοκρατική οργάνωση: στο ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του ένοπλου αγώνα για την πατρίδα, την επιστροφή στη γη που γεννήθηκαν.
"Ορκίζομαι,
θα υφάνω για σένα ένα μαντήλι από βλεφαρίδες
με λόγια πιο γλυκά από το μέλι,
είσαι Παλαιστίνιος στη μορφή σου, στα λόγια σου και στη φωνή.
Παλαιστίνιος ζεις και Παλαιστίνιος θα πεθάνεις
"
Μαχμούντ Νταρουίς

 
"Αυτή η Επανάσταση δεν είναι μόνον η πορεία της Παλαιστίνης και του Αραβικού Έθνους,
αλλά η πορεία όλων των Ελεύθερων του κόσμου"
Γιασέρ Αραφάτ

«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι
σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»
Γιώργος Σεφέρης
Αύγουστος του 1982... η Παλαιστινιακή Αντίσταση χαρακτηρίζεται από τη δύση "τρομοκρατία". Ένας Ευρωπαίος πρωθυπουργός σηκώνει οργισμένη φωνή!
Ένας Έλληνας τολμάει... ο Ανδρέας Παπανδρέου, πρωθυπουργός της Ελλάδας, μέλος της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ -αδιαφορώντας για τη στάση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και της ΕΟΚ-, διδάσκει στην παγκόσμια κοινότητα τη Διεθνιστική Αλληλεγγύη, τη στάση των σοσιαλιστών απέναντι στην αδικία! Μάλιστα ο “εθνάρχης” της δεξιάς, προσπαθώντας να αποτρέψει την απόφαση του Ανδρέα Παπανδρέου, του επισήμανε με έμφαση «τα μεγάλα είναι για μεγάλους»...
Ο ηγέτης της Παλαιστινιακής Επανάστασης, ο "τρομοκράτης" για την "πολιτισμένη" δύση γίνεται δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας...



Ιταλία, Νοέμβρης 1985... ο σοσιαλιστής Bettino Craxi, πρωθυπουργός της Ιταλίας και μάλιστα 5κομματικής κυβέρνησης, στα βήματα του Ανδρέα Παπανδρέου, μιλάει στην Ιταλική Βουλή και προκαλεί πανδαιμόνιο: "Ο ένοπλος αγώνας των Παλαιστινίων είναι νόμιμος"!
Μετά από λίγα χρόνια κι αφού δεν παρέδωσε στις ΗΠΑ (επιχείρηση Σιγκονέλα) τους Παλαιστίνιους που είχαν καταλάβει το πλοίο Achile Lauro στην Αίγυπτο, καταδικάστηκε από την πολυδιαφημισμένη δικαστική επιχείρηση "καθαρά χέρια", που ακόμη σήμερα ορισμένοι στην Ελλάδα θεωρούν ως "κτύπημα της διαφθοράς" [Βλέπε, σε: Bettino Craxi: "Η ελευθερία μου, ισοδυναμεί με τη ζωή μου"]. Είναι η περίοδο που η μασονική στοά Προπαγάνδα 2 (Π2), με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες επιλέγουν πως η "ευρωπαϊκή αριστερά", η "ανανεωτική αριστερά", οι ευρωκομουνιστές θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν καλύτερα το πολυεθνικό κεφάλαιο με την προώθησή τους σε κυβερνήσεις. Εξ ου και το "βρώμικο '89" στη δική μας πατρίδα.

«Σύντροφε Αραφάτ... μοιραζόμαστε τους θερμότερους χαιρετισμούς μας με τους ένοπλους συντρόφους σας... εκφράζουμε τον σεβασμό μας για τον γενναίο αγώνα ένοπλο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στην ισραηλινή επιθετικότητα...»
Έριχ Χόνεκερ, Γ. Γραμματέας του Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας, στη συνάντηση με τον Γιασέρ Αραφάτ κι αντιπροσωπεία της ΟΑΠ, Ανατολικό Βερολίνο, 9 Μάρτη 1982.




 
Δεν υπήρχε προοδευτικός πολιτικός στον πλανήτη, προοδευτικοί άνθρωποι, έντιμοι δεξιοί πολιτικοί ηγέτες... που δεν ήταν στο πλευρό του ένοπλου αγώνα των Παλαιστινίων και του αρχηγού της ΟΑΠ Γιασέρ Αραφάτ.
Αυτή η σημερινή μετάλλαξη ήταν συγκροτημένη και καθοδηγούμενη... και το διαπιστώνει ο καθένας, Ας δούμε το χθες και το σήμερα:

«Το να αμφισβητήσουμε τη νομιμότητα της χρήσης όπλων από ένα κίνημα που θέλει ν' απελευθερώσει την πατρίδα του από ξένη κατοχή, σημαίνει να παραβιάζουμε τους νόμους της ιστορίας, αμφισβητώντας αυτό που δεν είναι αμφισβητούμενο, σύμφωνα με τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα»
Bettino Craxi, ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας
«Πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς, εάν είχε γεννηθεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και δεν είχε προοπτικές για τα παιδιά του εδώ και πενήντα χρόνια, θα ήταν τρομοκράτης»
Giulio Andreotti, ηγέτης της Χριστιανικής Δημοκρατίας (ιταλικής δεξιάς)
«Είμαστε αντιμέτωποι με κάτι τερατώδες που προκαλεί τρόμο και απέχθεια. Αυτή η δολοφονική μανία θυμίζει τις φρικαλεότητες των Ναζί. Και ας είμαστε ξεκάθαροι: Είμαι ενάντιος στον αντισημιτισμό, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη μορφή φυλετικού μίσους: συμπεριλαμβανομένης αυτής που χρησιμοποιούν οι σημερινοί ηγέτες του Ισραήλ»
Enrico Berlinguer, ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας
"Χθες" όλοι οι ηγέτες των κύριων πολιτικών, κυβερνητικών και αντιπολιτευόμενων κομμάτων της Ιταλίας ήταν στο πλευρό του ένοπλου αγώνα του λαού της Παλαιστίνης (στη φωτογραφία οι τότε ηγέτες του ιταλικού πολιτικού συστήματος).
Σήμερα μια "διαφορά" με τους πολιτικούς υπαλλήλους του υπερεθνικού κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ.
Στη φωτογραφία (κάτω δεξιά) βλέπουμε τη χθεσινή συγκέντρωση συμπαράστασης στο Ισραήλ ΟΛΩΝ των ηγετών του ιταλικού πολιτικού συστήματος, της ΟΛΗΣ "αριστεράς", της δεξιάς κι ακροδεξιάς, αλλά και του κινήματος των "αγανακτισμένων" του πρώτου σε εκλογική σύναμη Κίνημα 5 αστέρων (εξαιρουμένου του μικρού ΚΚΙ -1%), που μάλιστα συμμετέχουν μαζί στην κυβέρνηση του δοτού τραπεζίτη Ντράγκι. Όλα τα κόμματα κι άλλοι πολιτικοί πήγαν πορεία συμπαράστασης στην ισραηλινή πρεσβεία της Ρώμης, ενώθηκαν για την "ασφάλεια του Ισραήλ", λες και τους βομβαρδισμούς, τις δολοφονίες αθώων πολιτών και μικρών παιδιών, τις κλοπές κατοικιών... είναι έργα του άοπλου Παλαιστινιακού λαού. Οι βασικοί υποστηρικτές χθες στη Ρώμη:
 
Ο Enrico Letta, νέος ηγέτης της όλης ιταλικής "αριστεράς της εποχής μας", σύντροφος του Τσίπρα... και συνδαιτυμόνες στο Ίδρυμα Ambrosetti του Κόμο.
Ο Matteo Salvini, ηγέτης της Λέγκας κι ακροδεξιός κατά τους Τσίπρα-Βαρουφάκη, αλλά και σύμφωνα με τον "αριστερό" Enrico Letta, που όμως συγκυβερνούν και έχουν κοινό όραμα την "ασφάλεια του Ισραήλ".
Μαζί τους κι η Giorgia Meloni, ηγέτης του νεοφασιστικού κόμματος "Αδέλφια της Ιταλίας" (Fratelli d'Italia - FdI), που κι αυτή ανησυχεί για την "ασφάλεια του Ισραήλ".
Δεν θα μπορούσε ν' απουσιάζει ο γνωστός μας πρώην πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, δεξιός Antonio Tajani (Φόρτσα Ιτάλια, του Μπερλουσκόνι), που μας δίδαξε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κι ο Φίλιππος ήταν Σκοπιανοί.
Ο "αριστερός" ευρωβουλευτής Carlo Calenda, πρώην υπουργός των "¨αριστερών" ιταλικών κυβερνήσεων Letta, Gentiloni και Renzi.
Φυσικά, μαζί κι ο υπουργός των Εξωτερικών της Ιταλίας, από τα κινήματα των αγανακτισμένων στις πλατείες Luigi Di Maio, που μας είχε απασχολήσει το 2016, όταν απλός "ακτιβιστής" καλέστηκε στο Ίδρυμα Ambrosetti του Κόμο και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας "δεν τον γνώριζε ούτε η μάνα του" [Βλέπε, σε: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Aυτός θα είναι ο διάδοχος του Renzi!].
 
Το
"κερασάκι στην τούρτα", ή σωστότερα "Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;"... ο πρώην αρχηγός της ιταλικής "αριστεράς" Matteo Renzi και δοτός πρωθυπουργός, που έδωσε "αγώνες" μαζί με τον Τσίπρα για μια καλή διαπραγμάτευση με του θεσμούς (έτσι δεν είχε βαπτιστεί η τρόικα;) κι ένα καλό, αριστερό μνημόνιο [Βλέπε, σε: Habemus klone! To πρώην K.Κ.Ι. απέκτησε νεοφιλελεύθερο ηγέτη].

«Αξιότιμοι πρώην ΚΚΙ και πρώην ΣΚΙ
που τώρα παραδοθήκατε στην Ε.Ε., στο σιωνισμό, στις πολυεθνικές,
στις τράπεζες και τα ΜΜΕ στο χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο...
Καμία νοσταλγία για τότε που είχατε μια δεοντολογία και ηθική;»
 * στη φωτογραφία ο ηγέτης του ΚΚΙ Μπερλίνγκουερ κι ο ηγέτης του ΣΚΙ Κράξι,
με τον ηγέτη της Παλαιστινιακής Επανάστασης Γιασέρ Αραφάτ
Έτσι σχολιάζει ο φίλος και σύντροφος Γερουσιαστής FernandoRossi... το "χθες" και το σήμερα στην Ιταλία.

Σήμερα στην Ελλάδα κάποιοι διαλαλούν "είμαστε Παλαιστίνιοι" κι είναι μεγάλο ψέμα! Δεν υπάρχει κανένας πολιτικός αρχηγός (εξαιρουμένου του ΚΚΕ), που δεν έχει δηλώσει τη λατρεία του για τα "θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη".
 
Ακόμη κι αυτοί που δήθεν "διαμαρτυρήθηκαν" χθες στην πρεσβεία των σιωνιστών-ναζί, υπηρετούν Νατοϊκές σκοπιμότητες όταν έχουν πλάι τους τους δολοφόνους του Συριακού λαού, αυτούς που στη Συρία αποκεφάλιζαν Παλαιστίνιους και χρηματοδοτούνται, εξοπλίζονται κι εκπαιδεύονται από το Ισραήλ. Ανέμιζαν τη σημαία των φονιάδων (3 κόκκινα αστέρια) εναντίον του αφεντικού τους;
Υπάρχουν κι αυτοί που δεν ξεχνούν! Δεν θα περάσουν πλέον τα πολιτικάντικα παιχνίδια, οι καιροσκοπισμοί, αυτοί που οικοδομούν πολιτικές και κυβερνητικές καριέρες πάνω στην Παλαιστινιακή Αντίσταση. Γιατί τώρα γνωρίζουμε πως: Η ελληνόφωνη Νατοϊκή "αριστερά"... ξανασηκώνει τα όπλα των ιμπεριαλιστών!

Ιούλης 2016... Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος...
 
Δήλωση της Παλαιστινιακής "Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ" (Liwa al-Quds) στο Χαλέπι της Συρίας, για τον αποκεφαλισμό του 10χρονου Παλαιστίνιου από τους "μετριοπαθείς" φονιάδες, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών της "πολιτισμένης" δύσης, των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού" που αναγνωρίζει η "πολιτισμένη" δύση ΚΑΙ η επίσημη Ελλάδα ως εκπρόσωπο του λαού της Συρίας... Αναλυτικά: Οι τρομοκράτες του "ελεύθερου συριακού στρατού" απολαμβάνουν προστασίας στην πατρίδα μας;

Οι Ελεύθεροι του κόσμου δεν είναι Παλαιστίνιοι!
Οι Ελεύθεροι του κόσμου είναι με τους λαούς του Άξονα της Αντίστασης!
Οι Ελεύθεροι του κόσμου είναι Κουβανοί, Ιρανοί, Βενεζουελάνοι, Νικαραγουανοί, Βόρειο Κορεάτες, Βολιβιανοί, Σύροι, Λιβανέζοι, Αλγερινοί, Λευκορώσοι, Βιετναμέζοι, Υεμενίτες... και Παλαιστίνιοι... με όλους τους λαούς που δεν υποτάσσονται στους ιμπεριαλιστές!
Οι Ελεύθεροι του κόσμου είναι με όλες τις Οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης που δεν "συνομιλούν" με τον κατακτητή, που δεν διαπραγματεύονται το δικαίωμα στην Πατρίδα και τη Λευτεριά!
Η αγάπη μας προς την Παλαιστίνη είναι στα γονίδια και το αίμα μας!

«Πρέπει ν' αντιμετωπιστεί αυτό το απρόσμενο σόου:
το "στριπτίζ" του ανθρωπισμού μας.
Ιδού, εδώ είναι γυμνός κι όχι
όμορφος: ο ανθρωπισμός μας δεν ήταν παρά μια
ψευδής ιδεολογία, η εξαίρετη αιτιολόγηση της λεηλασίας.
Η  τρυφερότητες του και η λεπτολογία του εγγυώνται τις επιθέσεις μας.
Όμορφη η φιγούρα του ειρηνόφιλου: ούτε θύματα ούτε δράστες!
»
Jean-Paul Sartre

πρόλογος στο βιβλίο του Frantz Fanon
"I dannati della Terra" (Της γης οι κολασμένοι)

Παιδάκια με σφικτές γροθιές στο κοντάρι της Παλαιστινιακής σημαίας...
Είναι εκπαιδευτικό βιβλίο Δημοτικού Σχολείου στη Συρία...
Οι μικροί μαθητές της Συρίας διδάσκονται από το Δημοτικό για τη σημαία της Παλαιστίνης,
τι σημαίνει... Πατρίδα Εθνική Κυριαρχία, Ελευθερία...
 
Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα.
Aυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι ζωντανοί,
αλλά πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί!

2 σχόλια

  1. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


    Η HILLTOP είναι η νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

    Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
    Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

    Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
    Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
    Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
    Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
    Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
    Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

    Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
    οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

    email: hilltopfinance@protonmail.com

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    Με θερμή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς πιστοποιείται η αυθεντικότης του αρχικού σχολίου του Μ. Μπεγκίν??? Ενημερώστε με στο konidaris@ieee.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση