GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δίλημμα στους Παλαιστίνιους: με τον άξονα της Αντίστασης, ή τα πετροδολάρια των σιωνιστών αράβων!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « ...τα καθεστώτα του Κόλπου έδωσαν σε ορισμένους Παλαιστίνιους εργασία κι υπηκοότητα για να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«...τα καθεστώτα του Κόλπου έδωσαν σε ορισμένους Παλαιστίνιους
εργασία κι υπηκοότητα για να...
ξεχάσουν το δικό τους αγώνα»
Ahmed Badereddin Hassoun, Μέγας Μουφτής της Συρίας 

Αυτό το παιδάκι είναι ο Wesal Eshaikh Khalil, ένα μικρό παιδί από τους 55 Μάρτυρες, μέχρι τώρα, που δολοφονήθηκαν σήμερα στη Γάζα.
Ο Wesal άφησε πολύ νωρίς αυτό τον κόσμο και σωστότερα τη μεγαλύτερη φυλακή του πλανήτη, τον μοναδικό κόσμο που γνώρισε. Θα μπορούσε να ζήσει περισσότερα χρόνια, να χαρεί την παιδική κι αργότερα εφηβική ηλικία, να μεγαλώσει ελεύθερος σε έναν κόσμο που ονειρεύονταν.
Κι όμως ένας ελεύθερος σκοπευτής, ένας δολοφόνος σιωνιστής σκόπευσε και του αφαίρεσε τη ζωή, γιατί ήταν παιδί της Παλαιστίνης.
Ο μικρός Wesal δολοφονήθηκε την ημέρα της επετείου Al Nakba ("καταστροφή"), είναι ο όρος που προσδόθηκε στην βίαιη εκδίωξη του Παλαιστινιακού λαού, από την ίδρυση του Ισραήλ.
Σαν σήμερα, πριν 70 χρόνια, στις 15 Μάη 1948, οι σιωνιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις ξεκίνησαν τους φόνους και την εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους και τη γη τους.
Al Nakba... η ημέρα όπου ο Παλαιστινιακός λαός μεταμορφώθηκε σε ένα "έθνος προσφύγων", όπου 750.000 άνθρωποι, το 85% των Παλαιστίνιων, εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, από τη γη τους, από την πατρίδα τους, που μετατράπηκε σε "γη του Ισραήλ": 15 Μάη 1948... H μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία!
Αυτή την επέτειο καταστροφής επέλεξαν οι ναζί-σιωνιστές για να εγκαινιάσουν οι ΗΠΑ την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, αδιαφορώντας για το διεθνές δίκαιο.
Σήμερα 70 χρόνια από την Al Nakba ("καταστροφή"), από τη σημερινή δολοφονική σφαγή στη φυλακή της Γάζας και την πρόκληση απέναντι σε όλες τις προσπάθειες να προστατευτεί η χαμένη τιμή του πιο εξευτελισμένου οργανισμού του πλανήτη (ΟΗΕ), έφθασε η ώρα ν' αποφασίσουν οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι αν θέλουν πατρίδα ή "συζητήσεις" με τους δολοφόνους με αντίτιμο επιχορηγήσεις για τα στελέχη της Παλαιστινιακής Αρχής.
Σήμερα στη Βηρυτό η Παγκόσμια Διάσκεψη της Διεθνούς Αντίστασης για την 70η επέτειο της Παλαιστινιακής Al Nakba ("καταστροφή").

Ο Ahmed Badereddin Hassoun, ο Μέγας Μουφτής της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης των Μουσουλμάνων της χώρας, έθεσε "τον δάκτυλον εις τον τύπον των ήλων" στην παρέμβασή του, όπου μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Η Συρία προτίμησε ν' αγκαλιάσει την Αντίσταση, αν και πληρώνει υψηλό τίμημα γι' αυτό...
Η Συρία υποστήριξε πάντα την Αντίσταση και αν είχε απαρνηθεί αυτή την υποστήριξη θα μετατρεπόταν σε πιόνι, Στάθηκε πρωτοπόρα και αυτό συνεπάγεται για τον ισλαμικό και τον αραβικό κόσμο να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα των σχεδίων εναντίον τους...
110 χώρες συνωμότησαν εναντίον της Συρίας για να την καταστρέψουν και οι συνεχείς ισραηλινές επιθέσεις στόχευαν την υποστήριξη των τρομοκρατών. Τώρα καταρρέουν από τον ηρωικό στρατό της Συρίας που θα συνεχίσει το καθήκον του μέχρι να ξεριζώσει και τον τελευταίο τρομοκράτη στη Συρία...
Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια επικίνδυνη μεταβολή, με δεδομένο πως τα καθεστώτα του Κόλπου έδωσαν σε ορισμένους Παλαιστίνιους εργασία κι υπηκοότητα για να ξεχάσουν το δικό τους αγώνα...
Όποιος εγκαταλείψει το τέμενος Αλ-Άκσα και την κατοχή της Ιερουσαλήμ, θα εγκαταλείψει τη Μέκκα».
Σήμερα 70 χρόνια από την "Καταστροφή" ολοκληρώθηκε, ή αν θέλουμε εξαντλήθηκε ο ρόλος της διεθνούς αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.
Σήμερα
Σήμερα δεν υπάρχουν πλέον υπεκφυγές ή διλήμματα, μιας και δεν υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου που έσωσε τους Φενταγίν και τον ηγέτη της Επανάστασης Γιάσερ Αραφάτ από τη σφαγή: Επανάσταση μέχρι τη Νίκη ή υποταγή σιωνιστικό "αραβικό σύνδεσμό"
Σήμερα οι ηγεσίες της "πολιτισμένης" δύσης είναι στα 'payroll'των αμερικανοσιωνιστών.
Αγόρασαν ακόμη και το πανηγύρι Eurovisione έγινε υπόθεση των σιωνιστών... Η "τέχνη", αυτός είναι ο "πολιτισμός" της Ευρώπης, θα έχει έδρα την Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα της Παλαιστίνης.
Ο Ποδηλατικός γύρος Ιταλίας... του αίματος και της ντροπής! με επίσημο αντίτιμο 16 εκατομμύρια ευρώ ξεκίνησε από την Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα της Παλαιστίνης.
Σήμερα ο ΟΗΕ είναι ένα πολυέξοδο μαγαζί των ιμπεριαλιστών.
Σήμερα η επίσημη Ελλάδα, ο παραδοσιακός σύμμαχος της Παλαιστίνης είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου, που προσφωνεί στην Ιερουσαλήμ τον Α. Τσίπρα, πρωθυπουργό της Αριστεράς και υποψήφιο της ευρωπαϊκής αριστεράς για το ανώτατο αξίωμα της Ε.Ε.: «Καλωσόρισες στην Ιερουσαλήμ, καλωσόρισες, φίλε μου!»...
Η Ελλάδα που δεν νομιμοποίησε ποτέ και δεν αναγνώρισε το παράνομο κατοχικό καθεστώς.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, δεν αναγνώρισε ποτέ το ισραηλινό καθεστώς και σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ καλούσε τη διεθνή κοινότητα να εφαρμοστεί το διεθνές δίκαιο κι η Παλαιστίνη, με πρωτεύουσά της την Ιερουσαλήμ, να μπορέσει να δεχτεί την επιστροφή των προσφύγων.
Μάλιστα. την 59η ημέρα της πρωθυπουργίας του με ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Ανδρέας Παπανδρέου, παρά τη λυσσώδη αντίδραση της τότε Ε.Ο.Κ. (σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση), των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, καλεί στην Ελλάδα τον Γιάσερ Αραφάτ (τότε σύμβολο τρομοκρατίας για τη δύση)!
ΗΠΑ, ΕΟΚ, ΝΑΤΟ... μπροστά στην ανυποχώρητη στάση του Ανδρέα Παπανδρέου -παρά τις χυδαίες απειλές τους- κάνουν ένα βήμα πίσω και προτείνουν στον πρωθυπουργό της Ελλάδας μια μεσοβέζικη λύση: "Αναγνωρίστε την Παλαιστίνη, αλλά ταυτόχρονα το Ισραήλ"... διαμηνύει ο Αμερικανός πρέσβης στον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου εμμένει στην μη αναγνώριση του παράνομου σιωνιστικού καθεστώτος, του ναζιστικού Ισραήλ...Θέτει ως προϋπόθεση αναγνώρισης του Ισραήλ, την εφαρμογή της απόφασης του ΟΗΕ: Ίδρυση Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους, Επιστροφή των Προσφύγων, πρωτεύουσα η Ιερουσαλήμ!
Η Ελλάδα του Ανδρέα Παπανδρέου, αναγνωρίζει το Παλαιστινιακό κράτος κι ανοίγει η Παλαιστινιακή πρεσβεία της Αθήνας, με καθεστώς αναγνωρισμένου κράτους.
Ένα χρόνο μετά, μπροστά στον Έλληνα πρωθυπουργό υποκλίνεται η παγκόσμια κοινότητα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου διδάσκει στην παγκόσμια κοινότητα τη Διεθνιστική Αλληλεγγύη, τη στάση των σοσιαλιστών απέναντι στην αδικία! Ελληνικά πλοία διασώζουν τους Αντάρτες της Παλαιστινιακής Επανάστασης, τους Φενταγίν και τον Γιασέρ Αραφάτ, από την πολιορκία των σιωνιστών στη Βηρυτό.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, συνιστά «ψυχραιμία» στον Ανδρέα Παπανδρέου… τον καλεί ν’ αναλογιστεί πως «η Ελλάδα ανήκει στη δύση και έχει υποχρεώσεις απέναντι στους συμμάχους…». Μάλιστα, προσπαθώντας να αποτρέψει την απόφαση του Ανδρέα Παπανδρέου, του επισήμανε με έμφαση «τα μεγάλα είναι για μεγάλους».
Σήμερα, 70 χρόνια από την "Καταστροφή", δεν υπάρχουν διλήμματα για τους Παλαιστίνιους πολιτικούς:
- Καμία συζήτηση, διάλογο με ή χωρίς διαμεσολαβητές με το ναζιστικό καθεστώς απαρτχάιντ! 
- Άμεση αποχώρηση από το σιωνιστικό "αραβικό σύνδεσμο" του δικτάτορα Σαούδ!
- Με τον Άξονα της Αντίστασης ή υποταγή!

Σχετικά με την Παλαιστίνη:
* Ανθρώπινη ασπίδα ΜΕΣΑ στη Γάζα, στη διάρκεια των βομβαρδισμών 1

* Ανθρώπινη ασπίδα ΜΕΣΑ στη Γάζα, στη διάρκεια των βομβαρδισμών 2

* Έφυγε ο Παπαφλέσσας της Επανάστασης, αλλά πρόλαβε Λεύτερο το Χαλέπι!

* Όταν η Παλαιστινιακή Επανάσταση είχε Ηγέτες...

* Σάμπρα & Σατίλα... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

* 15 Μάη 1948... H μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση