GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

72 χρόνια το Αληθινό Ολοκαύτωμα! H μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Παλαιστίνη « Είναι το σπίτι μου κι ο δρόμος της νίκης μου. Είναι ένα πάθος στην καρδιά μου. Είναι μ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Παλαιστίνη
«Είναι το σπίτι μου κι ο δρόμος της νίκης μου.
Είναι ένα πάθος στην καρδιά μου.
Είναι μια...
περήφανη μελωδία στα χείλη μου.
Ξένα πρόσωπα στην κλεμμένη Γη μου,
πουλάνε τη σοδειά μου, καταλαμβάνουν το σπίτι μου.
Όμως εγώ γνωρίζω το δρόμο μου,
ο λαός μου θα επιστρέψει στο σπίτι των παππούδων του,
ο λαός μου θα επιστρέψει στη ζεστασιά της κούνιας του.
Η Παλαιστίνη είναι το σπίτι μου κι ο δρόμος για τη νίκη μου.»
Σουλαϊμάν Αλ Ίσσα
ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές της Συρίας και του Αραβικού Έθνους
(μετάφραση του σχολιαστή)

Al Nakba... η ημέρα όπου ο Παλαιστινιακός λαός μεταμορφώθηκε σε ένα "Έθνος Προσφύγων".
Σαν σήμερα, πριν 72 χρόνια, στις 15 Μάη 1948, οι σιωνιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις ξεκίνησαν τους φόνους, την εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους και τη γη τους. Το αληθινό Ολοκαύτωμα που κάνει το ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ να φαντάζει φιλελεύθερο καθεστώς.
Η Απόφαση 194 της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, που ψηφίστηκε πρώτη φορά στις 11 Δεκέμβρη 1948 κι επαναλαμβάνεται διαρκώς επί 72 χρόνια -όπως ακριβώς εκείνη της κατοχής του 40% της μαρτυρικής μας Κύπρου- μετά την κλοπή της πατρίδας των Παλαιστινίων, διακηρύσσει: Το αναφαίρετο Δικαίωμα των προσφύγων, εκείνων που διέφυγαν τη σφαγή, ή εκείνων που απελάθηκαν, να επιστρέψουν στα σπίτια τους «το συντομότερο δυνατόν».
ΟΗΕ... δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο γελοίο από τον υποτιθέμενο οργανισμό του διεθνούς δικαίου.
Σήμερα, 72 χρόνια από τη Nakba... ο ΟΗΕ αποδεικνύεται ως ο πιο διεφθαρμένος παγκόσμιος οργανισμός -ας σκεφθούμε πως στο Συμβούλιο του ΟΗΕ εναντίον των παράνομων εποικισμών (Παλαιστίνη, Κύπρος...), την Αντιπροεδρία κατέχει το ναζιστικό Ισραήλ...
Η λεγόμενη "Ευρωπαϊκή Ένωση" είναι ο πιο διεφθαρμένος πλασιέ εμπόρων όπλων και δουλικό των τραπεζιτών... πιστός υποστηρικτής των "πελατών"...

Για την Al Nakba... Ημέρα όπου ο Παλαιστινιακός λαός μεταμορφώθηκε σε ένα "έθνος προσφύγων", έχουμε γράψει πολλές φορές και για την Παλαιστίνη ακόμη περισσότερες.
Ενδεικτικά:

«Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει
παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του...»
Γιάννης Ρίτσος


Η Ελλάδα δεν νομιμοποίησε ποτέ και δεν αναγνώρισε ΠΟΤΕ το παράνομο ναζιστικό-σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, δεν αναγνώρισε ΠΟΤΕ το ισραηλινό καθεστώς και σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ καλούσε τη διεθνή κοινότητα να εφαρμοστεί το Διεθνές Δίκαιο κι η Παλαιστίνη, με πρωτεύουσά της την Ιερουσαλήμ, να μπορέσει να δεχτεί την επιστροφή των προσφύγων.

-Τότε η παγκόσμια κοινότητα υποκλινόταν μπροστά στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, που ΠΟΤΕ δεν αναγνώρισε ως κράτος το Ισραήλ...
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Ανδρέας Παπανδρέου υποδέχεται στην Ελλάδα με τιμές τους αποκλεισμένους στη Βηρυτό Φενταγίν και τον ηγέτη της Παλαιστινιακής Επανάστασης Γιάσερ Αραφάτ (ο ρασοφόρος είναι ο Παπαφλέσσας της Παλαιστινιακής Επανάστασης Αρχιεπίσκοπος Ιερουσαλήμ Ιλαρίων Καπούτσι, που ζούσε εξόριστος στην Ιταλία [Βλέπε σε: Έφυγε ο Παπαφλέσσας της Επανάστασης, αλλά πρόλαβε Λεύτερο το Χαλέπι!]
Μάλιστα. την 59η ημέρα της πρωθυπουργίας του με ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Ανδρέας Παπανδρέου, παρά τη λυσσώδη αντίδραση της τότε Ε.Ο.Κ. (σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση), των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, καλεί στην Ελλάδα τον Γιάσερ Αραφάτ (τότε σύμβολο τρομοκρατίας για τη δύση)!
ΗΠΑ, ΕΟΚ, ΝΑΤΟ... μπροστά στην ανυποχώρητη στάση του Ανδρέα Παπανδρέου -παρά τις χυδαίες απειλές τους- κάνουν ένα βήμα πίσω και προτείνουν στον πρωθυπουργό της Ελλάδας μια μεσοβέζικη λύση: "Αναγνωρίστε την Παλαιστίνη, αλλά ταυτόχρονα το Ισραήλ"... διαμηνύει ο Αμερικανός πρέσβης στον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου εμμένει στην μη αναγνώριση του παράνομου σιωνιστικού καθεστώτος, του ναζιστικού Ισραήλ...Θέτει ως προϋπόθεση αναγνώρισης του Ισραήλ, την εφαρμογή της απόφασης του ΟΗΕ: Ίδρυση Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους, Επιστροφή των Προσφύγων, πρωτεύουσα η Ιερουσαλήμ!


30 Αυγούστου 1982, οι Φενταγίν με τον ηγέτη τους Γιασέρ Αραφάτ βρίσκονται πολιορκημένοι στο λιμάνι της Βηρυτού κι αβοήθητοι από όλο τον πλανήτη αναμένουν τη σφαγή τους από τους εισβολείς του κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου, τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας κάνει την πιο ηρωική πράξη διεθνιστικής αλληλεγγύης στη σύγχρονη ιστορία: με ελληνικά πλοία που διαθέτει η κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου οι μαχητές της Παλαιστινιακής Επανάστασης κι ο ηγέτης τους Γιασέρ Αραφάτ διασώζονται από βέβαια εξόντωση και φθάνουν στην τότε φιλόξενη ελληνική γη
[Βλέπε σε: Όταν μπροστά στην Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της υποκλινόταν η παγκόσμια κοινότητα].-
Το ναζιστικό-σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς της Παλαιστίνης αναγνώρισε η επίσημη Ελλάδα με την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη (βρώμικο '89), με υπουργό των Εξωτερικών τον Α. Σαμαρά.

Σήμερα, όλοι οι πρωθυπουργοί μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου έπαθαν αμνησία, όπως συνέβη και με τη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου ("Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!)... υποκλίνονται και χαριεντίζονται με τους δολοφόνους, τους εγκληματίες πολέμου... επλήγησαν από τον ιό του σιωνισμού.

 
Ο "αριστερός" Δραγασάκης... ούτε δύο μήνες υπουργός της "πρώτης φορά αριστερά", απολαμβάνει σκασμένος στα γέλια το βαμμένο με το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης με το ποτό του και χαριεντίζεται -μαζί με τον "σύντροφο και κυβερνητικό συνεργάτη το βρώμικο '89. Κ. Μητσοτάκη"-, με την πρέσβειρα του "κράτους-τρομοκράτη", όπως χαρακτήριζε ο Τσίπρας το Ισραήλ για να γίνει πρωθυπουργός... μάλλον γελούν από τα ανέκδοτα της για το πως δολοφονούν τα μικρά παιδιά των Παλαιστινίων!
Κι οι υπουργοί του Λαφαζάνη... είχαν πιει το "αμίλητο νερό"... μαγεμένοι από την "καλή συμφωνία" και τους "θεσμούς", όπως είχαν βαπτίσει το "αριστερό μνημόνιο" και την τρόικα...
Μόνον για όσους αγνοούν την ιστορία ήταν έκπληξη πως η "αριστερά της εποχής μας", τα παιδιά της "αντιδικτατορικής ενότητας με τον Γλύξμπουργκ" (ΚΚΕ εσωτερικού), έγιναν οι μεγαλύτεροι λάτρεις του ναζιστικού-σιωνιστικού καθεστώτος απαρτχάιντ...

Η παλαιστινιακή μαντίλα των Φενταγίν της Επανάστασης κοσμούσε το λαιμό του Τσίπρα, στην πορεία αλληλεγγύης για το λαό της Παλαιστίνης στο Σύνταγμα, εναντίον της σφαγής στη Γάζα, από το "κράτος τρομοκράτη", όπως χαρακτήριζε το Ισραήλ λίγο πριν γίνει πρωθυπουργός... Ιούλης 2014)
Το είχαμε "δει", το γράφαμε κι ήμασταν συνωμοσιολόγοι, ψεκασμένοι, ακροδεξιοί... [Βλέπε σε: Γιατί πρέπει να ενημερώνει το Τελ Αβιβ για την αλλαγή πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ;].
Χθες, συμβολικά την Ημέρα του Ολοκαυτώματος του Παλαιστινιακού λαού, επέλεξαν τα ελεγχόμενα από τους τραπεζίτες του 4ου Ράιχ τα πολιτικά κόμματα Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ να υπερψηφίσουν σε διατεταγμένη υπηρεσία τη συμφωνία "EastMed" με το ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς για τον αγωγό του υπερεθνικού κεφαλαίου και χωρίς ίχνος ντροπής αυτοί που ξεπούλησαν την πατρίδα στους τραπεζίτες, όλοι μαζί τονίζουν ότι πρόκειται για "ελληνική ενεργειακή πολιτική"!

Σήμερα δύσκολες οι "νέες συνθήκες" και στην κατεχόμενη Παλαιστίνη...-
Ο Μαργουάν Μπαργκουτί, ο αρχηγός της ιστορικής Φατάχ του Αραφάτ σαπίζει στις φυλακές των σιωνιστών...
Ανήλικα αγόρια και κορίτσια των Παλαιστινίων σαπίζουν στις φυλακές...
Οι δολοφονίες Παλαιστινίων είναι ζήτημα ρουτίνας...
Κάθε τόσο βομβαρδίζουν τη μεγαλύτερη φυλακή του πλανήτη... Η μαρτυρική Γάζα αποκλεισμένη από το 2006...
Σήμερα αντί να θεμελιώσουν ξανά την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης - ΟΑΠ, την εξαφανίζουν... κι αυτοί συνομιλούν με τον κατακτητή...
Όμως, ο Παλαιστινιακός λαός έχει μνήμη... και δεν θα υποκύψει σε καμία εξαγορασμένη από τους σιωνιστές πλαστή "ηγεσία":

1: Abu Jihad, αρχηγός του ένοπλου τμήματος της di Al Fatah .
2: Abu Abbas, υπεύθυνος της επιχείρησης "Achille Lauro".
3: Abi Iyad, υπεύθυνος ασφάλειας της Al Fatah .
4: Γιάσερ Αραφάτ.
5:George Habbash, Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης - F.P.L.P.
6: Inaam Raad, ηγέτης του
Συριακού Εθνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος - P.S.N.S.
7: George Ibrahim Abdallah, από τους μεγαλύτερους ηγέτες της Παλαιστινιακής Αντίστασης, σήμερα φυλακισμένος στη Γαλλία.
8: Οι ηγέτες του φοιτητικού κινήματος του Ιράν, που πρωτοστάτησαν στην κατάληψη της αμερικανικής πρεσβείας στην Τεχεράνη.

Υπήρχαν ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές, αλλά η Παλαιστίνη κι ο αγώνας για την πατρίδα, ήταν πάνω από όλα... κι αυτό δεν το ξεχνάει ο Παλαιστινιακός λαός. [Βλέπε... η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης - ΟΑΠ την εποχή του Αραφάτ: Όταν η Παλαιστινιακή Επανάσταση είχε Ηγέτες].

15 Μάη 1948... η αρχή του πόνου... Παλαιστινιακή Nakba (Καταστροφή)
Al-Nakba (15 Μάη 1948 - 15 Μάη 2020)... 72 χρόνια Ολοκαυτώματος... 72  χρόνια Γενοκτονίας κι Εθνοκάθαρσης!
Όταν η αδικία γίνεται κανόνας, η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι ιερό καθήκον, ιερός νόμος!

«Για εσένα Παλαιστίνη θα επιστρέψουμε: θα επιστρέψουμε δαφνοστεφανωμένοι...»!
Αυτή η αφίσα εμπεριέχει μια πραγματική φωτογραφία... Εκδόθηκε ως αφίσα που κυκλοφόρησε σ' ολόκληρη την Ιταλία από τον Σύνδεσμο για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών (γνωστό κι ως Δικαστήριο Ράσελ... Ίδρυμα Λέλιο Μπάσσο), της Περιφέρειας Καμπανίας - Νάπολη, το 1982 που είχα την τιμή να είμαι ο Γραμματέας της οργάνωσης και μέλος της εθνικής καθοδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση