GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΕΙ και πλανάται σαν φάντασμα, εφιάλτης για ολόκληρο -χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση- εθνοκτόνο πολιτικό σύστημα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Μετά από 25 χρόνια... σήμερα αναζητούμε το χθες του μεγάλου Ηγέτη! « Οι αναμνήσεις μας είναι η δύναμή μας ...


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μετά από 25 χρόνια... σήμερα αναζητούμε το χθες του μεγάλου Ηγέτη!

«Οι αναμνήσεις μας είναι η δύναμή μας...
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας
κι όταν η νύχτα επιχειρεί να ξανάρθει
εμείς ας βάλουμε φωτιά στις μεγάλες επετείους,
όπως θα ανάβαμε πυρσούς»
Βίκτωρ Ουγκό, από γράμμα στον Λουί Μπλανκ (1877)

Λένε πως πέθανε... στις 23 Ιούνη 1996...

Όμως, ΖΕΙ αιώνια στις καρδιές των Ελεύθερων και των Εθνικοαπελευθερωτικών Κινημάτων όλου του κόσμου!
Δεν πεθαίνουν οι Μεγάλοι Ηγέτες που γράφουν την ιστορία των πατρίδων τους και υψώνουν τα ιδανικά και τους πόθους των λαών τους, συνεισφέροντας στα επαναστατικά ιδανικά γενιών και γενιών για Ελευθερία κι Εθνική Ανεξαρτησία!
Ο Ηγέτης που δεν κατόρθωσαν να ξεριζώσουν από τις καρδιές των απλών ανθρώπων του λαού, έγραψε Ιστορία κι άφησε Εθνικές Παρακαταθήκες, που πρόδωσε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πολιτικό σύστημα με πρώτους τους "επιγόνους" που παραμένει γι' αυτούς ένας εφιάλτης στον ύπνο τους, αλλά κι όταν χωρίς ντροπή τον επικαλούνται!
Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά η αριστερά στην κυβέρνηση... ο λαός στην εξουσία!
Στην Ευρώπη τα σοσιαλιστικά κόμματα και κινήματα πανεύκολα ενσωματώθηκαν κι αλώθηκαν από την παγκοσμιοποίηση, το υπερεθνικό κεφάλαιο, σε χρόνους ρεκόρ. Άλλωστε, η ευρωπαϊκή "αριστερά της εποχής μας", η Νατοϊκή "αριστερά" των "δικαιωμάτων", των "ανοικτών συνόρων", της υποταγής στους τραπεζίτες είχε ξεπουληθεί πολύ νωρίς στο κεφάλαιο με τον "ευρωκομμουνισμό" και σήμερα με την "αριστερά της εποχής μας".
Στην Ελλάδα, μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, δόθηκαν μεγάλοι αγώνες για να "εκσυγχρονίσουν", μεταλλάξουν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, τις ιδέες, οράματα κι αρχές του μεγάλου Ηγέτη, αφού ναυάγησε ακόμη και το βρώμικο '89. Σημίτης, Γ. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Γεννηματά... για να μετατρέψουν, να διαστρεβλώσουν, να προδώσουν τις Εθνικές Παρακαταθήκες του τελευταίου Έλληνα Ηγέτη. Ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, "συνομιλίες" για τα Εθνικά μας Κυριαρχικά Δικαιώματα, Διχοτόμηση, ξεπούλημα της Κύπρου μας με το αφήγημα της "Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας", στη Χάγη με την τουρκική Αλβανία, αναγνώριση του ψευδοκράτους του Κοσόβου, πλήρη στράτευση μαζί με το τουρκικό φασιστικό καθεστώς στο Νατοϊκό Μέτωπο εναντίον του Ρωσικού "επεκτατισμού"... κι επιπροσθέτως ιατρικοί επισκέπτες των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, αδιαφορώντας για την υγεία του λαού... μια αποικία με υπόδουλο και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα.
Μετά από 25 χρόνια ο Ηγέτης κι οι Εθνικές του Παρακαταθήκες παραμένουν βαθιά ριζωμένες στις καρδιές των απλών ανθρώπων και αποκαλύπτουν το ξεπούλημα όλου του σημερινού πολιτικού συστήματος, την πλήρη υποδούλωση κι εξάρτηση από το 4ο Ράιχ.
 
Σήμερα εκεί που κρεμούσαν οι κλέφτες τ’ άρματα,
κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια!
«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα σοσιαλδημοκρατικό.
Είναι κόμμα σοσιαλιστικό.
Η σοσιαλδημοκρατία αποτελεί σωσίβιο
του σύγχρονου μονοπωλιακού καπιταλισμού.
Η ομοιότητα της σοσιαλδημοκρατίας με το σοσιαλισμό
είναι όση και η ομοιότητα του φάντη με το ρετσινόλαδο.
Η σοσιαλδημοκρατία είναι μια προσπάθεια
διαιώνισης του καπιταλιστικού συστήματος»
Ανδρέας Παπανδρέου

«Η θύμηση του παρελθόντος μπορεί να είναι η
απαρχή επικίνδυνων διαισθητικών γνώσεων και η
παγιωμένη κοινωνία δείχνει να φοβάται τα
ανατρεπτικά περιεχόμενα της μνήμης»
Χέρμπερτ Μαρκούζε
 

Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν
Ευριπίδης, 480 - 406 π.Χ.
(Τυχερός αυτός που διδάχτηκε ιστορία) 
Η "Κρίση του Μάρτη '87"... Όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον!
 
 
Το ξεπούλημα της Μακεδονίας


Το ξεπούλημα των Εθνικών μας Κυριαρχικών Δικαιωμάτων... στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο, τη μαρτυρική Κύπρο μας...

 
Η επίκαιρη "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" του Ανδρέα Παπανδρέου στο σημερινό πολιτικό σύστημα... στον Κοτζιά, Γ. Παπανδρέου, Δένδια, Γεννηματά, Τσίπρα, Μητσοτάκη και σια... για τα 12 μίλια και τη νέα πολιτική εθνοκτονίας που ένωσε όλο το κομπραδόρικο πολιτικό σύστημα των ευρωλάγνων ευρωδούλων: "Να διαπραγματευθούμε με την Τουρκία την επήρεια, την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ στα νησιά με βάση τη συμφωνία με την Ιταλία..."


Όποιος σήμερα έστρεψε αλλού το πρόσωπό του,
θα κριθεί και θα καταδικαστεί από την Ιστορία
53 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΚ... Σήμερα αναζητούμε το χθες του μεγάλου ηγέτη!




«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι
σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»





Έτσι σταμάτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου τους Τούρκους στην κρίση του 1987... Έκτοτε η χώρα κυβερνιέται από μικρούς νάνους και νενέκους...
Τα είπε όλα το "μοναχικό λιοντάρι της Ευρώπης" γνώριζε πως σήμερα ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ), υπάλληλοι των Βρυξελλών, το εγχώριο πολιτικό σύστημα... θα ήταν στην υπηρεσία της νεοναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, του 4ου Ράιχ των τραπεζιτών...
Όλοι τους κερδίζουν "επάξια" μια θέση στο "Πάνθεον" των Εθνοκτόνων προδοτών της Πατρίδας και του Έθνους!

* Σήμερα, 25 χρόνια μετά κανένας δεν τόλμησε -ούτε οι "επίγονοι"... τι άραγε θα μπορούσαν να ψελλίσουν για τη Μακεδονία, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Συρία...- να μιλήσει για την προδοσία της Εθνικής Παρακαταθήκης του Ηγέτη. Σημειώνουμε το κείμενο του αείμνηστου Θύμιου Παπανικολάου στο περιοδικό "Ρεσάλτο", που έχει το δικό του ιδιαίτερο πολιτικό "βάρος" και σημασία για τον Ανδρέα Παπανδρέου κι αξίζει την προσοχή μας: Ανδρέας: Συνεχίζει να «αναζητείται» νοσταλγικά

Για να βρεις το μέλλον σου...
πρέπει να καταλάβεις το παρελθόν σου!
 
Εμείς θυμούμαστε!
Κι όταν μας ρωτήσουν γιατί θυμόμαστε, γιατί δεν βλέπουμε μπροστά, το μέλλον... τον "εκσυγχρονισμό", τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" -όπως αποκαλούν το 4ο Ράιχ-, θα τους απαντήσουμε:
θα ‘ρθει η μέρα που εμείς θα θυμούμαστε τόσα πολλά, ώστε να θάψουμε σ’ ένα μεγάλο τάφο τους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας και του σοσιαλισμού.
Η μνήμη δεν αρχειοθετείται!
Δεν ξεχνάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση