GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο μύθος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών και της Νατοϊκής "αριστεράς" για την "σφαγή στην πλατεία Τιενανμέν"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που... καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Αν εμπιστευτείς την "ειδησιογραφία" της αμερικανικής Cia και των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, ή την "ανεξάρτητη δημοσιογραφία" του tvxs, του "αριστερού ριζοσπάστη ευρωβουλευτή" Κούλογλου, της Νατοϊκής "αριστεράς" [βλέπε, 4 Ιούνη 2021: Η νύχτα που η Τιενανμέν βάφτηκε κόκκινη], ή την "Βικιπαίδεια" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ [βλέπε: Σφαγή της Πλατείας Τιενανμέν], ή την "αριστερή Αυγή", τη διαχρονικά αντικομουνιστική ΕΡΤ -ειδικά την περίοδο Τσίπρα, της "αριστεράς" των τραπεζιτών-, με "αφιέρωμα": Η σφαγή στην πλατεία Τιεν-αν-μεν – 4 Ιουνίου 1989, το κρατικό ΑΠΕ [βλέπε: Τριάντα χρόνια από την εξέγερση της Τιενανμέν]΄, όλων των αστικών ΜΜΕ... Τότε κατανοείς γιατί σήμερα η "πολιτισμένη" δύση δίνει γενναίες απαντήσεις υπεράσπισης των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Στην Ελλάδα αναλαμβάνει το ΑΠΕ (που πληρώνουν αδρά οι φορολογούμενοι πολίτες) να δώσει το στίγμα σε όλα τα ΜΜΕ: "ΗΠΑ: Φόρος τιμής στα θύματα της πλατείας Τιενανμέν - Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απέτισε χθες Πέμπτη φόρο τιμής στη μνήμη των κινέζων διαδηλωτών που είχαν σκοτωθεί στην αιματηρή καταστολή στην πλατεία Τιενανμέν το 1989, αξιώνοντας να υπάρξει «διαφάνεια» από το Πεκίνο για τα γεγονότα. «Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στέκουν στο πλευρό του λαού της Κίνας που ζητά από την κυβέρνησή του να σέβεται τα οικουμενικά ανθρώπινα δικαιώματα», αναφέρει ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που υπογράφεται προσωπικά από τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, τον Άντονι Μπλίνκεν...".

"Η νύχτα που η Τιενανμέν βάφτηκε κόκκινη" της Νατοϊκής "αριστεράς" και του Στέιτ Ντιπάρτμεν... είναι ένας μύθος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, ενταγμένος στις "πολύχρωμες επαναστάσεις", στην "αραβική άνοιξη" των "μετριοπαθών" εξεγερμένων εκδημοκρατιστών, τη "maidan" στην Ουκρανία, στις "εξεγέρσεις" στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, στη Νικαράγουα των Σαντινίστας και πάει λέγοντας...

Η πλατεία Τιενανμέν που δεν θέλουν να γνωρίζουμε

Αυτή είναι η διάσημη φωτογραφία σύμβολο! Του αγοριού που γενναία με τα στήθη του αντιμετωπίζει τα τέσσερα (4) τανκ κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην πλατεία Τιενανμέν στο Πεκίνο στις 4 Ιούνη  1989.
Μια εικόνα που έχει γίνει σύμβολο εκείνων των γεγονότων.
Ο "άγνωστος εξεγερμένος" πέρασε στην ιστορία ως ένα "σύμβολο της κινεζικής δημοκρατικής άνοιξης", με μια εικόνα του Jeff Widener (φωτογράφος του Associated Press). Η φωτογραφία που έγινε το σύμβολο διαδηλωτή κι αντιστασιακού.

Αυτή είναι μια φωτογραφία εκείνων των γεγονότων που δεν είδαμε ποτέ στα ΜΜΕ. Είναι η φωτογραφία που τράβηξε την ίδια στιγμή με την προηγούμενη, τη φωτογραφία σύμβολο, ο Charlie Cole (φωτογράφος του Newsweek). Ο "άγνωστος εξεγερμένος" που έγινε το σύμβολο διαδηλωτή κι αντιστασιακού, στη φωτογραφία που πάρθηκε ταυτόχρονα με την πρώτη, βρίσκεται στο βάθος, μακριά από τα τανκ, που δεν είναι τέσσερα (4) αλλά περισσότερα.

Ούτε αυτή τη φωτογραφία δεν είδαμε σε κανένα ΜΜΕ. Πρόκειται για τον Cui Guozheng, νεαρό Κινέζο στρατιώτη που υπηρετεί τη θητεία του, που καίγεται ζωντανός από τους «ειρηνικούς διαδηλωτές» της πλατείας Τιενανμέν και στη συνέχεια κρεμάστηκε.

Τ
ο απανθρακωμένο πτώμα του στρατιώτη Cui Guozheng, κρεμάστηκε για παραδειγματισμό στην πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνο στις 4 Ιούνη 1989, από τους εξεγερμένους για "δημοκρατία" φοιτητές που διαδήλωναν ειρηνικά. Όπως και αυτός, δεκάδες άλλοι στρατιώτες και απλοί πολίτες δολοφονήθηκαν με τρομερή αγριότητα, και πάλι από τους «ειρηνικούς διαδηλωτές» της πλατείας Τιενανμένμέν.
Εκείνοι στην Τιενανμέν ήταν νεαροί που σαγηνεύτηκαν από τη δυτική μυθολογία - ήθελαν πάση θυσία Coca-Cola - σαν αυτούς που πανηγύρισαν για την πτώση του "Τείχους του Βερολίνου".
Μια κατασκευασμένη φωτογραφία είναι αρκετή για να αλλάξεις την ιστορία, να κατασκευάσεις έναν μύθο, αρκεί να έχεις στην υπηρεσία σου τα ΜΜΕ και φυσικά το δυτικό πολιτικό σύστημα της δεξιάς και της Νατοϊκής "αριστεράς".
Οι «διαμαρτυρίες της πλατείας Τιενανμέν» δεν ήταν τίποτε άλλο από μια άλλη απόπειρα για μια "πολύχρωμη επανάσταση", που διεξήγαγαν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες στην Κίνα.
Όπως τους «ειρηνικούς διαδηλωτές» που αιματοκυλούσαν το Ντονμπάς, πυρπόλησαν το "Σπίτι των Συνδικάτων" στην Οδησσό δολοφονώντας αθώους.
Όπως πυρπόλησαν Τσαβιστές στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας: Βενεζουέλα... «Ο Μαδούρο μας πεθαίνει από πείνα»!
Όπως δολοφονούσαν οπαδούς του σοσιαλιστή Έβο στη Βολιβία.
Όπως οι «ειρηνικοί διαδηλωτές» στη Λευκορωσία.
Όπως οι «ειρηνικοί διαδηλωτές» δολοφονούσαν στη Νικαράγουα των Σαντινίστας το 2018: Νικαράγουα... στο στόχαστρο των ΗΠΑ.
Όπως στην Ελλάδα κατέστρεψαν το κτίριο της Συριακής πρεσβείας στην Αθήνα, γιόρταζαν στην πλατεία Συντάγματος η όλη "αριστερά" γιόρταζε για την "πτώση του αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ", μόλις το Μάρτη του 2017 (το βίντεο: ΕΔΩ) -και συνεχίζουν να γιορτάζουν στην πατρίδα μας.
Αυτές είναι οι "επαναστάσεις" των δυτικών μυστικών υπηρεσιών...

Τη μέθοδο μας εξηγεί σε βιβλίο του (63 Documents the Government Doesn't Want You to Read) και ο Jesse Ventura, πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα:
«Οι τρόποι αυτοί συνίστανται στην διείσδυση σε πολιτικών ομάδων αντιπολίτευσης των κυβερνήσεων που σκοπεύουν να ανατρέψουν, χρηματοδοτώντας και καθοδηγώντας την ανάπτυξή τους, για να προετοιμάσουν το κλίμα στα ΜΜΕ με τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και, φθάνοντας στο σωστό επίπεδο κοινωνικοπολιτικής αναταραχής οργανώνουν μεγάλη και δαπανηρή διαδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δικοί τους μυστικοί στρατιωτικοί ή οι άνδρες των τοπικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν ήδη εξαγοραστεί, θα έχουν το καθήκον να ανοίγουν πυρ εναντίον των διαδηλωτών. Για ότι συμβεί θα κατηγορηθεί για το “καθεστώς” ή ο Πρόεδρος που πρέπει να ανατραπεί και κατά τη διάρκεια της επόμενης διαδήλωσης θα αρκεί να πυροβοληθούν διαδηλωτές και αστυνομικοί ώστε να προκαλέσουν την κοινωνική και πολιτική αντιπαράθεση, στην οποία αναγκάζονται να προσχωρήσουν και τα πιο μετριοπαθή στοιχεία της αντιπολίτευσης ώστε να υποχρεωθούν να ταχθούν με τους εξεγερμένους που καθοδηγούν οι μυστικές υπηρεσίες. Η παγκόσμια καμπάνια των ΜΜΕ πυροδοτεί και τον εμφύλιο πόλεμο που μπορεί να αρχίσει. Έτσι έγινε στην Τσετσενία, στα Βαλκάνια, στη Λιβύη, στη Συρία και πιο πρόσφατα στη Βενεζουέλα» [Βλέπε σε: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ].

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση