GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι ανακάλυψαν στην Σιγκαπούρη μετά από (την πρώτη) ενδελεχή νεκροψία σε νεκρό από κορονοϊό...

Maria Paleokrassa    Η Σιγκαπούρη έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που διενήργησε αυτοψία (νεκροψία) ενός πτώματος COVID-19. Μετά από ενδελεχή ...


Maria Paleokrassa  
Η Σιγκαπούρη έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που διενήργησε αυτοψία (νεκροψία) ενός πτώματος COVID-19. Μετά από ενδελεχή έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι ο Covid-19 δεν υπάρχει ως ιός, αλλά μάλλον ως βακτήριο που έχει εκτεθεί σε ακτινοβολία και προκαλεί ανθρώπινο θάνατο με πήξη στο αίμα. 
Διαπιστώθηκε ότι η νόσος Covid-19 προκαλεί θρόμβους αίματος, γεγονός που οδηγεί σε πήξη του αίματος στον άνθρωπο και προκαλεί θρόμβο αίματος στις φλέβες, καθιστώντας δύσκολο για ένα άτομο να αναπνεύσει. Επειδή ο εγκέφαλος, η καρδιά και οι πνεύμονες δεν μπορούν να λάβουν οξυγόνο, προκαλώντας τους ανθρώπους να πεθάνουν γρήγορα.
Για να βρουν την αιτία της έλλειψης αναπνευστικής δύναμης, οι γιατροί στη Σιγκαπούρη δεν άκουσαν το πρωτόκολλο του ΠΟΥ και πραγματοποίησαν αυτοψία στο COVID-19. Αφού οι γιατροί άνοιξαν και εξέτασαν προσεκτικά τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος, παρατήρησαν ότι τα αιμοφόρα αγγεία ήταν διασταλμένα και γεμάτα με θρόμβους αίματος, γεγονός που εμπόδισε τη ροή του αίματος και επίσης μείωσε τη ροή του οξυγόνου στο σώμα προκαλεί το θάνατο του ασθενούς. Αφού έμαθε για αυτή την έρευνα, το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης άλλαξε αμέσως το πρωτόκολλο θεραπείας covid-19 και έδωσε ασπιρίνη στους θετικούς ασθενείς του.  Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς άρχισαν να αναρρώνουν και η υγεία τους άρχισε να βελτιώνεται. Το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης εκκένωσε περισσότερους από 14.000 ασθενείς σε μια μέρα και τους έστειλε σπίτι.
Μετά από μια περίοδο επιστημονικής ανακάλυψης, οι γιατροί στη Σιγκαπούρη εξήγησαν τη μέθοδο θεραπείας λέγοντας ότι η ασθένεια ήταν μια παγκόσμια φάρσα: «Δεν είναι τίποτα παρά ενδαγγειακή πήξη (θρόμβοι αίματος) και μια μέθοδος θεραπείας.
αντιβιοτικά δισκία
Αντιφλεγμονώδες και
Πάρτε αντιπηκτικά (ασπιρίνη).
Αυτό δείχνει ότι η ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί.
Σύμφωνα με άλλους επιστήμονες της Σιγκαπούρης, οι αναπνευστήρες και μια μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) δεν χρειάστηκαν ποτέ. Τα πρωτόκολλα για το σκοπό αυτό έχουν ήδη δημοσιευθεί στη Σιγκαπούρη.
Κίνα το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ την έκθεσή της.
Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με την οικογένειά σας, τους γείτονες, τους γνωστούς, τους φίλους και τους συναδέλφους σας, ώστε να μπορέσουν να αποτινάξουν το φόβο του Covid-19 και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρόκειται για ιό, αλλά για βακτήρια που έχουν εκτεθεί μόνο σε ακτινοβολία. Μόνο τα άτομα με πολύ χαμηλή ανοσία πρέπει να είναι προσεκτικά. Αυτή η ακτινοβολία προκαλεί επίσης φλεγμονή και υποξία. Τα θύματα θα πρέπει να λαμβάνουν Asprin-100mg και Apronik ή παρακεταμόλη 650mg.
Πηγή: Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης

7 σχόλια

  1. Αν ισχύει αυτό και δεν είναι ψευδής είδηση, τα εμβόλια παύουν να έχουν έστω και προσωρινή άδεια χρήσης. Και κυβερνήσεις, ΜΜΕ, και "ειδικοί" που τα προώθησαν όλα αυτά πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, αφού χώσουμε στο μπουντρούμι τους τωρινούς επικεφαλείς της δικαιοσύνης που έκαναν τα στραβά μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ιδιο ειχαν ανακαλυψει και Ιταλοι γιατροι που εκαναν κρυφα νεκροψιες.Το πρωτοκολλο ταφης ειναι πρωτοκολλο εμπολα και ειναι φαρσα.Στη Θεσσαλονικη ειχαν σκαψει για νεκρους κοβιτ στο νεκροταφειο,με πλαστικα,αδιαβροχοποιηση[καλυτερα απο τα καθαρματα στις Σκουριες],ακομη ετσι ειναι.Δεν εθαψαν κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φεηκ νιουζ απο τα λιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.gov.sg/article/false-message-circulating-on-changes-to-treatment-protocols

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρτε τώρα την πρέζα σας ( εμβόλια) τις νόμιμες Μίζες σας 15%(1€ bil=150€ mil 15%)
    Και τις προμήθειες των tv κλόουν αλμπανιδων ψευτο ιατρών
    Και πολιτικών απο τις φαρμακευτικές και καλες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κύριοι, στη επίσημη σελίδα του υπουργείου υγείας της Σιγκαπούρης δεν βρήκα καμμία αναφορά σε τέτοιου είδους έρευνες. Επειδή αναφέρετε ως πηγή το υπουργείο παρακαλώ κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο (link) έτσι ώστε να το διαβάσουμε κι εμείς. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθεί fake news. Αναμένουμε το link.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση