GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Η Πολεμική Αεροπορία της Ιταλίας εναντίον του "εμβολιαστικού πιστοποιητικού" (green pass)...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η Αλληλεγγύη είναι μεταδοτική και δεν υπάρχει εμβόλιο γι' αυτή! ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η Αλληλεγγύη είναι μεταδοτική και δεν υπάρχει εμβόλιο γι' αυτή!...

Σχετικό: Το "υγειονομικό πιστοποιητικό" (green pass)... αφύπνισε την ταξική συνείδηση της εργατικής τάξης!

Στη Νατοϊκή βάση της Sigonella (Σικελία), τη σημαντικότερη βάση του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο, απ' όπου μαζί με τους ισραηλινούς προετοιμάζουν τις επιθέσεις εναντίον της Συρίας και του Ιράν, αυτή την ώρα καθιστική διαμαρτυρία του "Συνδικάτου Πολεμικής Αεροπορίας" της Ιταλίας (Sindacato Aeronautica Militare - SIAM), εναντίον του "εμβολιαστικού πιστοποιητικού" (green pass) της κυβέρνησης Ντράγκι.

O Alfio Messina, Γραμματέας του Συνδικάτου στη βάση της Sigonella και στην εθνική διοίκηση του συνδικαλιστικού οργάνου της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας, δηλώνει:

«Από τις 7:00 έως τις 7:25, για πρώτη φορά στην ιστορία, το SIAM βγαίνει στους δρόμους με τα μέλη του, σε μια ειρηνική διαμαρτυρία για να επικαλεστεί την ελευθερία. Να μπαίνουμε ελεύθερα στο χώρο εργασίας χωρίς να χρειαστεί να βάζουμε το χέρι στο πορτοφόλι. Δωρεάν τεστ και το κράτος να εγγυηθεί την ασφάλεια του εμβολίου σε όσους επιλέγουν να το κάνουν».

Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση Ντράγκι, αλλά και το πολιτικό σύστημα αφού τις κυβερνητικές πολυθρόνες μοιράζονται όλα, τα κόμματα (αριστερά, δεξιά, ακροδεξιά, κίνημα "αγανακτισμένων" του Γκρίλλο).

Στην Τεργέστη ξεκίνησε η Απεργία λιμενεργατών και νέκρωσε το λιμάνι.

Από τη Συνέλευση του αυτόνομου συνδικάτου CLPT: «Όποιος αγγίζει έναν από εμάς αγγίζει όλους μας»!

Stefano Puzzer, ηγέτης και εκπρόσωπος του αυτόνομου συνδικάτου CLPT, εξηγεί:

«Υπάρχουν οκτακόσιοι εργαζόμενοι που είναι έξω και περίπου εκατό που έχουν εισέλθει. Στην πραγματικότητα, το λιμάνι δεν λειτουργεί σήμερα. Κάναμε συνέλευση και αποφασίσαμε ότι όσοι θέλουν να μπουν μπορούν να το κάνουν, επειδή ορισμένοι από τους εργαζόμενους μας έχουν εκφράσει τη θέλησή τους να το κάνουν».

Ξημερώνοντας έξω από το λιμάνι, ξεκινάει η απεργία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση