GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ! Παραιτούνται μαζικά από το κέντρο πυρηνικών ερευνών Los Alamos και από τη NASA...

Τουλάχιστον 100 επιστήμονες από το κέντρο πυρηνικών ερευνών του Los Alamos πρόκειται ή έχουν ήδη παραιτηθεί σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αμερ...


Τουλάχιστον 100 επιστήμονες από το κέντρο πυρηνικών ερευνών του Los Alamos πρόκειται ή έχουν ήδη παραιτηθεί σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ. 

Όπως αναφέρεται 100 πυρηνικοί και άλλοι επιστήμονες έχουν παραιτηθεί ή έχουν απολυθεί καθώς δεν θέλουν να εμβολιαστούν όπως τους έχει δώσει εντολή το εθνικό εργαστήριο του Los Alamos.

Ανάμεσά τους βρίσκονται δεκάδες κορυφαίοι επιστήμονες των ΗΠΑ με υψηλές διαβαθμίσεις ασφαλείας και εξίσου υψηλούς τίτλους σπουδών και οι οποίοι δεν δέχτηκαν να συμμορφωθούν με την εντολή της διεύθυνσης να εμβολιαστούν για τον COVID-19 θέτοντας εαυτούς εκτός του Los Alamos.

Πρόκειται συνολικά για 114 άτομα τόσο επιστήμονες όσο και υπαλλήλους οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση με την οποία κατηγορούν την Triad National Security LLC, τον ανάδοχο που διευθύνει το εργαστήριο για το υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ λέγοντας πως με την προθεσμία για να εμβολιαστούν που τους είχε δοθεί παραβιάζονται τα συνταγματικά τους δικαιώματα.

Ο Δικαστής στο Νέο Μεξικό αρνήθηκε όμως να εξετάσει τη μήνυση υπέβαλλαν οι εργαζόμενοι στο εργαστήριο, με αποτέλεσμα τα 114 άτομα να κινδυνεύουν να απολυθούν εάν δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα.

Εάν οι εργαζόμενοι δεν συμμορφωθούν με τις εντολές της διεύθυνσης τότε θα απολυθούν εκτός και αν προτιμήσουν να παραιτηθούν πριν λάβουν την επίσημη ειδοποίηση,.

Το εργαστήριο του Los Alamos έχει πάνω από 14.000 εργαζόμενους και είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο πυρηνικής τεχνολογίας στις ΗΠΑ.

Παραιτήσεις όμως κορυφαίων επιστημόνων σημειώνονται και στη NASA. Η μηχανικός Sophia Smith είναι έτοιμη να υποβάλλει την παραίτησή της έπειτα από 37 χρόνια υπηρεσίας καθώς αρνείται και αυτή να συμμορφωθεί με την προθεσμία υποχρεωτικού εμβολιασμού στη NASA επικαλούμενη λόγους θρησκευτικής συνείδησης.

"Πιστεύω ότι το σώμα του καθενός είναι ο ναός του Θεού", είπε η Smith στο Fox News:
«Και τα τρία από τα εμβόλια που μας αναγκάζουν να κάνουμε χρησιμοποιούν βλαστοκύτταρα είτε στην ανάπτυξή τους είτε στις δοκιμές. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι σωστό», σημείωσε. «Επομένως, παραμένω σταθερή, ιδιαίτερα στον αγώνα για το συνταγματικό δικαίωμα… το δικαίωμά μας στην Πρώτη Τροποποίηση», είπε η Smith στο Fox.

«Δεν είμαστε εναντίον των εμβολίων», συνέχισε η Smith. «Θέλουν οι άνθρωποι να εμβολιαστούν; Υπέροχα. Αλλά για όσους από εμάς δεν θέλουν να το κάνουν, δεν πρέπει να αναγκαστούμε να επιλέξουμε μεταξύ της δουλειάς μας και του εμβολίου».

«Αν ο πρόεδρος θεωρεί ότι το εμβόλιο λειτουργεί τότε γιατί δεν ανάγκασε τους λαθραίους μετανάστες και τους ανθρώπους που λαμβάνουν επιδόματα από την κυβέρνηση να το κάνουν; Γιατί αναγκάζουν τους ανθρώπους που εργάζονται να κάνουν αυτό το εμβόλιο; Απλώς δεν έχει κοινή λογική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση