GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπομπ Κένεντι κι η "δημοσιογραφική" ομερτά ΟΛΩΝ των ΜΜΕ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Μας έχουν πάρει κάθε δικαίωμα στην Αμερική, είναι ένα παγκόσμιο πραξικόπημα και αυτό συνέβη μόλις σε 20 μήνες...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Μας έχουν πάρει κάθε δικαίωμα στην Αμερική,
είναι ένα παγκόσμιο πραξικόπημα και αυτό συνέβη μόλις σε 20 μήνες.
Το "πιστοποιητικό εμβολιασμένου" (Green pass) είναι ένα... πραξικόπημα,
ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν για να αφαιρέσουν τα δικαιώματά μας,
δεν είναι μια απλή υγειονομική δικτατορία, αλλά ένα όργανο ελέγχου της ζωής σου,
των κινήσεών σου, του τραπεζικού σου λογαριασμού,
είναι ένα εργαλείο επιτήρησης-ελέγχου
»
Μπομπ Κένεντι
(Robert Kennedy Jr), Μιλάνο 13 Νοέμβρη 2021

Λαοθάλασσα χθες στο Μιλάνο, χιλιάδες άνθρωποι, εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι για να πουν ΟΧΙ στο περιβόητο "πιστοποιητικό εμβολιασμένου" και στον τρομακτικό "υγειονομικό" Λεβιάθαν.

Οι ελευθερίες και τα δικαιώματα που κατάσχεσε το υπερεθνικό κεφάλαιο δεν θα επιστραφούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα: θα πρέπει ν' ανακτηθούν-κατακτηθούν ξανά, το ένα μετά το άλλο.

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

 "Ρόμπερτ Κένεντι, ο βασιλιάς των ψευδών ειδήσεων (fake news):
Εδώ για να πει πως τα εμβόλια σκοτώνουν"

Άμεση η απάντηση της κυβέρνησης του δοτού πρωθυπουργού τραπεζίτη Ντράγκι (δεν έχει εκλεγεί, όπως απαιτεί το Σύνταγμα), που διευθύνει μια κυβέρνηση με την όλη αριστερά, δεξιά, ακροδεξιά και "αγανακτισμένους" (κίνημα 5 αστέρων), μέσω της ναυαρχίδας της ιταλικής "αριστεράς" La Repubblica. Η εφημερίδα των Ρότσιλντ και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δίνει τη γραμμή της κυβέρνησης Big Pharma. Πανεύκολη η μέθοδος των ετικετών για να εξουδετερώσεις-υποτάξεις το λαό... "ψεκασμένοι", αρνητές της "επιστήμης", ακροδεξιοί και πάει λέγοντας... Ότι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα, μόνον που στη γειτονική χώρα υπάρχουν βουλευτές, γερουσιαστές, πολιτικά κόμματα, κινήματα που δεν υποτάχθηκαν στις πολυεθνικές Big Pharma.

Αυτός ο εντελώς ανόητος, ψεκασμένος, ακροδεξιός κι όλα τα "γαλλικά" κοσμητικά επίθετα της άρχουσας τάξης, χθες στην "Αψίδα της Ειρήνης" στο Μιλάνο, θύμισε ένα "αγνοημένο" ζήτημα για τα πολιτικά κόμματα και "διαφεύγει" λόγων "αμνησίας" από τη "δημοσιογραφία": «Το "Γεγονός 201"». Δηλαδή, «Την πανδημική προσομοίωση κι εκείνο το υλικό με τα αδιάψευστα ντοκουμέντα του Οκτώβρη του 2019, στη Νέα Υόρκη».
Ο ψεκασμένος ηλίθιος μας λέει ότι «Έχουμε όλη την τεκμηρίωση, όλα τα αδιάψευστα ντοκουμέντα: ότι στις 12 Σεπτέμβρη 2019 αυτός ο ιός κυκλοφορούσε, ήταν ήδη εκεί, στην κινεζική συνοικία από την οποία θα έβγαινε».
Ο φάκελος "Γεγονός 201", πάλι αυτός ο τρελός, ψεκασμένος, ηλίθιος Κένεντι, μας θυμίζει τα ντοκουμέντα: «Η χρηματοδότηση παρασκευής του ιού έγινε από τον "φιλάνθρωπο" Μπιλ Γκέιτς και τη γνωστή CIA, που συμμετείχε, από τη μεταπολεμική περίοδο έως σήμερα, σε 73 πραξικοπήματα». Βέβαια, ο τρελός, ψεκασμένος, ηλίθιος Κένεντι, που δεν κέρδισε τηλεπαιχνίδια κι όλη τη σαβούρα που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, δεν θέλει να πιστέψει πως το πολιτικό σύστημα έχει θέσει τις υπηρεσίες του στις πολυεθνικές Big Pharma. Φυσικά, θα θεωρούσε αυτός ψεκασμένο όποιον του έλεγε, τουλάχιστον για τον "κομμουνιστή" κύριο Κουτσούμπα [Βλέπε, σε: «ΚΑΝΑΜΕ και την τρίτη δόση! Τώρα περιμένουμε τους ταξικούς αγώνες...»] και για τον "αριστερό" κύριο Τσίπρα [Βλέπε, σε: Έτσι έστειλε ο Αλέξης το "ενωτικό" του μήνυμα, στο διχασμένο πόπολο... Οκ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο!] και τους "λαϊκούς αγώνες", για τον επιστημονισμό των Τσιόρδα, Βασιλακόπουλου, Μητσοτάκη και σια... Με μια φράση: «Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς, εξηγείται σε ένα σκίτσο!»

Μεταξύ πολλών, επισημαίνει ο τρελός, ψεκασμένος, αντιεμβολιαστής, βασιλιάς των fake news... Κένεντι: «Αν το πράσινο πάσο (πιστοποιητικό εμβολιασμένου) είναι υγειονομικό μέτρο γιατί εκδίδεται μέσω του Υπουργείου των Οικονομικών; Νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι. Τι είναι αυτό το πράσινο πάσο, τι ωφελεί να είμαι όλος εμβολιασμένος; Δεν είμαι εναντίον των εμβολίων. Είμαι, μόνον κατά των κακών εμβολίων.
Δεν σας λέω ότι πιστεύω, αλλά αυτό που είπε η ίδια η Pfizer στην FDA. Η Pfizer έπρεπε να είχε πραγματοποιήσει κλινική δοκιμή για τρία χρόνια, αλλά να τη διέκοψε στους 6 μήνες και έδωσε επίσης το εμβόλιο σε ομάδα ελέγχου. *
[
σημείωση δική μας: ΣΟΚ! Παραποίηση στοιχείων από τη Pfizer’s κι όχι μόνον δεν είναι πρώτο θέμα, αλλά το εξαφανίζουν!]
Γιατί και πως τελείωσαν τη μελέτη τόσο γρήγορα, μέσα σε έξι μήνες;
Επειδή κατάλαβαν ότι μέσα σε έξι μήνες εξαφανίζεται η προστασία των αντισωμάτων. Έτσι μείωσαν τη μελέτη σε έξι μήνες επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που σχεδίαζαν...
»
.

Τα συνθήματα της λαοθάλασσας στο Μιλάνο:
Κυρίαρχο εκείνο των Λιμενεργατών της Τεργέστης [Βλέπε, σε: ΕΝΑΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ... πανικοβάλει την παγκόσμια ελίτ!], που σήμερα αντιλαλεί στις πλατείες της Ιταλίας, τραγουδιέται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σιγοτραγουδούν ψωνίζοντας εκατομμύρια Ιταλών πολιτών... «Άνθρωποι σαν εμάς δεν τα παρατάνε ποτέ!»... «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας!» και πανό με τις λέξεις «Ήρθαμε ελεύθεροι σ' αυτή τη γη και ελεύθεροι θα πάμε σπίτι!».


Η παρέμβαση στη συγκέντρωση ενός Δημοσιογράφου χωρίς εισαγωγικά και με Δ κεφαλαίο, του Carlo Freccero, πρώην Διευθυντής της κρατικής τηλεόρασης Rai 2, παραδοσιακά από τη δεκαετία του '60 του αριστερού καναλιού, σπάει την ομερτά (νόμος της σιωπής των μαφιόζων) της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας: «Ο Κένεντι έκανε μια υπέροχη ομιλία στο Βερολίνο το 2020 κι εξήγησε ότι οι πανδημίες είναι σαν τους πολέμους, δηλαδή γίνονται για να ελέγχουν τους ανθρώπους.
Μας εξηγεί πολύ καλά τι είναι έλεγχος, χειραγώγηση, προπαγάνδα κι ο Κένεντι είναι νομικός, οπότε είμαι εδώ και γι' αυτό.
Υπάρχει κάποιος που τον θεωρεί πως παραπληροφορεί;
Για μένα είναι το αντίθετο. Είναι ένας αληθινός νομικός σε διεθνές επίπεδο
»
.

Πως θα μπορούσαν να μην δολοφονήσουν τον χαρακτήρα του Κένεντι, οι υπάλληλοι-ιατρικοί επισκέπτες (πολιτικοί, "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, "δημοσιογράφοι") που σιτίζονται στις  πολυεθνικές Big Pharma;

Ενδεικτικά:

Πριν λίγα χρόνια επιστημονική φαντασία... σήμερα πραγματικότητα, αλλά παραμένει άγνωστη στη διεθνή κοινή γνώμη. Έτσι, είναι ψεκασμένος ο Κένεντι που εναντιώνεται στα καλλιεργούμενα στο εργαστήριο κρέατα (βλέπε επενδύσεις Μπίλ Γκέιτς, για την αναγκαιότητα της πλαστικής μπριζόλας ως λύση κατά της μόλυνσης του περιβάλλοντος), που προσφέρει στις πολυεθνικές εταιρίες τη δυνατότητα δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στην ανάπτυξη κρέατος και έτσι να δημιουργήσουν οικονομικά οφέλη σε βάρος της ανθρώπινης υγείας: Patented Fake Meat Is All About Big Profits for Big Corporations — Not Health

Ψεκασμένος ο Κένεντι, όταν αποκαλύπτει εκθέσεις που δείχνουν πώς η Pfizer, μέσω μυστικών συμβάσεων, χρησιμοποίησε το μονοπώλιο της στα εμβόλια COVID για να αποσπάσει παραχωρήσεις από κυβερνήσεις, αλλά και την "πολιτισμένη" ΕΕ: Secret Vaccine Contracts Reveal How Pfizer Strong-Armed Governments to Maximize Profits

Ψεκασμένος ο Κένεντι... Παλιά τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές, τοστιέρες κι άλλα πεταμένα ηλεκτρονικά και συσκευές (τα λέμε οικολογική ανακύκλωση στην "πολιτισμένη" Ευρώπη), καταλήγουν σε μαζικές ψηφιακές χωματερές στον  "υπανάπτυκτο" Παγκόσμιο Νότο, όπου παιδάκια διαλέγουν και συλλέγουν πολύτιμα μέταλλα από τα σκουπίδια, που περιέχουν περισσότερες από 1.000 τοξικές ουσίες: Consumers Will Throw Away 63.3 Million Tons of Electronic Waste This Year. Where Will It Go?

Ψεκασμένος ο Κένεντι... Ένας συνασπισμός περισσότερων από 40 οργανώσεων ζητά διερεύνηση για «τις βλάβες του Facebook» και να κλείσει τη «μηχανή παρακολούθησης», συμπεριλαμβανομένης της ψήφισης νομοθεσίας για να διασφαλιστεί ισχυρή προστασία των προσωπικών δεδομένων, της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων: Facebook’s ‘Surveillance Machine’ a Threat to Children’s Safety and Democracy

Δεν πρόκειται να δούμε το τι συμβαίνει στη γειτονική Ιταλία, όπως φυσικά δεν μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα από το ναζιστικής έμπνευσης "πιστοποιητικό εμβολιασμένου" και φυσικά της καλπάζουσας "Πανδημίας των Εμβολιασμένων", που κι αυτή θα γίνει εργαλείο για την σήμερα δόση, την αύριο κι απόδοση των ευθυνών με εξοστρακισμό στους "ανυπάκουους μη εμβολιασμένους" σε νέες Μακρόνησους και Σπιναλόγκες με "δημοκρατική" μορφή για το καλό του "κοινωνικού συνόλου".

Στην Ελλάδα του 2021 ο λαός ηττήθηκε. Νικητές με δάφνες: Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κουτσούμπας, Παπανδρέου, Βαρουφάκης κι οι "ειδικοί με ασυλία κι ακαταδίωκτο, με τη συνδρομή των "πανεπιστημιακών", των "δημοσιογράφων", της ιεραρχίας της εκκλησίας, της "δικαστικής εξουσίας", των εργατοπατέρων των συνδικάτων... που σιτίζονται στον κρατικό κορβανά!

«Εσύ δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν.
Το να προσπαθείς να αλλάξεις κάποιον είναι χάσιμο χρόνου, λέξεων και ενέργειας.
Στη ζωή προχωράς μόνο με δική σου επιλογή.
Μπορείς να εκτελέσεις την αποστολή σου,
μόνο δείχνοντας έναν νέο πιθανό κόσμο με λόγια και έργα.
Κι αυτό είναι αρκετό
»
Σαλβατόρε Μπρίτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση