GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΗΘΕΥΕΙ;; «ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ (από το FBI) ο Μπουρλά της Pfizer, στο σπίτι του, κατηγορούμενος για απάτη!»

Αληθευει; Συνελήφθη ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, κατηγορούμενος για απάτη – μπλακ άουτ στα μέσα ενημέρωσης... Το  conservativebeaver ε...


Αληθευει; Συνελήφθη ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, κατηγορούμενος για απάτη – μπλακ άουτ στα μέσα ενημέρωσης...

Το conservativebeaver εβγαλε αυτη την ειδηση , δεν γνωριζουμε αν ειναι αληθεια αλλα οφειλουμε να την φερουμε προς ερευνα απο ολους τους Ελληνες ελευθερους ερευνητες !

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπούρλα συνελήφθη στο σπίτι του στο εύπορο προάστιο Σκάρσντεϊλ της Νέας Υόρκης το πρωί της Παρασκευής από το FBI και κατηγορήθηκε για πολλαπλές κατηγορίες απάτης. Ο Μπούρλα κρατείται ενώ αναμένει την ακρόαση για την καταβολή εγγύησης. Ομοσπονδιακοί πράκτορες βρίσκονται στη διαδικασία εκτέλεσης εντάλματος έρευνας στο σπίτι του και σε πολλές άλλες ιδιοκτησίες που του ανήκουν σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Albert Bourla αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη για το ρόλο του στην εξαπάτηση των πελατών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του “εμβολίου” COVID-19. Η Pfizer κατηγορείται για παραποίηση δεδομένων και για την καταβολή μεγάλων δωροδοκιών. Σύμφωνα με πράκτορα του FBI που μίλησε στον Συντηρητικό Κάστορα, η Pfizer είπε ψέματα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και παραπλάνησε τους πελάτες για τις σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν τα εμβόλια. Η Pfizer κατηγορείται ότι πλήρωνε κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για να σιωπούν.

Ο Άλμπερτ Μπούρλα ήταν ήδη σε δύσκολη θέση, αφού αποκαλύφθηκε ότι η Pfizer και ένας ερευνητικός εταίρος “παραποίησε δεδομένα, δεν τύφλωσε τους ασθενείς, χρησιμοποίησε ανεπαρκώς εκπαιδευμένους εμβολιαστές και άργησε να παρακολουθήσει τα ανεπιθύμητα συμβάντα”. Η πληροφοριοδότης Brook Jackson απολύθηκε ως αποτέλεσμα των προσπαθειών της να σταματήσει την απάτη που διαπράττονταν, ανέφερε το BMJ.

Τον Οκτώβριο, το Project Veritas δημοσίευσε μια σειρά από διαρροές με την ονομασία “PfizerLeaks”. Στο βίντεο, ένας άλλος πληροφοριοδότης της Pfizer αποκαλύπτει πώς η εταιρεία χρησιμοποιεί κύτταρα αμβλωμένου εμβρύου στο “εμβόλιο” COVID-19. Η Pfizer προσπάθησε να κρατήσει αυτό το γεγονός κρυφό από το κοινό.

Σε περίπτωση καταδίκης, ο Albert Bourla θα μπορούσε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Ο Bourla θεωρείται αθώος μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του.

Η αστυνομία διέταξε συσκότιση των μέσων ενημέρωσης, η οποία εγκρίθηκε αμέσως από δικαστή.

Ο Συντηρητικός Κάστορας (η σελιδα που εβγαλε την ειδηση) εδρεύει στον Καναδά και δεν υπόκειται στην αμερικανική νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση